Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14462. sayfa)

295.716
Cevap
4.761
Favori
48.144.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1072 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt

    Özür diliyorum hocam bir an boşluğuma gelmiş.


    Ben MG HS,ZS gibi okudum. :)


    Elektrikli arabayı bilmiyorum hocam ama heralde yakıt açısından daha karlı olacaktır. Sizden duyunca benim bile alasım geldi. Bizim ikinci araç 7 pro chery ikna edeyim hanımı ben. :)

  • gepe kullanıcısına yanıt

    Öyle oldu maalesef. Ben de ne alaka dedim okuduğumda. SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Şu aracı bu fiyata sadece para pulu hesap etmeyen zengin bir iş adamı kızı yada eşi çok beğendiği için alır. Aklı başında olan bir Allah’ın kulu almaz.

    Yeni Mazda CX3 resmen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elmatadori kullanıcısına yanıt

    estagfirullah bizde de evdeki gündem bu şuan hayırlısı bakalım :)

  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Ben araç bakımı için Maltepe Honda’da saatlerce bekledim içerisi araç doluydu kimsede birşey satın almadı geçen hafta , fırsatını bulunca vatandaşı yolunacak kaz gibi gören vergi kaçakçısı tüm otomobil bayileri ve onları savunan şikayetleri görmezden gelen istediği fiyata satar diyen distribütörler batar inşallah.

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tebrik alırım

    2.2 den başlar dediydik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 29 Nisan 2024; 17:44:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün aldığım fiyatlar (İzmir vosmer)
    Seat Ateca:
    Style 1590 (son 1 adet)
    Fr premium full dolu 1880

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt

    Ne kadara bırakıyorlar bilmiyorum ama o fiyat bandında ioniq 5 alınır. Mg4 pahalı kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    hocam birden fazla hesabı var , arada diğer hesaptan kendini övüyor. sen-ben konu dışı yazınca admin hemen görür ama bu gereksiz yazınca admin görmezden geliyor. adam x marka fiyatı aldım diyor polo al yazıyor , adam tesla vs tartışıyor vag alın yazıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sungur16

    Hocam nedir bu tucson sevdası , almayın milletin patates ettiği araçları . 2 yaşında Tucson sattım kavrama zamanı gelmişti lastik istiyordu . 7-8 yaşındaki tucson alacağıma 1200’e 1-2 yasında 2008 , omoda falan kovalarım .2017 tucsonda adam gibi multimedya bile yok , çok fena da tüketimi var . En basiti Araç alsan kavrama + 4 lastik 50 binlik oldun. Yaşlı Tucson satanların alayı da satıp yeni model B suv ya da Çinli modellere geçip Araç yeniliyor .
    2 yılda 4 lastik ve kavrama yemişsiniz. Balatalar ve diskler de bitmiş miydi? Arabadan ziyade kullanış ile alakalı. 3 yıl clio 5 rs kullandım. Ne lastik ve balata ne de disk eskidi. söylediğiniz şey markadan bağımsız, kullanım ile alakalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inova16 İ kullanıcısına yanıt

    Araba teslim edilmeden gümrükten geçmeden peşin para ödenmez. Koca tesla 50 bini iade etmemek için 40 takla atıyor bu kadar parayı vadeden çekip vermek olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmatadori kullanıcısına yanıt

    MG4 elektrikli bir araç yakıt dışarıdan şarjda bile 5te1 ine düşer. Evden şarj imkanı varsa 10 da 1 e düşer nasıl amaca hizmet etmeyecek anlamadım. Hele ki sadece şehir içi kullanıma hizmet edecekse süper tercih olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob33 -- 29 Nisan 2024; 19:43:25 >
  • Herkese iyi forumlar. Bugün alınan fiyat:
    Doğuş Ankara
    Tiguan R-line günbatımı 2.548.000.-TL
    Yeni ay ile birlikte fiyatların güncelleneceği, liste fiyatı üzerinden yapılan %2'lik indirim oranının devam edip etmemesi hakkında bir bilgi olmadığı iletildi.
    Bu arada hala ilk tercihim Cupra Ateca ama aracımı henüz satamadığım için İzmit bayi hariç arayıp fiyat aldığım bayi olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

    Hocam 0 luxury paket fiyatlari dikkate alinca evet ioniq tercih olur fakat 2.el 2023 model comfort paket 10bin km altinda 1050 1100 bandinda hatasizlar var.Luxury ise 1250 -1320 arasi bulunabilir durumda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skanyilmaz41 S kullanıcısına yanıt

    İyi Aksamlar,

    Cupra Ateca yerine kesinlikle Tiguan daha iyi bir tercih olabilir. Yeni Tiguan Yalitim ve kalite olarak gercekten cok onde. Her seyden ote cok daha yenilikci seyler sunuyor. Ne kadar elektrikli koltuk olmasada guvenlik ve acc donanimlari olmasi gercekten guzel. Cupra Ateca bir onceki neslin kullandigi parcalari kullaniyor. Klima tuslarindan ekranlarina kadar. Yani Formentor gibi degil. Tabii ki sportiflik vs direksiyonu bile Cupra’nin cok cekici. Tasarimi dahil. Donanimida fena degil. Yine de ben Cupra’ya donmezdim. Hatta R-line bir Tiguan’de almazdim. Elegance paket alir gecirdim. Su Elegance pakette bir elektrikli hafizali koltuk gelseydi gercekten mantik olacakti. 2.840lik paket harici bir tane bile bu opsiyonlu arac gormedim. Hep en dolu araclara koymuslar. Onlar da Harman Kardon, Varenna Deri doseme ve Matrix far opsiyonuyla ucup gidiyor. Bunlar benim dusuncem. Karar sizin tabii ki. Sevgiler SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2000 2100e full paket tucson 3008 varken tiguana bu kadar para verilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Teslanin iade konusundaki tutumunu bile bence almamak için yeterlidir diye düşünüyorum abi 5/10 bin hadi kesersin anlarimda depozito komple üzerine yatmak nedir uzak dursun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan5505 K kullanıcısına yanıt

    3008 yeni kasa, Tucson ise makyajlı kasa gelip güncelliğini yitirecekler. Tiguan şu anda en güncel C-SUV. Ayrıca jantları saymazsak baz paket Life gayet dolu.

  • IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    Toggun fiyatı 1200 /1500 olup %50 sıfır faizli kredi muazzam olacaktır ben bekliyorum yakında neden olmasın işte o zaman aylık satış rakamları 4/5 bine dayanacak tır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laji L kullanıcısına yanıt
    Togg kredisi bence devam eder bakalım Mayıs ayında başında belli olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.