Şimdi Ara

Sıvı Teması - Anakart Tamiri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.

    Yakın zamanda yeni almış olduğum ASUS K555U laptop üzerine şekersiz kahve döktüm. Doğal olarak anakart gitti. Servise gönderdiğimde çok afaki bir rakam talep ettiler. 2400 TL gibi bir ücret çıktı. Doğal olarak bu ücret çok fazla geldi. Bilgisayarı anca 1 hafta kullanabildim :)

    Şimdi yaptırmadan geri çektim bilgisayarı. İzmir'de anakart tamiri yapan yerleri araştırdım ve bir kaç yer buldum. Bana söyledikleri " Biz sıvı teması olan oksitlenmiş devreleri tespit edip tamirini yapıyoruz ve çıkan ücretler çok yüksek olmuyor."

    Daha önce bu sebepten dolayı anakartını tamir ettiren var mı ? Sonuçları ne oldu ? Problem tekrar etti mi ? vb. bilgilere ihtiyacım var.


    Sizce bu servislere güvenebilir miyim ?

    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.







  • çok olmayan üçretide telaffuz ettirseydiniz keşke....oyun merakınız yok ise 2400 e güzel bir lenovo notebook alın tamirle hiç uğraşmayın. Robotların yaptığı devreyi elle düzeltmek biraz zor gibi

    tabi bu benim görüşüm
  • Cevap için teşekkür ederim. Bu benim şirket bilgisayarım yani oyun için kullanılmıyor ve üzerime zimmetli. Sıfırdan tekrardan almak gibi bir seçeneğim yok bu yüzden yaptırmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.