Şimdi Ara

Sıfır araç alım arifesi - Ceed ya da C4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kalite olarak ceed ama otomatik şanzımanın gücü törpülemesi ve çok yaktırması c4'ü öne çıkarabilir. 115'lik crdi manuel cerato gerede-cankurtaran rampasını 160-170 çıkabilirken aynı motorun 128'lik versiyonuna sahip i30 elite otm, aynı rampada 120 kmh hızı ancak koruyabiliyor. Aradaki fark şanzımana bahşiş olarak gidiyor. Öte yandan h-matic şanzıman çok konforlu bu bi gerçek. Mcp ise alışkanlık istiyor, geçişleri hissettiriyor fakat tıpkı manuel gibi bastığınızı direk tekerleğe aktarıyor. Çekiş çok daha tatminkar o yüzden. Forumlarda crdi için okuduğunuz 128 hp gibi gitmiyor, aktaramıyor yorumlarının tek sebebi tork konvertörlü yani viskozite esaslı otm şanzıman.

    Bu 2 araç arasında ben de ilerisi için kararsızım ama manuel deseniz direk tartışmasız ceed. Otm c4 olabilir. 2. Defa test edin derim.
  • Bursa da son 1 aydir inanilmaz bicimde ceed görmeye basladim hepsi yepyeni sifir ve otomatik hemen hemen fabrikanin sundugu her rengi gördüm diyebilirim. Sw sunu bile cok gördüm. Karma olarak 7 lt leri görmek sizi üzmeyecekse bence ceed alin. Kalite ve görsellik olarak cok cok iyi bir arac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.