Şimdi Ara

SilkRoad Terimler Sözlüğü (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar daha önce bir arkadaş benim sitemden alıp buraya eklemişti ve onun arkasına eklemeyi düşünüyordum amma velakin o konuyu tekrardan bulamadığımdan dolayı güncelleştirilmiş terimler sözlüğünü tekrardan buraya eklemeyi uygun gördüm. Sözlük kesinlikle alıntı falan değildir. Bizzat tarafımdan hazırlanmıştır. Altına alıntı yassaydın diye laf yetiştirecek arkadaşlara önceden bilgi vereyim dedim. Eğer başka bir tarafta benzerini gördüyseniz o başka taraftakiler de bunu kopyalamışlardır :)

    Zaman zaman bu sözlüğü güncelliyorum. Daha okunaklı versiyonu içinhttp://www.dikmen.org/terimler.htm linkini kullanabilirsiniz.

    Str (Strenght): Fiziksel gücü belirtir. Str değeri yükseldikçe karakterinizin Fiziksel vuruş gücü, Fiziksel defansı, Fiziksel balans değeri ve HP'si yükselecektir.

    Int (Intelligence): Magic gücü belirtir. Int değeri yükseldikçe karakterinizin Magic vuruş gücü, Magic defansı, Magic balans değeri ve MP'si yükselecektir.

    HP (Heal Point): Karakterinizin canını gösterir.

    MP (Mana Point): Karakterinizin Magic vuruşlar için kullanılabilecek Mana sayısını gösterir.

    Attack Rating: Vuruşunuzun ne kadar geçerli ve güçlü olacağını belirler. Genel olarak statlarınızda belirtilmiş olan Minimum ve Maximum damage değerlerinden Maximum değere yakın olan vuruşu ağırlıkta kullanmanıza olanak tanır. Kısacası Attack Rating değeriniz ne kadar yüksekse o kadar Maximum vuruş değerinize yakın saldırılar gerçekleştirirsiniz.

    Dodging (Parry): Ratio Karakterinizin size yapılan attacklardan ne kadar kaçabileceğini belirleyen değerdir. Dodge (Parry) değeriniz ne kadar yüksekse, karşı tarafın vuruşlarından Minimum olan değere yakın olan hasarı alırsınız.

    Magic Reinforcement: Magic gücünüze verilen desteği belirtir. Genelde giysiler üzerinde bulunan bir değerdir.

    Physical Reinforcement : Fiziksel gücünüze verilen desteği belirtir. Genelde giysiler üzerinde bulunan bir değerdir.

    Physical Absorb: Takılarda bulunan bir özelliktir. Kendinize gelen fiziksel damagelerin % kaçının absorbe edileceğini belirtir.

    Magical Absorb: Takılarda bulunan bir özelliktir. Kendinize gelen magical damagelerin % kaçının absorbe edileceğini belirtir.

    Lucky: Upgrade edilebilen itemler üzerinde bulunur ve upgrade etme esnasında silahın başarılı Upgrade olabilme olasılığını arttırır.

    Immortal: Herhangi bir item upgrade edilirken, kaç başarısız Upgrade sonucunda iteminizin kurtulacağını belirtir. Örnek verecek olursak 3 Immortal değerine sahip bir item Upgrade edilirken 3 kere yansa bile yok olmaz.

    Steady: Upgrade işleminin fail vermesi durumunda itemin durability'sinin azalmasını engeller.

    Astral: Upgrade esnasında +4 ve üzeri itemlerin, upgrade işleminin başarısız olması durumunda +4 te kalmasını sağlar. +4'ten düşük itemlerde bir etkisi yoktur ve örneğin +5 olan bir itemi +6 yaparken başarısız olursanız item yine +4 e düşer. +5 te kalmaz.

    Penetration Attack: Skiller üzerinde bulunan bir terimdir ve vuruşlarda vuruşun kaç kişiye etki edeceğini belirtir. Uygulanış şekli olarak başlangıç noktası ile varış noktası arasındaki hedefleri de etkileyebilir. Örneğin Flying Dragon Spear Series saldırılar Penetrate atış kullanır ve mızrağı fırlattığınızda yok üzerinde başka düşmanlara da vurabilir.

    Simultaneous Attack: Skiller üzerinde bulunan bir terimdir ve vuruşlarda vuruşun kaç kişiye etki edeceğini belirtir. Uygulanış şekli olarak aynı anda hedef etrafında belirtilen sayıda düşmana aynı anda etki eder. Örneğin Ghost Spear Attack Series saldırılar Simultane saldırı kullanır ve vuruş gerçekleştiği zaman belirtilen mesafe içindeki düşmanların hepsi aynı anda damage alırlar.

    Transfer Range Attack: Lightning türü skillerde bulunur ve vuruşun etraftaki yaratıkları da etkilemesi manasına gelmektedir. Fakat diğer çoklu vuruşlar gibi bütün düşmanlara güçlü etki yapmaz. Ana hedefe güçlü vurur, yan hedeflere çok düşük güçte vurabilir.

    Degree: Item'inizin upgrade ederken kullanılması gereken Lucky Powder değerini belirtir.
    Block Kalkanlarda bulunan bir özelliktir ve gelen vuruşu bloke etme değerinizi belirtir. Ne kadar yüksekse o kadar çok vuruştan sıyrılabilirsiniz.

    Durability: Item'lerinizin dayanıklığını belirtir. Durability 6 değerinin altına düştüğü zaman ekranın sağ tarafında kırmızı olarak belirtilir ve eğer 0 a düşerse onarılana kadar kullanım dışı kalır.

    PVP (Player vs Player): Cape takarak birebir kapışma yapmak manasına gelmektedir. Cape takılarak yapıldığı sürece kaybedenin bir kaybı olmaz.

    NPC: Oyunda bilgisayar tarafından yönetilen karakterlere verilen genel isimdir. Örneğin: Şehirlerdeki Takı, Yüzük, Pot vs. satanlar.

    DC (Disconnect): Oyundan kopmamıza verilen isimdir.

    GP (Guild Point): Eğer bir guilldeysek guild içindeki puanımızdır. Bu sayıyı yükseltmek için özel bir işlem yapmamıza gerek yoktur, biz oyun oynadıkça oynama seviyemize göre otomatik olarak yükselir. İlerde bu puanlar çeşitli amaçlarla kullanılabilecek.

    TP (Teleport): Scroll veya Işınlanma Kapıları kullanılarak karakterinizin başka bir alana ışınlanmasıdır.
    Berserker Mode Karakterinizin oyunda sol üst köşede resminizin etrafındaki halkaların tamamlanmasıyla birlikte TAB tuşuna basılarak aktif edilebilen moddur. Karakteriniz mevcut gücünün ve hızının iki katına çıkar ve süresi bittikten sonra dolması için tekrar bir süre geçmesi gerekir.

    Elixir: Oyundaki itemlere + kazandırmak için kullanılan iksirlerdir. Weapon, Accessory, Shield, Protector olmak üzere 4 çeşidi mevcuttur.

    Accessory: Oyundaki, Küpe, yüzük ve kolyelerin genel adıdır.

    Lucky Powder: Itemlere + basmak için elixirlerle birlikte kullanılan şans arttırıcı tozdur. Takıcılarda satılır.

    PK (Player Kill): Alt tuşuna basarak normal bir oyuncuyu öldürmek suretiyle Katil statüsüne geçilmesidir.

    Wanted: Thief'lerin 3000 Arrange Pointi aşacak şekilde Traderleri soymaları sonucu düştükleri durum. Thief'ler için bu durum oldukça kötü bir durumdur çünkü elbiselerini çıkarsaler bile Hunter'ler tarafından öldürülmeye devam edilirler.

    Arrange Point: Karakter Stat penceresinin sol alt köşesinde yazan sayıdır. Thief olup kervan soydukça yükselir. 3000 puanının üstünde Wanted pozisyonuna düşersiniz.

    Guild: Birlik manasına gelmektedir. Diğer oyunlarda Clan olarak da geçer. Oyuncuların bir çatı altında toplanarak bir bütün oluşturmasıdır. Guild Kurucularına Guild Master adı verilir.

    Union: Maximum 8 Guildin birleşerek oluşturdukları topluluğa verilen isimdir.

    Stall: Kurmak Oyuncuların tezgah açarak elindeki malzemeleri satmalarıdır.

    Exchange: Oyuncuların tezgah açmadan elindeki item ve paraları birbirleri ile takas etmelerini sağlayan sistemdir.

    Np (No Problem): Konuşma terimidir. Önemli değil manasına gelmektedir.

    KS: Konuşma terimdir. Özellikle birisinin kestiği monstere salça olursanız. "KS yapma" veya "No KS" gibi şekillerde kullanılır. Kısacası benim kestiğim yaratıklara vurma manasına gelir. KS ciler oyuncular arasında sevilmeyen tiplerdir.

    Cya: Konuşma terimidir. Özellikle yabancı oyuncular "Görüşürüz" demek maksadıyla kullanırlar.

    Res (Resurrect): Konuşma terimidir. Genellikle "Res var mı?" gibi soru cümlelerinde kullanılır :) Resurrect skili vasıtasıyla ölen kişileri olduğu yerde kaldırmak için kullanılan özelliğin olup olmadığını öğrenmek için ölmüş kişiler tarafından kullanılır :)

    İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 23 Ağustos 2006; 15:10:41 >







  • SEN BENIM GUILDME LAF ATMIŞSIN . ? HERKESZİ KENDİN GİBİ GÖRME . SİZ HEP BÖLESİNİZ ELKA VS TAM__TAM BASKALARI SIZDEN 5 K ISTIYO O ARADA BİZİMLE MUHATTABINIZDA KESILIYO . HuNTeR_MAN DIYE BİR ADAM VAR. ONADA BOT İFTİRASI ATMIŞSINIZ . ADAM SİZİN YÜZÜNÜZDEN OYUNU BIRAKTI . BU FROMDA NE KADAR FAYDALI OLSANDA . OYUNDA BİR FAYDAN YOK . BİDAHA BENIM GUILDIME LAF ATMA . LÜTFEN . + SİZİN GUILDINIZ BENI TANIR VE NE ZAMAN GÖRSELER SELAM VERİRİM ONLARA BUNUN MÜKAFATI BU MU FORUMDAKİ ARKADASLAR DAN ÖZÜR DİLERİM . AMA COK MORALİMİ BOZDU . BUNU SÖLEMESEYDİM OLMAZDI . ,

    Carkox : _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_ ,




    forumda fayda lı bir çıkarmıssın saol . ,,




  • quote:

    Orjinalden alıntı: xcarkox

    SEN BENIM GUILDME LAF ATMIŞSIN . ? HERKESZİ KENDİN GİBİ GÖRME . SİZ HEP BÖLESİNİZ ELKA VS TAM__TAM BASKALARI SIZDEN 5 K ISTIYO O ARADA BİZİMLE MUHATTABINIZDA KESILIYO . HuNTeR_MAN DIYE BİR ADAM VAR. ONADA BOT İFTİRASI ATMIŞSINIZ . ADAM SİZİN YÜZÜNÜZDEN OYUNU BIRAKTI . BU FROMDA NE KADAR FAYDALI OLSANDA . OYUNDA BİR FAYDAN YOK . BİDAHA BENIM GUILDIME LAF ATMA . LÜTFEN . + SİZİN GUILDINIZ BENI TANIR VE NE ZAMAN GÖRSELER SELAM VERİRİM ONLARA BUNUN MÜKAFATI BU MU FORUMDAKİ ARKADASLAR DAN ÖZÜR DİLERİM . AMA COK MORALİMİ BOZDU . BUNU SÖLEMESEYDİM OLMAZDI . ,

    Carkox : _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_ ,




    forumda fayda lı bir çıkarmıssın saol . ,,



    Hıms,

    Birincisi sen kimsin ve guildin ne?

    İkincisi ben kimin guildine laf atmışım ve ne demişim ? Başkalarının dedikleri şeyleri bana yormassan sevinirim. Veya başka amaçla birşey demişsem bile bunu çevirip size başka şekillerde söylemişlerse yine bu benim problemim değil. Ne dediklerini ve kimin için söylediğimi söyle ben sana öyle birşey dedim veya demediğimi zaten sölerim.

    Üçüncüsü benim kim olduğumu kime ne yaptığımı oyunda ne kadar faydalı olup olmadığımı çoğu kişi biliyor sen bilmesende olur... Benim neler yaptığım veya yapmadığım ortada senin benim oyun hakkında bir faydam olmadığını söylemenle birşey değişmeyecek, lütfen bilmediğimiz şeyler hakkında yorumlar yapmayalım...

    Dördüncü olarak elka, tamtam siz böylesiniz demişsin. Beni sen ne kadar tanıyorsun sorabilirmiyim. Ben oyundaki kimse gibi değilim kimse de benim gibi değil...

    Hunterman olayına gelince, hunterman eskiden bizim guilddeydi ve herzaman online olmasına rağmen o kadar ona mesaj attığımız halde cevap vermezdi. Dibine gittiğimizde bile cevap vermezdi. Böyle hareketler yapan birisine bot damgası vurmayacaksak bile ne vuracağız.

    Son olarak bunu sölemeseydim olmazdı demişsin, söylediğin iyi olmuş sölemeseydin arkamdan ne dolaplar öğrenemezdim ;)

    Aralarda bakacağım bu konuya yazdıklarına göre gerekli cevapları veririm ama baştan peşinen söyleyeyim bu söylediklerine pişman olacaksın söylemedi deme, çünkü bana iftira atmaktan öteye gidememiş olacaksın




  • sıtendekı skıllerı guncellesene 68 lvl skıllerı eklı dııl
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

    sıtendekı skıllerı guncellesene 68 lvl skıllerı eklı dııl


    Bir ara vaktim olduğunda ekleyeceğim inşallah ama vakit sıkıntım var biraz o nedenle ekleyemiyorum, kendi işlerim ve sitedeki diğer işlerle uğraşmaktan vakit bulamıyorum :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DiKMeN_


    quote:

    Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

    sıtendekı skıllerı guncellesene 68 lvl skıllerı eklı dııl


    Bir ara vaktim olduğunda ekleyeceğim inşallah ama vakit sıkıntım var biraz o nedenle ekleyemiyorum, kendi işlerim ve sitedeki diğer işlerle uğraşmaktan vakit bulamıyorum :)


    ıns. sıtenı yakından takıp edıyorum oyuna ılk basladıgımda cok yardımcı oldu verdıgınız bılgıler basarılarının devamını dılerım ıyı calısmalar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FjardeVarlden
    ıns. sıtenı yakından takıp edıyorum oyuna ılk basladıgımda cok yardımcı oldu verdıgınız bılgıler basarılarının devamını dılerım ıyı calısmalar


    Saolsın, işte arada yukarıdaki arkadaşlar gibi bilip bilmeden çamur atanlar da çıkıyor ama destek verenler yeterli benim için. Oyunu oynamaktan çok millete yardımcı olmaya çalışıyorum ama birileri çıkıpda oyunda kimseye faydan yok diyerek iki dakkada insanı karalamaya çalışıyorlar.

    Bu oyunda şimdiye yardım ederek bişiler öğretmeye çalıştığım adamların sayısını ben de bilmiyorum ama işte yukarıda arkadaşın yazdığı yazı malum Bilip bilmeden konuşuyorlar ona üzülüyorum.

    Oyunda daha bir kişiye küfür dahi etmişliğim yok ama "Guildime laf atmışsın " gibi abuk subuk şeylerle karşıma gelip duruyorlar :)

    Bahsi geçen arkadaş sanırım en altta yazdığı kadarıyla CrazyTurks gibi bi guildin sahibi sanırım, o guildi bilmiyorum, içinde kimler var kimler yok onu da bilmiyorum ama bilmediğim halde nasıl oluyorsa "Guilde laf atmış oluyorum" onun nasıl olduğunu da bilmiyorum

    Şimdi bekliyorum bakalım bana iftira eden arkadaş gelsin yazsın ne demişim, ben de öğreneyim bari dediklerimi




  • dunya halı elbet te 1 2 kısı cıkacaktır yaptıklarını cekemeyen bız bılıyoruz senın nasıl bırı oldugunu gerısı yalan bosver camur atsınlar ne yapmaya calısıyorlarsa
  • bak DiKmEn ABİ 28 YASINDA OLDUGUNU BİLİYORUM BENIM YASIM 16 WE SENIN BENIM GILDIME LAF ATTIGINI GÖZLERİMLE GÖRDÜM . SİZİN GUILDEKI INSANLARA SELAM VS HATIR. SORUYOM . AMA SEN BENIM GUILDIM HAKKINDA KÖTÜ ŞEYLER SÖLÜYOSUN AYIP BE. DEYMEZ . BİDE BEN BU NU HAK ETMEDİM NEDEN BENIM GUILDIM HAKKINDA BÖLE DİYON YA KONUSAMIYORUM DEYMEZ YAA .. UFF BEN BUNU HAK EDECEK BİR ŞEY YAPMADIM NEDEN ? NEDEN ?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: xcarkox

    bak DiKmEn ABİ 28 YASINDA OLDUGUNU BİLİYORUM BENIM YASIM 16 WE SENIN BENIM GILDIME LAF ATTIGINI GÖZLERİMLE GÖRDÜM . SİZİN GUILDEKI INSANLARA SELAM VS HATIR. SORUYOM . AMA SEN BENIM GUILDIM HAKKINDA KÖTÜ ŞEYLER SÖLÜYOSUN AYIP BE. DEYMEZ . BİDE BEN BU NU HAK ETMEDİM NEDEN BENIM GUILDIM HAKKINDA BÖLE DİYON YA KONUSAMIYORUM DEYMEZ YAA .. UFF BEN BUNU HAK EDECEK BİR ŞEY YAPMADIM NEDEN ? NEDEN ?


    Şimdik, burda dur bakalım.

    Göz göre göre yalan söylemene göz yumamam, bir kere sana yukarıda açık olarak söyledim, ne demişsem dediğimi söyle diye.

    Birincisi ilk mesajında benim guildim hakkında konuşuyormuşsun dedin, şimdi gözlerimle gördüm diyorsun. Bu nasıl bir çelişkidir ? Madem gözlerinle gördün nie konuşuyormuşsun diye 3 ncü ağızdan konuşuyorsun. Yalan söylemenin manası yok. Seni ve Guildini + olarak guildindekileri tanımadığımı söyledim.

    Benim kimseye bir yalan borcum yok, çoğu kimse de benim yalan söylemedimi bilir. Birşey söylemişsem arkasında dururum ve şimdiye kadar burdaki birçok kimse de söylediklerimin arkasında durduğumu az çok biliyordur. Ama gördüğüm kadarıyla bu senin için geçerli değil.

    Yukarıda sana açık açık ne söylediğimi söyle dedim ama söylediğim birşey olmadığı için bunu yazamıyorsun ve kıvırmanın da bir manası yok Bıktım sizin gibi ne yaptığını bilmeyen insanlardan

    HunterMan'ı geri almıştım, o size yalan yanlış bişiler yetiştirdiyse orasını bilemeyeceğim ama o geldiğinde de ben ne siz ne de başka bir guild hakkında kesinlikle konuşmadım ama o epey bir saçmaladı, bizden birisi bişi demişse de orası da beni ilgilendirmez ...

    Biraz dürüst olmayı öğrenin, yalan yanlış şeyler söyleyerek kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 24 Ağustos 2006; 0:06:20 >




  • eyw sağollasın dikmen ...

    hehe alıntı konusuna gırmısın herkes kendi halinde getir götür yapıyorlar benim üst konu var yukarda videolarla ilgili onuda senin foruma koymuslar senin forumdakı nickim AloneDark :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

    eyw sağollasın dikmen ...

    hehe alıntı konusuna gırmısın herkes kendi halinde getir götür yapıyorlar benim üst konu var yukarda videolarla ilgili onuda senin foruma koymuslar senin forumdakı nickim AloneDark :)


    Heheh, bazen bişiler yazıyorum, bi yerlere koyuyorum ben yazdım demeyince aradan millet zıplayıp altına alıntı yazsaydın falan yazıyor, o nedenle baştan ben tedbirimi alayım dadim
  • BAK ABİ SANA ANLATIYORUM VE BEN YALAN ATMAM SIZIN GUILDE BIR ELEMAN VAR .HUNTER_ MAN
    ONUN YANINDA OTURUYODUM..OYUN SIRASINDA BENIM GUILDIME ESSEK GUILDI DEDIN SEN GOZLERIMLE YAZILAN SEYLERI GORDUM .. BÜTÜN ELEMANLARIN ÖNÜNDE BENI REZİL ETTİN ..
    HALBİKİ BEN SENIN GUILDLE ARKDAS KARDES GUILD OLMAK ISTEMISTIM AMA BENIM GUILDIME BÖLE DİYİNCE BENI BAYA . ETKİLEDİ. BAK ABİ SENDEN BASKA BİRİ YAZMADI OO (EŞŞEK GUILDI LAFINI ) .
    ARKADSLA INT CAFEDE SRO OYNARKEN ARKADASA DEDIM BU GUILD İYİ BİR GUILD SELAMLAŞIYORUZ FALAN DEDIM . ARALARINDAN BAZILARI BENI TANIR . VS VS VS . . OO SIRADA ARKDAS DEDİ ...
    CrAzY_TuRkS GUILDINI TANIYAN VARMI DIYE . OO SIRADA BENI ÜZEN CVP GELDİ (HEEE . SU ESSEK GUILDIMI ) SOK OLDUM ABİ + REZİL BU BANA YAPILICAK BI SEY DEGIL VE SIMDI DE BENI YALAN LA SUCLUYOSUN . WE HUNTERMAN ESKI SAHIBI DEGIL BU ARKADA YENI ALDI BU ADAMI OO SIZI ILK DEFA GORUYO VE SIZIN GUILDI BEN ONA TEKLIF ETTIM . İŞTE CLAN BUDUR DİYE AMA SIZ BENIM HAKKIMDA BÖLE SEYLER DSUUNDUGUNUZU GORUN CE İŞ BOZULDU TABİ UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR .. SAYGILAR ABİ KIMSEYLER KÖTÜ OLMAK ISTEMEM .




    _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_




  • quote:

    Orjinalden alıntı: xcarkox

    BAK ABİ SANA ANLATIYORUM VE BEN YALAN ATMAM SIZIN GUILDE BIR ELEMAN VAR .HUNTER_ MAN
    ONUN YANINDA OTURUYODUM..OYUN SIRASINDA BENIM GUILDIME ESSEK GUILDI DEDIN SEN GOZLERIMLE YAZILAN SEYLERI GORDUM .. BÜTÜN ELEMANLARIN ÖNÜNDE BENI REZİL ETTİN ..
    HALBİKİ BEN SENIN GUILDLE ARKDAS KARDES GUILD OLMAK ISTEMISTIM AMA BENIM GUILDIME BÖLE DİYİNCE BENI BAYA . ETKİLEDİ. BAK ABİ SENDEN BASKA BİRİ YAZMADI OO (EŞŞEK GUILDI LAFINI ) .
    ARKADSLA INT CAFEDE SRO OYNARKEN ARKADASA DEDIM BU GUILD İYİ BİR GUILD SELAMLAŞIYORUZ FALAN DEDIM . ARALARINDAN BAZILARI BENI TANIR . VS VS VS . . OO SIRADA ARKDAS DEDİ ...
    CrAzY_TuRkS GUILDINI TANIYAN VARMI DIYE . OO SIRADA BENI ÜZEN CVP GELDİ (HEEE . SU ESSEK GUILDIMI ) SOK OLDUM ABİ + REZİL BU BANA YAPILICAK BI SEY DEGIL VE SIMDI DE BENI YALAN LA SUCLUYOSUN . WE HUNTERMAN ESKI SAHIBI DEGIL BU ARKADA YENI ALDI BU ADAMI OO SIZI ILK DEFA GORUYO VE SIZIN GUILDI BEN ONA TEKLIF ETTIM . İŞTE CLAN BUDUR DİYE AMA SIZ BENIM HAKKIMDA BÖLE SEYLER DSUUNDUGUNUZU GORUN CE İŞ BOZULDU TABİ UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR .. SAYGILAR ABİ KIMSEYLER KÖTÜ OLMAK ISTEMEM .




    _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_

    crazy deeps misin sen?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: xcarkox

    BAK ABİ SANA ANLATIYORUM VE BEN YALAN ATMAM SIZIN GUILDE BIR ELEMAN VAR .HUNTER_ MAN
    ONUN YANINDA OTURUYODUM..OYUN SIRASINDA BENIM GUILDIME ESSEK GUILDI DEDIN SEN GOZLERIMLE YAZILAN SEYLERI GORDUM .. BÜTÜN ELEMANLARIN ÖNÜNDE BENI REZİL ETTİN ..
    HALBİKİ BEN SENIN GUILDLE ARKDAS KARDES GUILD OLMAK ISTEMISTIM AMA BENIM GUILDIME BÖLE DİYİNCE BENI BAYA . ETKİLEDİ. BAK ABİ SENDEN BASKA BİRİ YAZMADI OO (EŞŞEK GUILDI LAFINI ) .
    ARKADSLA INT CAFEDE SRO OYNARKEN ARKADASA DEDIM BU GUILD İYİ BİR GUILD SELAMLAŞIYORUZ FALAN DEDIM . ARALARINDAN BAZILARI BENI TANIR . VS VS VS . . OO SIRADA ARKDAS DEDİ ...
    CrAzY_TuRkS GUILDINI TANIYAN VARMI DIYE . OO SIRADA BENI ÜZEN CVP GELDİ (HEEE . SU ESSEK GUILDIMI ) SOK OLDUM ABİ + REZİL BU BANA YAPILICAK BI SEY DEGIL VE SIMDI DE BENI YALAN LA SUCLUYOSUN . WE HUNTERMAN ESKI SAHIBI DEGIL BU ARKADA YENI ALDI BU ADAMI OO SIZI ILK DEFA GORUYO VE SIZIN GUILDI BEN ONA TEKLIF ETTIM . İŞTE CLAN BUDUR DİYE AMA SIZ BENIM HAKKIMDA BÖLE SEYLER DSUUNDUGUNUZU GORUN CE İŞ BOZULDU TABİ UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR .. SAYGILAR ABİ KIMSEYLER KÖTÜ OLMAK ISTEMEM .




    _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_


    Arkadaşım illa kaşınacaksın değil mi, seni yalan söyleme diye uyarmıştım. Ama sanırım illa rezil olmak istiyorsun. Tamam ben yeteri kadar gerekli açıklamayı yaptım ama sen anlamadıysan bu saatten sonra yapabileceğim birşey yok, şu anda işteyim eve gidince birkaç ekran görüntüsünü buraya ekleyeceğim. Daha önce de ekleyebilirdim ama seni rezil etmek istemedim ama kaşınanı kaşırlar.

    Sana daha önce de söyledim, seni ve guildini tanımam diye ama beynin bunu anlayamayak kadar küçükmüş demekki, sen ve senin guildin hakkında şimdiye kadar hiç bir şekilde konuşmuşluğum yok ama sen gözlerimle gördüm diyerek yalan söylemeye devam ediyorsun.

    Ben öğretmenim aynı zamanda ve ne sana ne de bir başkasına yalan borcum yok. Yalan söyleyen kişileri de hiç sevmediğimi hatırlatır ve senin bu yalanlarını devam ettirmen üzerine de gereğini yapmayı borç bilirim.

    Akşam eve gittiğim zaman aldığım bazı ekran görüntülerini bu konuya ekleyeceğim ve söyleyebilecek hiçbirşeyin kalmayacak. O zaman ne diyeceksin onu merak ediyorum.

    Hunter_man guilde girdiğinde sizin guildi tanıyıp tanımadığımıza dair bir soru sormuştu onu hatırlıyorum ama ben o soruya KESİNLİKLE CEVAP VERMEDİM, başkası verdiyse de bilemem ve beni de ilgilendirmez herkesin kendi görüşü. Bu dediklerimi kafana sokmanı tavsiye ederim.

    Akşam olsun bir eve gidip buraya bazı scr leri eklediğim zaman göreceğiz kim ak kim kara diye ....

    Bilgin olsun diye söylüyorum, kendi düşen ağlamaz. Bu saatten sonra sen ve benim guildim arasında hiçbir dayanışma olmayacak ve eğer denk gelirse seni ve guildindekileri öldürmek için hiç tereddüt etmeyeceğimi sana burdan iletirim.

    Şimdiye kadar oyunda yerli-yabancı herkese elimden geldiği kadar yardım ettim ama mükaffatı bu olacaksa karşılığını vermesini de bilirim. Özellikle iftiralara boyun eğemem ve eğmeyeceğim de...

    Ekleme: Aklıma bir şeyler daha geldi sonra bir daha yazdıklarını okuyunca. Hunter_Man'a bizim guildi sen tavsiye etmişsin diye yazmışsın ama, hatırlatırım, o cavede gezinirken party istedi ve baktım tepesinde Guild ismi yok ve eski Hunterman olduğunu zannederek ben teklif ettim seni alayım mı tekrardan diye.

    İki, Ekran görüntürlerini koyunca zaten herkez görecek, Hunterman'ın bizim guildimize gelmesini istememişsin ve kendi guildine gelmesini istemişsin. Zaten onun dediği de senin bu yaptıklarının bizim guilde gelmesinden kaynaklanıyordur. Yani onun bizim guildimize gelmesini çekemediğinden dolayı bana sataştığını söylemişti. Akşam herkes görecek zaten neyin ne olduğunu merak etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 28 Ağustos 2006; 10:08:47 >




  • Evet eve geldim ve ilgili olayla ilgili ekran görüntülerini koyabilecek duruma geldim. Bakalım kim ne demiş...

    http://img217.imageshack.us/img217/3669/sro2006072511180709mw9.jpg

    http://img104.imageshack.us/img104/949/sro2006072511241310ik9.jpg

    http://img104.imageshack.us/img104/4315/sro2006072511260669gz1.jpg

    http://img104.imageshack.us/img104/1889/sro2006072511272130bt8.jpg

    http://img116.imageshack.us/img116/773/sro2006072511281951my2.jpg

    Evet senin ilk mesajını müteakip birkaç gün önce olay hakkında soru sormam itibariyle almış olduğum görüntüler bunlar. Bunları koymayı düşünmüyordum ama sen yalanlarını devam ettirdiğinden dolayı bunları koymak zorunda kaldım.

    Yalan söyleyenleri hiç sevmem o nedenle seni de sevmedim...

    Nedense resimlerdeki konuşmalara baktığımızda senin söylediklerinin tam tersi şeyler ortaya çıkıyor.




  • SEVGİLİ DİKMEN . ABİ BAK SEN DEDİN BEN SIMDI BU COCUKLA KONUSMICAM BENI REZIL ETMEYI COK SEVIYO BU CARI 2 KISI OYNUYO BİRİ 13 YASINDA (OKAN) Kİ SEN BUNU ORNEK GOSTERIYOSUN 2 OYNAYAN KISI 17 YASINDA YASİN BENIM DE ŞAHİDİM BU BAK BEN BU KONUYU NASI İSBATLICAM GÖR ..
  • Tşk ederim dikmen abi eline kolun sağlık BİLGİ ÇALAN ARKADAŞLAR (ALINTI DİYE BİLGİ VERSİN EMEĞE SAYGI)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xcarkox

    SEVGİLİ DİKMEN . ABİ BAK SEN DEDİN BEN SIMDI BU COCUKLA KONUSMICAM BENI REZIL ETMEYI COK SEVIYO BU CARI 2 KISI OYNUYO BİRİ 13 YASINDA (OKAN) Kİ SEN BUNU ORNEK GOSTERIYOSUN 2 OYNAYAN KISI 17 YASINDA YASİN BENIM DE ŞAHİDİM BU BAK BEN BU KONUYU NASI İSBATLICAM GÖR ..


    İyi ispatla bakalım, gelip interet karşısında ötmesini çok iyi biliyorsunuz. Madem o kadar eminsiniz benim öyle bir şey dediğimden niye ekran görüntüsü almadınız.

    Yahu bu kadar mı düşüncesiz olursunuz kardeşim, party me giriyorsun ve kendini tanıtıyorsun.

    Niye kendini tanıtıyorsun, çünkü ben seni tanımıyorum, tanımadığım için kendini tanıtma gereği görüyorsun. Madem ben seni tanımıyorum hakkında nasıl konuşacağım. Çalıştırın şu kafalarınızı biraz.

    Bu arada kişisel fikrimi soracak olursan, benim ilk guilde aldığım 13 yaşındadır, sonradan konuştuğum 17 yaşındadır. Çünkü ilk guilde alırken çarı kullanan vatandaş kesinlikle tahtalarında eksik olan bir vatandaş bunu da bil.

    Senin tahtaların konusunda da çeşitli şüphelere kapılmaya başlamadım değil bu arada.

    Senin dediğin gibi birşey demiş olsam inkar etmem ve nedenini de söylerim ama sizin bunu anlayabilecek kadar kapasiteniz yok. Ama gönlünüz kırılmasın diye cevap verdikçe kendinizi nimetten sayıp havalara giriyorsunuz ona üzülüyorum...

    Oyundaki konuşmaları bir daha okuyabilmen için ekran görüntüsünün sığdığı kadarını buraya da koyuyorum. Tavsiyem tekrar tekrar oku belki düşmeyen jetonların düşmeye başlar.

    http://img169.imageshack.us/img169/6816/sro2006072900021554wh2.jpg

    Bu arada o gün huntermana cevap veren vatandaş gelsin soracağım ona ne dediğini. Hatırlamıyorum ne söylendiğini ama "Eşşek Guildi" kelimesi görmedim ben orda başka bişi vardı ama ne vardı hatırlamıyorum.
    Ama eşşek guildi kelimesi geçmediğine de eminim ve siz bunu da bir tarafınızdan atıyorsunuz




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DiKMeN_

    Cya: Konuşma terimidir. Özellikle yabancı oyuncular "Görüşürüz" demek maksadıyla kullanırlar.

    Sie diye okunuyo :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.