Şimdi Ara

Sıfır araçta trim problemi ayıplı mal satışına girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2 hafta once i20 1.4 style paket araç aldım henüz 450 km de torpido yada üstünde tam olarak yerini belirleyemedim ama o taraftan trim sesi geliyor ve rahatsız ediyor servise gitsem ne yapacaklar pek bir sey olacağını sanmıyorum hyundai assan a yazsam bir sonuc elde edebilir miyim şimdiden teşekkürler



  • hocam o ses sıfır d sınıfı da alsanız premium da alsanız gelecek. Servise gidersiniz göğüs kısmı sökülür ses tespit edilip yapılır.

  • Girmez…servise götürün yapsınlar. Gerekiyorsa söküp izolasyon malzemesi koysunlar araya.
  • o aracın debriyajıda sanırım tireme yapıyordu


    kronik sorunluydu


    servise bir sorun bakalım ne diyecekler.

  • Bu ülkede sayılmaz
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Göğüs sökülürse problemin artma olasılığı var mı hocam
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    O sorunu yaşamadım ama araçtan soğutur bu trim sesi
  • Poloda da yaşamıştım bu sorunu sağ ön kapı tarafından geliyordu servis kilitle alakalı ayarlar yaptı ses kesildi kendinizi sıkacağınıza servise gitmenizde fayda var
  • Trim sesi hemen hemen her araçta var ama sıfır arabada henüz bu km de olması tabi can sıkıcı olabilir. Öncelikle sesin kaynağını bulmaya çalışın çok küçük bir şey de sebep olabilir buna, mesela saklama gözüne sakladığınız bir şey. Siz değilde yanınızda oturan birinin bulması daha kolay olabilir. Bundan dolay araç ayıplı olmaz.

  • Hocam çok iyimser olmayın. Adam bayiden sıfır km alıyor evine giderken 100 km üstü direksiyonu yol ortasında kilitleniyor ölümden dönüyor ve bayi "kullanıcı hatası" ya da "biişey yok yaa" diyor trim sesi var derseniz adamlar arabayı alır, bakıyoruz diyip 2 saat yatırırlar, yaptık diyip 500 ₺ alırlar sonra 1 - 2 gün sonra yinr aunı şikayeti yaşarsınız. Tavsiyem sesin kaynağını bulup kendinizce dokunuşlarınızla kesmeniz gerekli.
  • O kadar para verdim diye problemli insanlar gibi aracınız dinlemeyin.


    Trim sesi araç torpidosu güneşe sıcağa soğuğa maruz kaldıkça azalır belki de kaybolabilir.


    Bi ses yüzünden arabayı söktürtmeyin.


    Söktüğünü söktüğü gibi geri takamayan çok bu ülkede.


    Yetkili servis bile olsa.


    Sonra sökerken torpidoyu düzgün oturtamadı diye uğraşırsın !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 5 Ekim 2021; 7:59:53 >
  • ayıplı mal satışı olduğunu düşünüyorsanız. Tarcanlar Kocaeli Ekspertiz firmasından Ben Sami Tarcan'a götürün. Aracın videosunu çekip, youtube kanalına yüklesin, 80 milyona, sıfır araçta trim problemli araç satışı yapan bu markayı ifşa etsin.

  • C serisi sağ taraftan bozuk yolda tırr tırr geliyor ama çoğu araçta var maalesef.

  • Öncelikle arabalar kalitesiz değil aslında bu trim seslerini yapan ve kafamıza takmamıza sebep olan tamamen Bozuk yollarımız

    Yurtdışında böyle b sınıfı araçlar çerez parasına satıldığı için kullanıcı kitlesininde zaten trim sesi geliyor diye yana yakıla servisin yolunu tutmuyor haliyle bu sınıftaki araçlarda üstlerine düşmedikleri bi durum.

    Trim sesinden ziyade yollarımızı sorguladığımızda herşey daha güzel olacak. Biz yurtdışında araba kullanmaya başlamış bireyler olsaydık bu trim sesleri asla sorun olmayacaktı duysak bile.

    Yine de çok rahatsız ediyorsa servise gidin. Servis sallamıyorsa silikon sprey tarzı bi ürünle sorunu giderebilürsünüz
  • Trim sesi diye servise gitsen abi biz ses duymuyoruz diye gönderirler adamı :)

  • İki yıl önce arabanım sağ tarafından torpido bölgesinden ses geliyordu. Bu konularda güvendiğim bir usta var, gittim adam sağ koltuğa geçti, sür dedi. Ustaya varana kadar çıkan tiz ses bir anda kayboldu. Tümsek, çukur ne varsa girdim hiç ses gelmiyor. Usta torpido bölgesinde bir sıkıntı olmadığını söyledi. Oradan ayrıldım eve doğru yaklaşıyorum yine başladı. Biraz sakinleştikten sonra sesi kendim bulmaya karar verdim. Tekrar yola çıktım. Dikkatimi sürekli ön konsola verdiğim için diğer parçalardan şüphelenmedim. Ne zaman ki sağ ön kapının iki parçadan oluşan plastik panelini birleşim noktasından tutunca ses birden kesildi. Hemen eve dönüm. İki parça arasındaki boşluğa plastik incecik şerit yerleştirdim. Trim sesinden kurtuldum. Usta sağ koltuğa oturunca dizi tam olarak sesin geldiği bölgeye dokunduğu için ses kesiliyormuş.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 5 Ekim 2021; 11:34:46 >




  • Ben size daha absürdünü göstereyim de rahatlayın.


    Araç Rolls Royce Ghost


    0:45-0:48 sn aralığında gelen sesi lütfen bir dinleyin  Bu kadar para verilen araçtan böyle bir ses gelmesi kabul değil aynı cümle içinde bile kullanılamaz  


    Misha Charoudinyoutube
    As you could have seen in previous vlogs, Faby has treated himself to a Rolls-Royce Ghost. All nice of course, but how does it drive on the Ring? Thank you Faby for the lap! https://www.instagram.com/faby__baby/ For rental cars, Nürburgring Taxi, road tours, media packages, instruction and accommodation at the Nürburgring: www.apex-nuerburg.com Get in touch with me on social: https://www.instagram.com/mgcharoudin/ https://www.facebook.com/m.g.charoudin Apex Nürburg: https://www.facebook.com/ApexNuerburg/ https://www.instagram.com/apexnuerburg/ http://www.apex-nuerburg.com
    https://youtu.be/FhHlZTIwTQ4?t=39

     





  • Direksiyona birini oturtun o sürsün siz dinleyin sesin kaynağını bulun sonrası kolay.
  • Buyur hocam milyonluk e serisinden gelen çatara çutara seslere bakın. Özetle trim sesi gelmeyen araba pek yok hele b sınıfı araçlarda olmama imkanı yok isterse fabrikadan demin çıksın.

    https://youtube.com/shorts/YbnIU6tYa5k?feature=share
  • Üçüncü, beşinci günden Motor, şanzuman falan aşağı iniyo da ayıplı mal sayılmıyor bu ülkede hocam ne trim sesi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.