Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix


    quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    gs şampiyonlar liginde 10 maçlık kazanamama serisi ile en kötü istatistiğe sahip Türk takımı olmuş şu an.

    Bu istatistiği yapabilmek için Şampiyonlar Ligi'ne düzenli olarak gidebilmek de gerekiyor tabii.

    Tam anlamıyla rezillik, ona bir şey demiyorum.

    Kötü manada söylemedim. Kötüye gidiyoruz genel olarak kastım buydu.
  • aklımdan geçenleri celtic maçında bi kaza yaşanmazsa buraya yazacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Repentless

    Celta da 4 attı. Bak bakalım maçın yıldızı Aspas Liverpool'da ne yapmış ? Lewa'yı falan örnek vermişsin bir de. Lewa,Suarez,Ronaldo vs Bu adamlardan toplamda 10-15 tane var. Onların da Galatasaray'da olmasını bekleme.

    Galatasaray'da Snejder ve Muslera gibi iki üst düzey oyuncu var. Onların etrafını takım kurulsa Galatasaray çeyrek final de oynar yarı final de. Snejder Astana'da olsaydı Galatasaray dün yenilirdi.

    Emin ol o Astana'daki oyuncuları Galatasaray'a koysan Carole ve Umut'u mumla ararsın hocam. Adamlar sistemli ve disiplinli bir şekilde oynadığı için defoları ortaya çıkmıyor.

    Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sistemi olduğunu sanmıyorum. Bireysel olarak oyunculardan bir şeyler bekleniyor.

    Ayrıca kimi transfer etse aynı olacak. Atletico Madrid'de Tiago diye bir oyuncu var. Türkiye'ye gelse "kazma" diye adamı yollarız Adamın hiçbir yeteneği yok. Sadece pozisyon alarak oynuyor adam ve çok iyi bir oyuncu gibi gözüküyor. Sistemi olmayan bir takıma gelse Bilal,Umut,Carole gibi dökülür.

    Galatasaray'ın transfer politikasını yanlış yönettiği konusunda haklı olabilrsiniz. Transfer yapılması gereken bölgelere oyuncu alınmadı, haklısınız da asıl sorun TRANSFER değil. Zihniyet değişmedikten sonra istediğimiz kadar futbolcu alalım. Astana,Molde vs gibi takımlara boyun eğeriz.



    Dediklerin doğru ancak bir takımda umut harici pres yapan yoksa o takımın teknik direktöründe bir sorun var demektir.Sneijder dahil herkes pres yapacak sistemi beğenmeyen kafasına göre oynayacağı yere gidecek.Dünkü maçta selçuk,bilal,yasin,podolski ve umut önde baskı yapsa eminim 5 atardık en kötü 2 gol yer 3 puanla dönerdik istanbula.Bizim takım birbirine çok uzak oynuyor.Haliyle osmanlıspor gibi takımlar yenip gidiyor.Yıldızların yoksa pres yapacaksın her oyuncu maximum 15 km koşacak sahada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix


    quote:

    Orijinalden alıntı: husamsdu

    şimdi özete baktım da ilk golden sonra Balta kime sövüyor? Çok fena kızmış ama

    Semih'e bence.

    iyi de adamın ayağı kaymış. Ne yapsın yahu? Suni çime alışamamış. Neyse üzülüp sövmeye gerek yok. Her takıma olabilir. GS UEFA 'ya gider diye tahmin ediyorum.
  • Hikayesi çok güzel gidiyor zaten, hemen bitmesin diye her bölümde bakılmadık yer bırakmıyorum, bir bölüm saatlerce sürüyor .
    Bitirdikten sonra bir kez daha oynarım, adam öldürmemek için silahlarımı zevkle kullanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda herkes general hiç savaşçı yok. Bütün oyuncular kırılgan. Alan daraltma yapmak lazım. Hücum pres yapamasalar bile kendi yarı sahasında nefes aldırmamaları lazım. E bunları yapmazsan bunları yapan astana bile olsa yenemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUYGUN YARSUVAT KALSAYDİ SUAN Kİ BASKANİN YERİNDE BU SONUCLAR OLDUGUNDA BİLE TAKİMİN ARKASİNDA OLACAKTİK. DURSUN OZBEK KADAR İTİCİ BİR BASKAN TANİMADİM ACİLEN GİTMESİ LAZİM.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın amacı yok içi geçmiş futbolcularla oynuyoruz. Kendini pazarlayacak oyuncu mu var Muslera,carole ve denayer ve yasin dışında ki Orta saha Forvet neden bassin sneider kalmak istiyor Türkiyede mutlu eşi de götürüyor paraları, Bilal yaşlı selcugun içi göcmüş,umut yaşlı ee yanına yasin değil kimi koysan ayak uydurur o saatten sonra.
    Kimse kusura bakmasın suçlu varsa o da yönetimdir. Amaçsız ve yaşlı bütün oyuncuların gönderilmesi lazımdı. Bu saatten sonra atı alan Üsküdarı geçti bu kadro 3.olsun öpüp başımıza koyalım. Şl değil uefa da hemen eleniriz yeterki üzerimize gelsinler. Sözüm meloya ulan melo iyki gittin bu Öküzlerle top mu oynanır ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan başkan değil gelen gideni mumla aratıyor o kadar garip insanlarız ki gol yemeden duramıyoruz pes oynuyorum onda bile gol yiyor takım bu yönetimle bu zihniyetle olacak iş değil rezillik sen adı sanı duyulmayan takımı bile yenemiyorsan ki adamlar oynamadı biz oynattık kendi kapı önünde tek kale maç yapacaksın utanıyorum
  • Ligtv alanlara Allah yardım etsin. Ben 1 maç zor katlanıyorum bu oyuna. Ne hale getirdiler takımı. :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tataraşanu çok güzel demiş . Bu sene G.Saray en fakir yıllarından birinde. Yapılan transferler çok kötü değil gibi ama yeterli değil. En somut görüntü yedek kulübesinde. Dünkü maçta yedek kulubesine baktığınızda şıuu değişiklik takımı değiştirir diyebileceğiniz heyecan yaratabilecek kaç seçenek var? Aynı soruyu F.Bahçe ve Trabzonspor'da sorup cevaplayın.
  • Ülke olarak Avrupa başarımıza bak. 2013'te Çeyrek final, yarı final görürken şimdi Molde'lere Astana'lara puan kaybediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

    Olimpacos'da kökleyemeye başladı son sezonlarda. Diğer Yunan takımları da Paok, AEK, Atromitos vs. takımları istikrar sağlarsa o zaman it dalaşlarınız aklınıza gelir. Durum gerçekten vahim hala dalga peşindesiniz.

    Türkiye'nin puanı tavan yapsa ne olur? Süper Toto Süper Lig'den ilk 10 takım Avrupa'ya gitse ne olur? Hepsi rezil olup gelir, başka da bir şey olmaz.

    Fenerbahçe - Galatasaray, Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarında falan birbirlerine nefret kusan adamların; Avrupa maçlarında birbirlerini desteklemeleri hiç samimi değil.

    Turkiye'nin daha fazla takim Avrupa'ya gondermesi durumunda emin bunlari konusmayiz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salçalı Makarna

    Tataraşanu çok güzel demiş . Bu sene G.Saray en fakir yıllarından birinde. Yapılan transferler çok kötü değil gibi ama yeterli değil. En somut görüntü yedek kulübesinde. Dünkü maçta yedek kulubesine baktığınızda şıuu değişiklik takımı değiştirir diyebileceğiniz heyecan yaratabilecek kaç seçenek var? Aynı soruyu F.Bahçe ve Trabzonspor'da sorup cevaplayın.

    Sanırım mersin macıydı bir de astana maçı, bu iki maçta puan kaybedilirken en kritik dakikalarda oyuns kurtarıcı olarak sabriyi alan bir hamza Hamzaoğlu var.
    Madem kurtarıcı olarak sabriye kaldık amrabat neden gönderildi?
    Her iki maçta da 90. Dkda sabriyi oyuna almasının nedeni nedir?
    Maç parası primini alsın diye değil mi?
    Galatasarayın basına ne geliyorsa galatasarayın evladıyız diyenlerden geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onu bunu birakinda fener celtic mac konusu kapandi 2 0 arap ligine donduk her takim kotu yav bizdeki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben demiyorum boşuna kandırıyorlar hepimizi. Türkiye ligi uzun zamandır yalan !! Bi de utanmadan her sene başı ŞL de siz UEFA da biz kupa alıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Repentless


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ezquero33

    Moldenin toplam değeri 16m euro. Astananın 14. Eşit sayılırlar. Fbnin kadrosunun değeri 164m euro,gs nin 123m euro. Nasıl bir rezillik olduğu ortada,yok astana moldeden iyi yok molde astanadan iyi,yok molde ligimize gelse ilk 3 e girer falan geçin bunları Bizim ligimizin sonuncusu ve en düşük piyasa değerine sahip takim mersin idmanyurdunun kadro değeri 24m euro. Adamlar bizim ligimizin en kötü takımının bile aşağısında. 10 kat bütçe farkı var bu takımlarıda yenemiyorsan kimi yeneceksin? Ağlayacağınız yerde hala sidik yarıştırıyorsunuz

    Futbolu transfermrkt verileri belirlemiyor.

    Futbol sahaya çıkıp oynanıyor.

    O 5 milyon, diğeri 15 milyonla olmuyor o işler.

    Ayrıca o verilerde Emre Çolak'ın değeri 5.5 m

    Rittche'nün değeri 3 m.


    Taraftarlar bile böyle düşündükçe Türkiye'de futbol afına hiçbir şey olmaz. O değeri 200-500 bin euro yazan adamlar sizin 15-20 m yazılmış, şişirilmiş adamlarınıza futbol öğretir.



    Sağol ben bilmiyordum futbolun sahaya çıkıp oynandığını oyun sanıyordum aydınlattın




  • Gs geçen sezonda böyleydi bala gelen şampiyonlukla avuttular sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabri 45 bin tl yi goturmus bir dakika da ne guzel para kazaniyorlar valla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Neyse gençler yarın bizim maçı izleyin de gözlerinizin pası silinsin



    3 takım da berabere kaldı
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.