Şimdi Ara

skoda fabia satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracım 2001 model skoda fabıa comfort modelı olup 1.4 102 beygırdır.comfort modelini en üst seviye donanıma sahiptir arkadalar.klıma çift aırbag,yol bilgisayarı,abs,asr,yükseklik ayarlı direksiyın simidi,elektirikli aynalar,yukseklık ayarlı far,kısaca araçım tamamen full +full dur.aracımda boya bulunmamaktadır.km bakımı yeniş yapılmıs olup triger kayısı ve fılıtreler degıstırılmıstır.aracımda atiker marka sıralı lpg mevcuttur. sehir içi km ye 130 kuruş yakmakmadır. şimdi çak az gelecek size sebebi ise aacımın motorunun küçük ama güçlü olmasında kaynaklandıgından dolayıdır.kısaca dara düştüğünüzde basınca gaza araç fırlıyor.istediğim fiyat 16500 ytl dir her zman ciddi alıcılar için pazarlığa açığım.ben anakaradayım arkadaşlar aracı görmek isteyen kişilere aracımı memnuniyetle gösterip deneme sürüşüne cıkabılırler.


    arkadaşlar dosya boyutunu kçultmeme ragmen resim ekleyemedım aracımın isteyen kişilere mail ile ulaştıra bilirim aracımın rengi kırmızıdır.
    mail : mehmetsezginvural@hotmail.com

    tel : 0555 563 47 34.

    http://img341.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img341/8096/11992736088yf.smil


    linkten aracımın resimlerini görebilirsinizz







  • polo ile takas teklifim hala geçerli
  • tesekkurler ama nakıt e ıhtıyacım varrr
  • SELAM iyi satışlar resimde bişeye takıldım, ilanınızda "aracımda boya bulunmamaktadır." yazmışsınız ama verdiğiniz linkteki aracın tamponları boyanmış.., orjinalinde tamponlardaki bantlar siyah renktedir. bilgi verirmisiniz.

    Murat
  • hemen vereyım bantlar kapı kolları ben kendım boyattım kasada boya mevcut degıldırrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.