Şimdi Ara

Sinirden Çıldıranlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabahın köründen beri elim ayağım titriyor. Boşuna demedik güngörmüş rakip istiyoruz diye, bu nasıl bir şey arkadaşlar ya mantığını söyleyin bana bu işin.
    Fenerbahçe Karabük maçında Şampiyon Trabzon diye bağrılır, zorla bir gol atıp kazanırız maç incelenir. Aynı Karabük Trabzondan 4 yer hiç lafı geçmez.
    Buca maçında attığı golü biliyoruz Trabzon'un.
    Ya Sivas maçına ne demeli? Son golden sonra ağlayacaktım ben heyecandan bu nasıl şike yapmak oluyor! Bunlar zaten son hafta hayatta şampiyon olamaz zorla kazansalar bile kazandıkları için şike mi vardır bu mu mantık!
    Bu takımlar Avrupada Türkiye'yi temsil edecek, vurulan darbeye bakın! Takımda birlik havası varken her şey çok güzel giderken başka türlü engellenemezdi, Fenerbahçe değil mi? Müthiş bir seriyle şampiyonluk yakalanmışken takımda herkes arkadaşken ve transferlerle kadro güçlendirilirken başka nasıl engellenecektik... Umarım bu olaylardan daha da güçlü çıkarız ve bu adi oyunu oynayanlar günlerini görür.
    Şimdi hiçbir şey çıkmayınca olacaklar da belli, Aziz Yıldırım yargıyı da satın aldı! Yazıklar olsun bu ülke sporuna.







  • Takmayın arkadaşlar ya. Klavye delikanlısı doldu etraf.

    Konuşurlar sadece.

    Eğer suçlu bulunursak o zaman üzülün.

    Okumayın forumu bu süreçte, kazancınız kaybınızdan daha fazla olur.
  • suçsuz oldugumuz ortaya çıksa bile susmucaklar bunlar. aziz adaleti de aldı olucak ondan sonra. kendi başarısızlıklarını böyle ört pas edebiliolar anca işte.
  • Hocam sakin ol.Ülkenin dörtte üçü gelse hiçbir şey yapamaz bu takıma.Çünkü her zaman dogruları yaptık,yanlış işlerde bulunmadık.Kafan rahat olsun.
  • Suçsuz olduğumuz ortaya çıkınca sen ötekilerin konuşmalarına ne bakacaksın ? O zaman sen AZİZ YILDIRIM'ı gör bakalım
  • Arkadaşlar takmamak elde mi? Takımıyla taraftarıyla kilitlenip gol yerken ağladığımız atınca coştuğumuz savaşa savaşa aldığımız şampiyonluk risk altında. Ya da hiç olmadı bu müthiş özveriye gölge düşürülüyor. Futbolcuların emeğini geçtim ekran başında totemden toteme geçen, heyecanını zorla kontrol altında tutan taraftara yazık değil mi? Şampiyonluğun tadını çıkaramadık ya lanet olsun!
  • Evet Aziz Yıldırım Artık Kimlik değiştirecek.....
  • Bugün yarın serbest kalır oyuncular ve yöneticiler bence.Zaten ifade almak için çağırmışlar.Bir şey çıkacağını sanmıyorum.
  • Birde Trabzon'un attığı golleri biz atmış olsak o zaman soruşturma nasıl olurdu ben bilemiyorum amatör kümeye postalarlardı sanırım takımı.
  • Bu Sadri Şener nerde oturur ? Trabzonda mı ?
  • Sonuçta artık devlet el koymuş duruma,sessizce beklemek lazım:)
  • Yarın öbürgün Aziz Yıldırım çıkınca görecek herkes.Bu iş burada bitmez.Kurmayları olarak arkalarındayız.Toplandık bugün çıktık yazlıktan geldik babamla İstanbul'a diğer kongre üyesi arkadaşlar da gelmiş.İş burada bitmez büyük başkan çıkınca eheh bitti, kurtulduk demez.Anadolu;'nun küçük semti trabzon düşünsün ilerisini.İçiniz rahat olsun renkdaşlarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cellar Door

    Yarın öbürgün Aziz Yıldırım çıkınca görecek herkes.Bu iş burada bitmez.Kurmayları olarak arkalarındayız.Toplandık bugün çıktık yazlıktan geldik babamla İstanbul'a diğer kongre üyesi arkadaşlar da gelmiş.İş burada bitmez büyük başkan çıkınca eheh bitti, kurtulduk demez.Anadolu;'nun küçük semti trabzon düşünsün ilerisini.İçiniz rahat olsun renkdaşlarım.

  • Sabahtan beri Elim Ayağım Tutmuyor Bu Olay Yüzündn Bu Kadar Berbat Bİr Pazar Olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris..

    Bırakın saldırsınlar, şu olay hele bir çözülsün, hele bir aklansın tam olarak, ondan sonra 1 ay boyunca hepsinin imanlarını gevretmessem adam değilim. Bu iftira atıp da Aziz Başkan'ı suçlayanların hepsinin çoluğundan çocuğundan çıksın. Tek dileğim bu. Sükuneti koruyun.

    Sırf başkanı suçlasalar iyi. Aziz Başkan'ın da korktuğu başımıza geliyor. Tüm camia zan altında bırakıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cris..

    Bırakın saldırsınlar, şu olay hele bir çözülsün, hele bir aklansın tam olarak, ondan sonra 1 ay boyunca hepsinin imanlarını gevretmessem adam değilim. Bu iftira atıp da Aziz Başkan'ı suçlayanların hepsinin çoluğundan çocuğundan çıksın. Tek dileğim bu. Sükuneti koruyun.

    Sırf başkanı suçlasalar iyi. Aziz Başkan'ın da korktuğu başımıza geliyor. Tüm camia zan altında bırakıldı.

    Benim tanıdığım Aziz Yıldırım oradan çıkınca hepsinin anasını bi güzel ağlatır. İzleyin görün.
  • Tertememiz Bir lig İsteyen ANADOLU KLÜPLERİ ve Üç BÜYÜKLER. Bakalım şimdi.Aziz Yıldırım Başkanımız tertemiz çıkarsa bundan sonraki şampiyonluklarda fenere nasıl bir çamur atacaksınız çok merak ediyorum..


    BİZİ KİMSE YIKAMAZ.FENERBAHÇEMİZİN YAPTIKLARI ORTADA.ÖRNEK BİR KLÜP OLDUK OLMAYADA DEVAM EDECEĞİZ.

    HEP DESTEK TAM DESTEK


     Sinirden Çıldıranlar Buraya
  • Millete eğlence çıktı vallaha sinirlenilecek birşey yok alınımızın akıyla çıkacak bu iştende 5 te 5 e kuduranlar ne yapacak bilmiyorum
  • Çıldırmadım, şaşkınım.

    çoğu renkdaşım birşey çıkmayacağına inanıyor. Evet soruşturmadan birşey çıkmayabilir ama bunun tamamen temiz olmamızla alakalı olduğuna ne yazık inanamayacağım.
    Aklımın %51'i "pisliğin içine bu yönetim bulaşmıştır" diyor. Yüz milyon euroların döndüğü yerde bu işler hep olacaktır. Ama kendiniz ama başkaları yapar.
    Diğer kulüplerde yapmıştır yapacaklardır fakat onlar beni zerre ilgilendirmiyor. Belkide biraz önyargılıyım bende başkana karşı.

    Bir pislik varsa, safraların atılması gerekiyorsa, piyango da ilk bize vurmuşsa iyi olmuş derim. Çünkü kamuoyunda en çok ses getirecek, Fenerbahçeye yaptılarsa bize de yaparlar dedirtecek kulüplerden biri. Samimi olarak sonuna kadar gidilmesini istiyorum küme düşecek olsak da. Benim yönetimle işim yok Fenerbahçe Kulübüyle var.


    Ya da 3-5 adam yüzünden yüz yıllık bir kulüp lekenecek ona çıldıracağım...




  • Görende 17 hafta boyunca tüm takımlara 4,5 attık sanacak! Hani teşfik olayı da mümkün değil, bizim zorla, ıkına ıkına kazandığımız tüm maçları ts rahat rahat kazandı. Nasıl iş anlamadım, bu kadar zor şartlarda şampiyon olduk ama şike soruşturmasına çağırılan yine biz olduk.

    Hadi ülkede şike olayı bu kadar ciddiydi de,Denizli maçından sonra neredeydi bu ülke? Daha geçen gün Aziz Yıldırım o maçta şike yapıldı, ispat ederim dedi, niye üstüne gidilmedi!? Tabii o sezon gs şampiyon olduğu için sorun yok, sorun FB'nin başa oynaması!

    Bir ülkede, bir kulüp bu kadar büyürse olacağı bu! Futboldan, basketbol, voleybola kadar her kulvarda sürekli bir çelme takma çabası...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.