Şimdi Ara

ŞOK marketlerde dizüstü bilgisayarlar ve elektrikli scooter modelleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ŞOK marketlerde dizüstü bilgisayarlar ve elektrikli scooter modelleri var
    ŞOK marketler zincirinde Asus markasına ait iki farklı fiyat bandında dizüstü bilgisayar modeli ve Xiaomi markasına ait iki farklı elektrikli scooter modeli bulmak mümkün olacak. 18 Temmuz ŞOK aktüel kataloğunu sizler için inceledik.



    18 Temmuz ŞOK aktüel teknoloji ürünleri



    18 Temmuz ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Asus X515MA dizüstü modeli yer alıyor. 15.6 inçlik HD ekran, Intel Celeron N4020 işlemci, 8GB RAM, 512GB SSD gibi özellikleri olan dizüstü modeli 9699TL fiyat etiketine sahip.



    Ayrıca Bkz.Haftaya BİM marketlerde akıllı telefonlar ve elektrikli bisikletler var



    Diğer taraftan Ryzen 7 3700U işlemci, 15.6 inçlik Full HD ekran, Radeon dahili grafikler, 8GB RAM, 512GB SSD gibi özellikleri olan Asus Expertbook L1 dizüstü modeli ise 19199TL fiyat etiketi ile satılacak.



    Xiaomi markasına ait 30Km menzil, 25Km/s maksimum hız, elektronik ön fren, disk arka fren gibi özellikleri olan Ninebot F30 elektrikli scooter modeli 13999TL iken 25Km menzil sunan Ninebot F25E scooter modeli ise 11899TL. Son olarak Canon E414 çok fonksiyonlu yazıcı da 1049TL.









  • Böyle markette elektronik alet görünce utanıyorum ve sinir oluyor arkadaş millet 50metre kare dükkanin içine mahkûm etmek nedir devlet bir an önce müdahale etmeli
  • şu poster fotolarını nasıl 12 piksel yapmayı beceriyorsunuz

  • Şoktan hiç bir şey almayın aldırmayın. Özelikle elektronik ürün almayın. Ben aldım ürün kargoyla geldi gelen klevyede Türkçe harf yoktu Türkçe q klavye diziliminde değildi tuşlar bende iade etmek istedim yapamadım iade talebi oluşturuyordu firma iade kodu vermedi diye bekletiyorlar 2 ay oldu şikayet etmediğim yer kalmadı bir sonuç yok. Almayın aldırmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.