Şimdi Ara

Sizce Assassin's Creed: Empire İle AC Serisi Eski Haline Dönecek Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boyle bir muhabbete suruklenelim.Sizin oyundan beklenti veya beklentileriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • insanların aksine ben son 2 oyunu da çok sevmiştim.Adamlar koskocaman bir dünyayı böyle grafiklerle yapıyorlar.Acayip detaylar var acayip emek var oyunun üzerinde.Piyasada ki oyunların hali belli bence gayet güzel bir seri assasin's creed serisi.

    Tek korkum geçen sene topladığım pc'nin bu yeni oyunu kaldıramama olasılığı.Çünkü syndicate'de yüksek ayarlarda 40 fps almıştım.Unity hele ilk çıktığı zaman aşırı kötü optimizasyondu.

    Adam gibi optimizasyonla çıkar ,şikayet toplamazsa baya sağlam bir oyun olacak bence.Adamlar 1 sene arayla unity ve syndicate gibi muhteşem detaylı oyun yapabiliyorlarsa 2 hatta çıkış tarihine göre nerdeyse 3 sene geliştirme aşamasında olan bir oyunun ne derece detaylı ve mükemmel olacağını düşünün
  • ben hep ubisofttan şöyle günümüz japonyasında geçen bir ninja suikastçi oyunu bekliyorum aslında fakat mısır mitolojisinede büyük hayranlık duyuyorum umarım güzel bir oyun olur sorunsuz bir oyun
  • Ac 3'ten sonrasını oynamadım. Ve sonrakilerinin de hiç güzel olduğunu düşünmüyorum. Sebebi adamların bu oyun üçleme olacak demesi. Ve hakikaten de son oyunlara doğru sürekli kalitenin düşmesi/assassins creed olmaktan uzaklaşması.



    Şimdi ilk oyun çıktığında bir açıklama yoktu; Ezio'lu ikinci oyun çıkarken üçleme olacak dendi. Sonra baktılar para tatlı geldi biz aslında Ezio için ayrı üçleme olur diye düşündük, üçleme farklı dediler. Eyvallah dedik, yedik. Revelations ile zaten böyle teklemelerin ilk sinyali gelmeye başladı ki oyunun yönetmenin bıraktığı oyun kendisi. Sonra aslında beşinci oyun olan AC3 geldi, hadi dedim belki adamlar zamanında da bütünlük kapsamında bunun da senaryoyu düşünmüşlerdir, Ezio olunca sadece ertelemişlerdir; üçlemenin üçüncü oyunu budur dedim. Yalan yok ilk başta sevmesem de sonra tekrar oyunca yıllar sonra aslında farklı ve güzel bir anlayış getirdiklerini gördüm hikayeye ve anlatımına ama sondaki o günümüz yerleri falan tatmin etmekten çok uzaktı. Bu da bana gösterdi ki aslında seri bitmiş.



    Sonra zaten beni destekler biçimde Black Flag çıktı ki korsancılık üzerineymiş. Sonra işte başka başka oyunları da çıktı. Ama oyun sadece "insanlık siyasi tarihindeki bir olayı al, onu ac tarihine yedir, beş on da cool hareket ekle sal piyasaya" anlayışıyla yapıldı benim gözümde (ha inşallah yanılıyorumdur. Ama incelemeler de yorumlar da bu yönde olduğundan hiç tınmadım bile çıkan oyunları. Senin elindeki malzeme Pes Fifa değil ki, yarış oyunu değil ki her sene çıkarasın kayıpsız. Yap Assassins Creed sosu olmadan bir Black Flag oyunu; korsan olalım oynayalım. Yap Liberte Eqalite Fraternite diye bir oyun; ağız burun dalalım millete ama sen buna suikastçi deme. Ya milletin gözü önünde vurdum vurdum saymadım modunda suikastçi mi olur?



    Yani kimse kusura bakmasın ama Ezio ve Altair'in ruhuna; Connor'un hatrına geri kalan oyunları oynamadım, Ubisoft'u da sağmaktan ineği öldürdüğünü kabul edip cidden koyabileceği parlak fikirleri yeni oyunları zenginleştirmekte kullanmasını istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ubisoft uzun zamandır para ve hissedarlar konusunda sıkıntı yaşıyor, şirketin kurucusunun ilk firması olan gameloft gibi ubisoft da hisse savaşına sahne oldu ve yavaş yavaş Vivendi games bünyesine kaymak istiyor ve firma Ceo'u Yves Guillemot hissedarların firmaya destek çıkmasını ve hisseleri satmamasını söylemişti sırf bu sebepten firmanın o kötü imajını yıkmak için tarihinde görülmemiş şekilde oyun hediye etmeler, oyuncu dostu görünmeler, samimi açıklamalar firmanın sırf hissedarları aslında firmanın yatırım yapılabilir bir firma olduğunu göstermek için çabalanıyor.

    gelelim konuya; işte bu sebeplerden ötürü bir çok oyunlarını erteliyor ve olabildiğince güzel çıkarmaya çalışıyorlar bunun en son örneği de Assasin's Creed serisi olacak gibi görünüyor, bence bu oyun belki oyuncuların gözünde bir AC2 olmayacaktır ama mutlaka imajı düzeltecek seviyede olacağını düşünüyorum...




  • Kimse kızmasın ama AC çok sıktı. Ezio üçlemesi ile seriyi bitirselerdi bir efsane olarak bitecekti AC. Bana göre Black Flag , AC3 ve Rogue fena oyunlar değil ama dediğim gibi Ezio ile bitseydi seri daha güzel olurdu. Unity ve Syndicate ise tamamen çöp.
  • Assassin's Creed serisi hep belirli bir seviyye üzerinde ilerledi. Günümüzde geçen zamanları saymazsak, Unity ve Syndicate hepsi güzel oyunlar.
  • Black flag ve Rogue'den sonra oynamadım beğenmedim son serilerini. Ama black flag gibi bişey yapsalar efsane olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.