Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada.com'dan 2000 yıllarardan beri alış veriş yaparım. 2010yılına kadar hiçbir sorun yaşmadım 2010yıllarından sonra yanlış kargo gönderme konusunda defalarca sıkıntı yaşadım son zamanlarda biraz düzeldiler. Olumsuz hakaret içermeyen kurallara uygun yorunları yayınlamayarak zaten manipülasyon yapıyorlar.

    Efsane Cuma diye bir indirim olayı çıkardı çogu ürün zaten normal zamanda yaptıgı kadar indirimli bunlarda önemli değil fakat bir konu var dünden veri ara ara gözüme çarptı bakıyorum Samsung Galaxy Note 8 64 GB 3.899,90 TL fiyatı nette bulabileceginiz bir fiyat efsane indirim yok hadi olsun fakat dün son 30ürün diye satmaya başladılar son 30 ürün bitti sonra son 2saat dediler oda bitti bugun bakım dedim son 6gün 15saat diyor :) Bu sahtekarlık değilde nedir son 30 ürün çabuk bitti zaten fiyatı normal olmasına rağmen insanların zaaflarını kullanarak pisikolojik taktiklerle sahtekarlık yaparak satış yapıyolar hepsiburada gibi bir çok site son zamanlarda bu taktikleri kullanıyor. Herkez DH üyeleri gibi bilinçli değildi ürünü googleye copy paste yaparak fiyatına bakmaktan aciz insanlar var bunlara ürünleri böyle sahtekarca taktiklerle satıyolar adamın hiç bişey alcagı yok reklamlarda efsane cuma indirimi görüyor kafasında soru işareti çıkıyor siteye gidiyor son 30ürünü görünce bakıyor son 10kalmış biticek diyor ünlem oluşuyor kafada kaçırmıyım alım diyo alıyor...

    Günümüzde maalesef en büyük sahtekarlıkları yasal olarak bankalar ve böyle kurumlar yapıyor.



    Bu videoyuda yeni gördüm yanlış ürün göndermede son nokta :) içi seni dışı beni yakar...
    https://www.youtube.com/watch?v=-33YcEUAojY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 28 Kasım 2018; 16:37:21 >







  • Yanlış ürün şikayetine eyvallah ama millet google da fiyat aramaktan acizse bu şirketi problemi değil. Parası olmayan almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-c9

    Yanlış ürün şikayetine eyvallah ama millet google da fiyat aramaktan acizse bu şirketi problemi değil. Parası olmayan almaz.
    Yahu onu bırak ürüne tıkladığında zaten diğer satıcılar da gözüküyor. Hiç bir şey bilmiyorsan onlara bak aradaki farkı yine görürsün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Milletin acizligi tamamda son 30ürün diyipte bitince son 2saat diyosun oda bitince son 6gün diyosun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.