Şimdi Ara

siemes wm12s765tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaşlar. 1500 tlye alinmis 2,5 yillik Samsung wf1702wqr makinem tam bir fiyasko çıktı. Denemediğim yöntem kalmadı. limon tuzu, sirke, karbonat, çamaşır suyu. Makinaya ne atarsam atayim pis bi koku siniyor üzerine (islak paspas kokusu gibi). Körük lastiginde tamburda sıkışan çamaşır yok. Alttan fenerle kontrol ettim. Ama garip bi koku gitmedi bi türlü. servis cagirdik hiç bi sorun yok dedi ve 40 TL servis ücreti aldi. Daha önce garanti kapsamında ön duvar değişimi yapılmıştı. Değişim sonrası tambur lastiği tam takılmadığı için kazana sürterek zamanla erime yapmış. Bu hatayı servisi gelip tespit etmesine rağmen kabul etmediler ve değişecek parçalar için ücret talep ettiler. Benden aldıkları 40 tl de cabası. Işin özü samsung alırken bin kere düşünün.

    Artık canimiza tak etti gittik yeni makina aldik. siemens wm12s765tr. makine kuruldu ilk camasiri koyduk. Makina deterjan önerisi yapmıyor. içine tartıda tartip 6,5kg. camasir koyduk. deterjan önerisi %0 gözüküyor. Elle kazana bastirinca öneri %100'e cikiyor. Bu özellik sadece pazarlama stratejisi için konulmuş balon bir özellik mi yoksa bizim makinada mi sıkıntı var? Ayni gun servisi cagirdik geldi bakti. Sensor calisiyor, ama deterjan önermiyor dedi. Galiba biri kazanda biri makina ön duvarinda iki sensor varmis. Camasir agirligina gore aralari aciliyormus ve ne kadar camasir koydugunu soyluyormus. Elle bastirinca calistigina gore kalibrasyonda hata olabilir mi?

    Birde bu makina yikama performansı olarak iyi midir. Birkaç denemede samsunga göre daha iyi yikadi ama öyle buram buram yumuşatıcı kokusu gelmiyor. Bazı camasirlarin bilek, kapson ve bel lastiklerinde ıslak kalmış paspas kokusu gibi hafif kötü bir koku hala var. Sizce bu makinadan da pişman olur muyuz? deterjan omo, yumusatici yumos konsantre kullanıyoruz.

    Bu makinenin bosch muadili was24765tr ile ilgili camasir delme ve yirtma problemi yaşayan arkadaşlar var. Boschun, profilonun, siemensin üst segment tüm makinelerinde aynı tanbur kullanılıyor. Böyle bir sorun olsa tüm bu makinalarda aynı sorun olması gerekmez mi?

    cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • h015101 H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm ( samsung için ) . Samsung bence baş belası marka.
    7 mayısta bizde bosch way 28762 tr modlini kullanmaya başladık. Şu ana kadar hiç çamaşır yırtılması görmedim. Bence onlar yalan . Ben inanmıyorum. Tamburu yokladığımda kesicek yeride yok heryeri pürüzsüz (deliklerinin ucu ). Yumuşatıcı probleminiz bence yumuşatınızda sorun. Bizde bimden aldığımız bulutun pembesi var. Aşırı güzel kokuyor ve kalıcı.
  • h015101 H kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığınız siemens makinenizin yük sensöründe kalibrasyon problemi olduğunu düşünüyorsanız makinenin kazanını elinizle güçlüce sağa sola sallayın sonra tamburu elinizle hızlıca çevirin son olarakta tamburun üst-tavan kısmına bastırarak yukarı doğru bir baskı uygulayın bunları yapınca yük sensörü biraz kendine geliyor. Aynı cihazın bosch olanını komşumuza aldırdım onda bu işlemi yapınca yük sensörü doğru çalışmaya başladı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 18 Mayıs 2014; 19:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wm12s765tr yerine miele 3164 tavsiye eder misiniz? Hangisi daha iyidir ve ne yönden?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h015101 H kullanıcısına yanıt
    Miele sağlamlığıyla ünlü markadır. Dediğiniz model sesli olan motordan. Premium seriden isterseniz w5000 li seriye bakarsınız ama onlarda 3 milyardan başlıyor.
    Siemens mieleye rağmen daha kalitesizdir ( bu siemensi kalitesiz yapmıyor) . Ama siemens daha az dayanır. Miele 20 yıl çalışır demiş siemens - bosch 10 yıl dayanır. Ama f/p ürünü bence siemens. Ama tercih sizin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.