Şimdi Ara

Sistem toplayacak kişilere çok önemli bir öneri ve uyarım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sakın ama sakın ''incehesap'' adlı siteyi alışveriş için kullanmayın. İsterse fiyat olarak %10-15 ucuz olsun ne şartla olursa olsun tercih etmeyin. Ben bu denli sorun yaşayacağımı ve bu kadar ilgisiz olduklarını tahmin dahi edemezdim. Arızalı ürünü servise yollayalı 37 gün oldu. 20 iş gününü geçtiği için geçen hafta değişim istediğimi söyledim. Talebinizi aldık dediler, fakat ne arıyorlar ne bilgi veriyorlar. Aradığımda ekran kartınız serviste sizi arayacağız diyorlar fakat geri arayan olmuyor. Her aradığımda da tamam deyip geçiştiriyorlar. Fakat 37 günde 1 adım bile ilerleme olmaz mı? size soruyorum. Yani tüketici haklarına şikayette bulundum, para iadesi almayı da pek istemiyorum çünkü 10.2019'da 8400tl aldığım sistemi şuan almaya kalksam 12000tl tutuyor. Nereden baksanız zarar,pişmanlık,zaman kaybı.



  • Neredeyse her ürünü diğer sitelerden daha ucuz diye bende işkillenmiştim uyarınız için teşekkürler. 100-200 lira kar için gerek yok böyle riske.
  • İlk 6 ayda bozulması ürünün gizli ayıbına girer ve değişim alırsınız para iadesi taleplerini kabul etmeyin değişim isteyin.
  • Ekran kartı, ram, kasa, 2 tane ssd, 1 tane monitör aldım incehesap'tan.

    Monitörü beğenmeyip iade ettim.

    Bu süreçlerin tamı sorunsuz geçti.

    Ben kendi adıma konuşacak olrusam, incehesap'la hiçbir problem yaşamış değilim bugüne kadar.

  • incehesap güvenilir

  • https://forum.donanimhaber.com/dikkat-ince-hesap-olumsuz-yorumlari-yayinlamiyor--146711688

    Bu linkte de benim açtığım konu var, incehesap sattığı ürünlere ilişkin olumsuz yorumları sitesinde yayınlamıyor. Benim yorumumda sadece mousepadin kaydırmasında sorun olduğunu yazmıştım ,onu dahi yayınlamadılar. 4-5 yıldız yorum dolu bu yüzden tüm ürünleri. Bu tür şüpheli davranışlar sergileyen firmanın sattığı ürünün de arkasında durmayacağını düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.