Şimdi Ara

SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
20
Favori
58.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir diğer sorumda arabanın güvenliği hakkında. internet bazı videolar var. euro ncap bildiğim kadarı ile yok. Sizin extra bildiğiniz bir test var mıdır?

  • Araştırmadım ama sanırım distribütörün, batarya kışın soğuktan etkinemesin diye yalıtımını arttıracak bir çalışma içerisinde olduğunu söylediler ama bilmiyorum ne kadar doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt

    evet euro ncap yok çin ncapinden düşük puan aldı, ancak bu araç bir çok ülkede satıldığı için oranın standartlarına uygun olsun diye ihraç edilen modellerde ekstra güçlendirme yapıldığı söylendi.Çinde satılanlar ile farklılıklar varmış.Bunu rusyadaki distrübütör de dile getirmişti. Açıklama şu şekilde ;

    “Skywell, çarpma testine tabi tutulan Skyworth EV6'nın Çin iç pazarı için bir araç olduğunu ve malzemelerinin ve bileşenlerinin "Skywell ET5'in ihracatında kullanılanlardan farklı" olduğunu söyledi. Şirket, "Karşılaştırmalı analiz için üretim tesisinden farklı bileşenler hakkında ayrıntılı bilgi istedik" dedi.


    Avrupa'da satılan Skywell araçları, TÜV Rheinland Group teknik laboratuvarından Avrupa test ve güvenlik sertifikalarını geçmiştir. Resmi bir Skywell yorumuna göre çarpışma testleri Ekim 2022'de yapıldı ve önden ve yandan darbelerin sonuçlarına göre tüm pasif güvenlik sistemleri düzgün çalıştı. Daha sonra ET5, bağımsız kuruluş EuroNCAP'in çarpışma testlerinde yer alacak.


    Rusya'da sunulan Skywell ET5 modeli de pazarımız için sertifikalandırmanın bir parçası olarak bir dizi testten geçti - bu NAMI tarafından yapılıyor. Özellikle, arabanın güvenliği önden ve yandan çarpmada test edildi ve Skywell'in garanti ettiği gibi, "arabanın iç kısmında neredeyse hiçbir deformasyon izi kalmadı." Bir Skywell temsilcisi, "ERA-GLONASS kaza acil müdahale sistemi de dahil olmak üzere elektronik asistanlar gerekli sertifikaları aldı ve güvenlik gereksinimlerini karşılıyor" diye ekledi.


    Rusya'da Skywell ET5 zaten satışta ve 4.480.000 ila 4.980.000 rubleye mal oluyor.”


    Tabi gerçekten doğrumu euroncap testi belirler, ancak şöyle bir durumda var sunroof avrupada çok tercih edilmiyor güvenlik zaafiyeti oluşturduğu için. skywellin sunroofsuz modeli yok ve teste giren arabada sunroofa kadar uzanan özellikle yanal darbede düşük puan almıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt
    Ben kaskoyu 15 mart 2023 de yaptırmışım. Sigorta da aynı şekilde. Sigorta 5.000, kasko 15.000. Üstüme aldığım ilk arabam. Yani hasar ya da hasarsızlık yok. Anadolu sigorta her ikisi de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 18 Nisan 2023; 10:15:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

    ne yazık ki piyasayı sarı site belirliyor. Birçok markanın arabası sıfır fiyatından pahalıya satılıyorken skywell in sıfır fiyatının altına satılmasını anlamıyorum. Sanırım hala ellerinde araç olduğundan dolayı.

  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

    pardon ben yanlış anlamışım.

  • cuins kullanıcısına yanıt

    Türkiyede kışın 250-300 km yapan skywellin rusyada menzilinin bayağı düşmesi gerekmiyor mu?

  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt

    Kaskoda normal araçlardan farklı bir durum var mı? Kapsam olarak? Mesela yanmaya karşı bir madde varmı? Kapsama dahil mi ediliyor.

  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt

    düşüyor tabi. hatta bir kırgız türkü vardı youtube atıyordu video.sanırım yzın 450 km alırken kışın 180 lere düştü diyordu ama bahsettiğim eksi dereceler. ısı pompası olsada düşerdi 250 falan olurdu belki. verimi daha iyi oluyor ama ondada düşüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt

    durduk yere yanarsa firma sorumlu olur. üretim hatası vs. ama kablo vs nedeniyle ise bilinçsiz kullanım yüzünden kişiyi bağlar. kaza sonucu yanarsa sigorta karşılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuins kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Wallbox olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ne kadara aldınız ve kurması ne kadar tuttu.

    Teşekkürler.

  • ben elektirik meslek okulunda hoca olan bir abimizin ürettiği cihazı aldım. yerli üretim amper ayarlı ve taşınabilir. emsalleri çok pahalı alan herkesde çok memnun.500 usd cihaz20 metre kablo pano vs maliyeti de 6500 tl civarını blulmuştu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skywell EV Günlüklerimyoutube
    Merak edenler için Skywell ile uzun yol sürüşlerimi yayınlamaya devam ediyorum. Keyifli seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=9N_xM0Sozlk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuins kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık. Bolu'da şarj ettiğiniz eşarj istasyonunda bir kalibre sorunu var muhtemelen. 72 kw bataryanın yüzde 54'ü 38 kw yapar. Ama size 34 kw vermiş. Bazen büyük farklar olabiliyor. Daha önce Ankarada eşarj istasyonunda başıma geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, cihaza reset attılar ve normale döndü cihaz. Dikkat etmek gerek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada dün skywell servisine gittim.  Aracın ön tarafından kasislerden geçerken tıkırtı geliyordu. Serviste 2 saat kadar uğraştılar sonra aracı teslim ederken benden 500 TL + KDV  ücret istediler. (Aracı ücretli işleme alırken benden onay almadılar) Aracın altındaki civatalar suya temas ettiği  için paslanmış ve gıcırtı yapıyorlarmış. Söküp yağlayıp geri taktılar. Araç 5.000 km yi geçtiği için bu işlemler garanti dışıymış. Aracın distribütörünü  aradım "aracı yağmurlu havada kullanmayın diyorsanız ona göre tedbirli olayım" dedim :) Kullanıcı hatası olmayan böyle bir işlem için (az ya da çok) para ödemiş olmanın beni ürküttüğünü söyledim. Bu durumun markanın bir ayarlaması olduğunu, diğer araç markalarının da (Wv, hyundai) bu tür durumlarda ödeme aldığından bahsettiler. Bir skywell kullanıcısı olarak bu durum beni rahatsız etti. "Araç 5 bini geçtiği için bu tür durumlar garanti dışı kalıyor" söylemi acaba başka hangi durumların garanti dışında kalacağı tedirginliğini oluşturdu bende. Pazarda yer edinmeye çalışan bir markanın bu tutumu beni şaşırttı. Tıkırtılar geçti bu arada. Usta bu gıcırtı durumun bir daha yaşanmayacağı konusunda güvence verdi. Şimdilik bu olumsuzluk dışında bir sorunum yok. Allah var şimdi servis yetkilileri de distribütörde ilgiliydi o gün, distribütör gerekli görüşmeleri yapıp beni bekletmeden dönüş yaptı. Alakasız değiller ama yukarıda bahsettiğim gibi vardığımız sonuç müşteri olarak beni tedirgin etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 25 Nisan 2023; 22:20:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

    Vw böyle şeyler için ücret almıyor. 5000kmyi geçtiği için falan çok saçma sözler bunlar. Garantisi bitik arabamın ölen aküsüne bile para almadı vw ne anlatıyor bunlar. Sormamaları da ayrı bir rezillik. Böyle ufak firmalar üzer. Distribütör güçlü olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

    Gördüğüm skywell araçların fren disk balatalarıda hep paslı. Bu normal mi?

  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt
    Fazla yol yapmıyorsa normal. Bekleyen her araçta paslanır ıslandığı sürece.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt
    Bir süre yerinden kıpırdamayan araçların hepsinin disklerinde paslanma olur. Bu normaldir. Kullandıkça kendiliğinden temizlenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 26 Nisan 2023; 9:10:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün skywell bayinde aracın çıkmasını beklerken bekleme salonunda 2-3 saat zaman geçirmek durumunda kaldım.

    Çok fazla gelip arabayı incelemek isteyen müşteri vardı. Daha önce gelmiş, bu sefer satın almaya karar vermiş olarak gelenlerde vardı. Bayinin elinde 2022 plus model kalmamış, line modelde sadece 1 tane vardı. Bir amca da onu almaya karar vermiş ve gelmişti.

    Bu hareketlilik, aracın bir nevi yatırımcısı olarak beni de sevindirdi açıkçası.

    Yeni kasalar için gösterim yapıyorlardı. Satış temsilcilerinin hepsi meşguldü ve sırada 2-3 grup hep bekledi araç tanıtımı için.

    Daha önceki ziyaretlerimde hiç bu kadar yoğun görmemiştim bayiyi. Talep böyle giderse bir zam görünür Mayıs ayında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 26 Nisan 2023; 10:19:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.