Şimdi Ara

Sniper Elite 4 - İnceleme Puanları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her seri bir önceki oyunun üzerine bir türlü koyamadı, hep aynı ucuzlayınca alırız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Her gun en az 4 oyun forumunu, portalini takip ediyorum fakat bu seriye sizin kac zamandir verdiginiz onemi veren baska bir mecra yok. Niye verdiginizi hala anlamis degilim, baya baya ortalama bir oyun serisi yani ben sanmiyorum ulkemizde asiri bi kitlesi oldugunu da (varsa affola tabi ki). Reklam aldiginizda da reklam diye yaziyorsunuz aslinda, niye boyle yapiyorsunuz anlamadim gitti cidden.


    bu senin düşüncen kardeş. ben şahsen anasayfada gördüğümde çok mutlu oluyorum. çünkü zaten tactical shooter ölmekte olan bir tür iken yeni bir üyesi çıktığında sevinmemiz gerekiyor. Keşke bu tarz yılda birsürü oyun çıksa. Ha birde sniper elite serisi zaman zaman çıtayı düşürsede kesinlikle ortalamanın üzerinde bir oyun. 60 - 80 arası puanlarda gezinen bir oyun. Ortalama dediğimizde 50 ler oluyorki nazi zombie army hariç serinin o noktaya düştüğünü hiç görmedim. Umarım üstüne koyarak seriye yeni üyeler koymaya devam ederler. Sniper elite 4 te videolardan hiçte fena gözükmüyordu açıkçası ki verilen puanlarda bu görüşümde yanılmadığımı gösteriyor.




  • Bu oyundan midem bulanıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=124044147&url=#" onclick="return toggle('d124014488d')" data-href="#" onclick="return toggle('d124014488d')"><br><img src="https://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d124014488d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

    Bu oyuna 60$ vermek için kafayı sıyırmış olmak lazım.</blockquote></div>

    60 dolar ne zmanda beri 80 tl onuda anlamadım ama Kafan Cok güzelmis Güle Güle Kullan
    </blockquote>
    80??

    60 dolar 225 tl cahil kardesim




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.