Şimdi Ara

Skin yatırımı? En uygun skin nereden alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tl de 50k civarı skin yatırımı yapmak istiyorum. Gelecek kış ayına kadar kullanıp satacağım. Düz bıçak mı yoksa farkılı skinler mi? Ve en uygun hangi siteden alınır?




  • Merhaba üstadım, Skin yatırımı tamamen kişisel bir tercihtir.. Yani kendi zevkinize göre mi envanter alıp kullanmak istiyorsunuz yoksa 1 tane yatırımlık olsun kazanç sağlasın mı diyorsunuz , satarken hızlı satmam gerekebilir mi diyorsunuz bunların hepsi etken..


    Şöyle söyleyeyim , Eğer uzun vade kalacak ve değer kazansın isterseniz en fazla 2 ürün alın ancak satarken az bekletebilir.. Eğer hızlı satmam gerekebilir nakite ihtiyacım olabilir derseniz 2-4 arası skin adedi belirleyin ki alım gücü daha geniş kitleye pazarlayabilin..


    Piyasayı buff sitesi belirler ..Borsa gibi bir günde zarar da edebilirsiniz bir günde karda edebilirsiniz. O yüzden piyasayı iyi görmelisiniz . Sitelerden almak güvenlidir ama daha pahalıya gelir , site komisyonu vs vs .. Buradan arkadaşlar ile anlaşabilir veya istediğiniz bir ürün var ise ben size sağlayabilirim ..


    İyi günler ..

  • HACANE kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam :)

  • Rica ederim .. Yardımcı olabildi isem ne mutlu . Farklı soru veya aklınıza takılan durum olur ise özeldende ulaşabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.