Şimdi Ara

Silent Hills'ten Dehşet ve Korku Dolu Yeni Video (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Silent Hill 1 deki korkuyu duygusallıkla içimize işlemişlerdi. Öksüz bir çocuğun "Daddy Daddy" çığlıkları, en yakın arkadaşımızı kendi ellerinize öldürmek zorunda olmamızdı bizi ürküten. Şimdi ise iğrençlikle midemiz bulunacak gibi duruyor. Ben pek ümitli değilim bu oyundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken gördüğüm kabusların dijital ortama geçmiş hali.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o ne biçim video öyle
  • PC ye gelmesini istediğim oyunlardan . Korkmaya korkmaya nasıl bir duygu unuttuk valla ...Tekrardan yaşamak dileğiyle .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol exc. olması dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istediginiz kadar eksileyin ama arkdas bir b.. da begenin ya bir kere begenin birseyi. Kojima japon korku unsurlarini kullanarak artik icine edilmis seriyi duzeltecek Del toro ile ciddi bir Silent Hill oyunu yapmaya kalkisti denmeyen kalmadi.

    Kojima yapmasaydi kim yapacakti ? keske de yapmasaydi da Zone of the Enders 3'un yapimina devam ederdi. Hem bu kadarda kufur yemezdi belki. Konsept tanitim gayet iyi. Kliselerden olabildigince uzak durulmus. Sasirmissiniz siz kendinizi. Kojima oyun yapinca iyi yapiyor ilk oyuna yardim ettigi Lords of Shadow ile elini cektigi Lords of Shadow 2 bakmaniz yeterli.
  • Korkutummu evet hemde nasıl ama bu asla bir silent hill korkusu değildi.Nam[A]sTe anlatmış o korkuyu ben anlatamadım oyun gösterilen bu video da 1.şahıs bakış açısındandı ama bildiğim kadarıyla oyun 3.şahıs olarak olacak şimdiye kadar oynanışını görmedik oyunun gördüğümüz sadece fragmanlardı PT dahil seneryo,kişiler,mekanlara dahil hiç bir şey söylenmedi yada ipicu verilmedi.Ben efsane bir seneryo duygularımıza dokunan karakterler ürperten açık alanlar bekliyorum PT tamamen dar koridorda geçiyordu oyun böyle olmaz inşallah.Yani şimdiye kadar saklandıysa bu kadar fragman PT gibi bir oyunun ardından ya bu söylediklerimin hepsi olup gerçek bir silent hill göreceğiz yada outlastın çakması bir oyun göreceğiz ki bu bile korkutmaya yetiyor :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • japonlardaki şu fantaziye bak adamlarda hayal gücü çok gelişmiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox One'a gelmesini bekliyorum. Hideo Kojima'ya sevgiler
  • CGI Trailer olayina illet oluyorum resmen, yil 2014 arkadas yap inGame'den 10 saniyelik teaser hic degilse nasil bir sey olacagini gorelim. P.T'nin sonundaki video inGame oldugu icin cok daha anlamlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 19 Eylül 2014; 3:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: souv3nir

    CGI Trailer olayina illet oluyorum resmen, yil 2014 arkadas yap inGame'den 10 saniyelik teaser hic degilse nasil bir sey olacagini gorelim. P.T'nin sonundaki video inGame oldugu icin cok daha anlamlidir.


    Bu kadar gelismis oyunu ici görsellik zamanlarinda genel olarak bende karsiyim ama adamlar zaten bir tane oynanabilir demo verdiler bu da baska bir tanitim sekli yani sonucta iki bicim de oyuncuya ulastilar. Birde söyle bak senin oynadigin P.T'yi tanitim olarak kullanmalari cok etkili olmazdi.
  • "Korkutummu evet hemde nasıl ama bu asla bir silent hill korkusu değildi."
    silent hill korkusu mu kaldı allasen?
    en son iyi silent hill oyunu 2 idi, üzerinden kaç yıl geçti hesab et, silent hill 3 ü ilk kez ps2 ya takarken yaşadığım heyecanı hatırlıyorum, 2-1 i beraber bitirdiğimiz arkadaşımla büyük bir heyecanla takmıştık ve çok büyük hayal kırıklığına uğramıştık, bildiğin bayık, sıkıcı içi boş bir oyundu 3, metrekare başına 10 tane vasat tasarımlı yaratıkkoyunca silent hill olmuyor malesef. 4 eh işte kıvamında silent hill ile alakası olmayan bir oyundu, homecoming rezaletti, downpour un ise tiyatro görevleri bile asıl oyundan iyidi...

    kısacası en son keyif aldığım korktuğum silent hill 2 idi, silent hill in 3. bakış açılı önüne çıkan yaratıkları kes temalı hali bildiğin öldü. en son çıkan p.t nin o daracık koridorlu oyunu bile iliklerimize kadar korkutmaya yetti de arttı bile bildiğin son 4 silent hill oyununun hepsinden daha korkunçto o yarımsaatlik p.t.
    kısacası silent hill küllerinden yeniden doğuyor.




  • Sonunda çok kaliteli bir Silent Hill oyunu geliyor sanırım.Umarım hayal kırıklığı olmaz, zaten Kojima varken hayal kırıklığı olucağını da sanmıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Silent Hill önceki serilerini oynamamıştım ama bu oyun ilgimi çekti. Yine de korku oyunlarından uzak durmak daha iyi geliyor bana :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps4 exc. olmayabilirmiş oyun kojima ya göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.