Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
710
Cevap
30
Favori
129.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Geçen hafta 1.5 premium cam tavan ile aranıza katıldım. Araçta kablosuz carplay kör nokta ve geri görüş ve kamerası olsa keşke dedim. Bu özellikler için bir şeyler yapılabilir mi orijinal olarak.

    Liste fiyatından aldığımdan paspas bile vermediler. Paspas ve bagaj havuzu da almam gerekiyor onlar yan sanayi alabilirim.
  • ayten01 kullanıcısına yanıt

    Bak yukarıda birkaç soru sormuşum, onlara cevap verirsen soruna cevap veririm.

  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Selam ben de de 2021 model 20.000 km de aracın bakım zamanı geldi.bayi ne kadara yapar bilmiyorum ama dışarda yağ filtre polen vesaire değişimleri yaptırsam garanti bozulmaz artık değil mi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serghat

    Arkadaşlar selamlar. Geçen hafta 1.5 premium cam tavan ile aranıza katıldım. Araçta kablosuz carplay kör nokta ve geri görüş ve kamerası olsa keşke dedim. Bu özellikler için bir şeyler yapılabilir mi orijinal olarak.

    Liste fiyatından aldığımdan paspas bile vermediler. Paspas ve bagaj havuzu da almam gerekiyor onlar yan sanayi alabilirim.

    Öncelikle hayırlı olsun, aracınız sıfır mı 2.el mi? garanti devam etmiyorsa enderelektronik bu dediklerinizin hepsini yapabilir.

  • peksimet45 kullanıcısına yanıt

    Araçlarda garanti 2 yıl, dolduysa garantiniz kalmaz zaten (uzatma yapmadıysanız), ancak wag grubunda sürekli servis müşterisi araçlar için iyi niyet garantisi adı altında bir ekstra indirim uygulanıyor arıza durumlarında. Bu iyi niyet garantisinden yararlanamazsınız dışarda işlem yaptırırsanız.

  • Makyajlı Kamiq ve Scala'nın lansmanı yapıldı.



    SKODA KAMIQŠkodayoutube
    Introducing the new Scala with more dynamic, bolder look, inspired by the Vision RS concept! The new light signature make it easy to recognize from a distance, while the TOP LED Matrix headlights bring better visibility and more safety. And that's just a part of the new tech available. Explore more at https://www.skoda-storyboard.com/en/skoda-world/the-new-scala-and-kamiq-practical-details-and-stronger-character/
    https://www.youtube.com/watch?v=mis7ZDNezw0


    SKODA KAMIQŠkodayoutube
    Get the first look of the redesigned Kamiq with more rugged yet dynamic looks. Headlights and taillights with new shape and tech make it easily recognizable day or night. And there is a long list of new technology features underneath the skin, too, including TOP LED Matrix headlights or the Virtual Pedal. Explore more at https://www.skoda-storyboard.com/en/skoda-world/the-new-scala-and-kamiq-practical-details-and-stronger-character/
    https://www.youtube.com/watch?v=cvaFbd5LP1I
  • Selamlar tekrardan. Avekten rutin bakım(yağ,polen,tıpa ..) için fiyat alan var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba. 50bin’de dışardan yağ ve filtre değişimi yaptırmıştım. Kilometre 65bin oldu. Bu aşamada şanzıman vs. başka bir aksam bakımı yapılmalı mı? Yoksa yine dışardan yağ, filtre değiştirmem yeterli olur mu?

  • Kamiq almayi dusunuyorum ilk kendi aracim olacak, suanda almak mantikli midir? Bayiilerde bollasma imkani var mi en azindan sene sonuna kadar bilgisi olan biri var midir?

  • peksimet45 kullanıcısına yanıt
    4 ağustos günü 30.000 bakım yaptirdim skoda servisinde. 6000 tl ödedim.
  • peksimet45 kullanıcısına yanıt
    Samimi olarak yazıyorum dışarıdan 3000 tl fiyat aldım. Ancak ben dışarıda yaptirmamaya karar verdim diğer mesajda yorum yazan arkadaşında da dediği gibi iyi niyet garantisi var. Ben start stop tusum geri atmiyordu arka stoplarin yapiskanlari atiyordu. Onları yenisiyle değiştirdiler ayrıca yeni tuş ve mekanizma sipariş verdiler haftaya o takılcak garanti bitmesine rağmen.
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Slm. Benim 20.000 km oldu.avek 7500 istedi.sanayide avekte. 1500 e yaptırdım.
  • peksimet45 kullanıcısına yanıt
    Hangi yağı koydu da 1500 aldı? Benim malzemeler zaten 2 tuttu
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Motor yağı, yağ filtresi polen filtresi yapılan iş. Bu öncesi avekten yaptırmıştım bakımı yağ filtresi yan sanayi takiliydi.onlarda pek dürüst değiller.aractan çıkan filtre ektedir SKODA KAMIQ
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Castrol un yağını koydu..tamirci avekten çıkma bir ustaydi. Referansliydi benim için.normalde insanını sevmediğim bir şehirde fazla esnafıyla yüz göz olmak istemem.bu usta yi cevremdekiler de tavsiye etti
  • peksimet45 kullanıcısına yanıt
    Karşınıza hep güzel insanlar çıkar ins. Hayırlı olsun.
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.herkesin insallah
  • kamiq den çok memnunum ama kalabalık bir aile olduğumuz için bagajı ve içi daha büyük araç arayışına girdim. Kodiaq ve peugeot 3008 bakıyorum ama skoda kalitesini peugeot da bulabilirmiyim şüphelerim var.

  • peksimet45 kullanıcısına yanıt

    Hocam 0w-20 yağ kullanıldığına eminseniz çok iyi fiyata yapılmış işleminiz. sağlıkla kullanın aracınızı...

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.