Şimdi Ara

Sigarayı bırakıyoruz. Buyrun gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. Sigarayı yıllarıdır bırakmaya çalışan ama 6 saat dayanabilen ve her seferinde dahada arttıran başarıya sahip biriyim. 1 haftadır aşağıdaki sebeblerden bırakmam gerekiyor oruç olmamızı avantaj bilip niyetlendim iftarı zor ettim iftarda içmedim sahurda içtim sonra kusana kadar peşpeşe içtim şuan söndürmeden arka arkaya 6 tane içebiliyorum midem bulanmıyor. nette bi video gördüm izledim motivasyonum ciddi arttı çok farklı analizler gözlemler yapmış kişi. bence bukez olcak.
    Öncelikle kendimden bahsedeyim ilk okul yılarından beri arada sigara kullanan 6 yıldırda bağımlı kullanıcıyım ve yıllardır yasam standardı yüksek biriyim. Sürekli malboro içtim zippolarıma çok para verdim kıyafet alırken ne markasına ne fiyatına baktım kasada toplam fiyat söylenmeden kartı vererek alışveriş yaptım. Tatillerime (1 bira içmek için bir geceliğine 650 km yapıp istanbula, bir gece mağarada uyumak için nevşehire gitmişliğim oldu) aracımla hız yapamıyorum diye kiralık araçlarla gittim gittiğim yerlerdede gözüme güzel gelen otele veya mekana fiyat analizi yapmadan girdim fiyatları hep çıkışta gördüm. Güzel bi işte çalışıyorum ayriyeten 2 yıl önce 0 sermaye ile kurduğum lojistik ve insaat şirketimle 40 milyon TL ihaleye girip ceva netlog gibi firmaları rakip olarak karşıma aldım. (siyasi güçten dolayı kaybettim o ayrı (: ). Küfretmeyi veya kodumun züppesi zıçtıımın bebesi demeyin felsefem ilginçtir it gibi çalışır at gibi tüketirim. taş çatlasın 70 yıl ömrümüz var bu kısa sürede dünyada standart elverdiği derecede yaşamak gerektiğine inanıyorum. Şuanda olduğu gibi. Seçimler siyasi dalgalar vs vs gibi sebeblerden 9 aydır ciddi zarar ediyorum ve şuanda gelirim ile borç giderim eş derecede. yani herşeyi kıstım arabbama binmiyorum arklarla eğlenmiyorum alışveriş yapamıyorum telefonum bozuldu tamir bile ettiremiyorum sadece sigaraya para ayırabiliyordum oda zorlaştı epey. Sigarayı bırakırsam en azından 400 500 tl avantajım olcak ve bu benim sosyal hayatım olcak. yani sigara içmiyor olsaydım 9 aydır sosyal hayatım devam edebilcekti. (ki benim için bu yeterli iyi yaşamak iyi eğlenmek sohbet edebilmek.) bu süreçte anladığım yokluk insanın zoruna gitmez ama muhtaçlık kahreder. ben sigara muhtacım onun esiriyim yani. çok aptalca bırakamıyorsunda etrafa sarıyorsun bukadar saçma gurursuz bişeyle 6 yıl yaşadım.

    Bukadar yazma sebebim tecrübeler herzaman iyidir ama daha iyisi yaşanmadan görmek hayal etmek ;) şimdi kampanya başlatıyorum ben bukez sigarayı bırakıyorum. benimle birlikte bırakmak için adım atanlar buyursunlar :)

    video neden bırakmak istediğime tercüme oldu sanki bukez olcak ilk defa bukadar rahatım ve mutluyum sigarayı bırakma kararı aldığım için. video sizi aptal yerine koyuyor ve arada sigara yakın diyor. yarısını içebildim) üzerinde çok konuşmaya gerek yok sadece 1 saatinizi ayırın bırakma niyetiniz olmasa bile birşey kaybetmezsiniz en fazla 1 saat.
    https://www.youtube.com/watch?v=B3fddB1K3lE
    http://www.hicrandergisi.com/sigara.pdf







  • Ekle en son cuma içtim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 milyon lira ihale alan adam ayda 300 400 lira ilemi tasarruf edecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    40 milyon lira ihale alan adam ayda 300 400 lira ilemi tasarruf edecek

    Kaybettigimi belirttim. Range hayalı kuruyodum ama şimdi sigara bırakma hayalı bu gerçekten daha cezbedici. 300 400 lıra tasarrufu ynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niCkSiz_adAmxD -- 20 Haziran 2016; 0:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leş gibi kokuyorsunuz. İçenler az ötede içsin.
  • Seviyorum sigara içmeyi, günde 5 dala düşürdüm 2 haftadır 5 adet içiyorum günlük. Hem daha zevkli oluyor, hemde daha ekonomik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ne pıs kokuyo oyle. Kız arkadaşmı yanıma yaklaştırmycam içmeye devam ederse. Kultablası.
    @hülogg o sekilde devam edebilirsen tebrikler. Arttırırsan ki arttırırsın gel bizim safa. Mekanda içerıde sıcakta oturanlardanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah daha iyi başladım yanımda sigara içiyorlalar hiç canım çekmiyor. sabah kalkakalkmaz yakanlardandım. bukez olcak
  • Aylik 300 harciyorum. Değiyor merete. Bi tane daha yaktim simdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul yıllarından beri sigara kullanan.
    Ağır csb

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Csb'de Nirvana yapmışsınız tebriklerimi sunarım gelin bir çayımı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.