Şimdi Ara

Siemens 12t480 camasir mak YİKAMAMA problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar. Basliktaki camasir makinasini 2017 mayistan beri kullaniyiruz ancak gram memnun kalmadik taa ilk gunden beri. Set olarak buz dolabi ve bulasikta aldim. Onlardan cok memnunuz ama camasir guldurmedi. Sorun su en basit lekeleri bile cikarmiyor.ariel toz persil jel tursil jel ile tum programlarda denememize ragmen ne beyaz ne renkli abartmiyorum en basit lekeri bile cikarmiyor. Gecenlerde hoower kullanan kayinvalidem bizde camasie yikadi ve makinanın hic guzel yikamadigini kendi makinasiyla arada daglar oldugunu soyledi.sorun ne olabilir. Garantisi var servis cagiracagim artik. Varmi basina gelen. Aynisinin bosch ve profilosunu kullanan adkadaslar varmi bilgi verebilirmi parcaliycam valla ev deterjandan gecilmiyor bide bunu deneyelim diye diye :)



  • Bosch versiyonu dedemlerde var, ben hiç yıkamasında sorun görmedim. Hatta daha yeni beyaz tshirtüm leke olmuştu bir kaç parça daha beyazlıyla yıkadım sentetik 60 derecede tek bir leke dahi kalmamıştı. Ya kullandığınız deterjanlarda sıkıntı var ya da kullandığınız programlarda. Deterjan olarak omo+soda kullanmıştım.
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hmm bide soda ekleyelim deterjana hocam vala her programda denedik deterjani cok koyduk az koyduk her turlu denedik bilemedik
  • Bir de makine suyu ısıtıyor mu bunu yıkama başladıktan bir yarım saat sonra kontrol edin. Eğer suyu ısıtmıyorsa da kirli yıkama yapabilir. En önemli nokta da makineyi fazla doldurmamak. 9kg makine diye mesela makineyi tam doldurursanız sadece çamaşırların deterjan kokmasını sağlarsınız o sıkışıklıkta hiçbir leke tam manasıyla çıkmaz. Ondan dolayı özellikle lekeli şeyler yıkanacaksa mümkün olduğunca düşük kapasiteyle ve uzun programda çalıştırmanızı öneririm. Yani program kısaltma opsiyonlarını veya kısa sayılan 1 saat civarındaki programları kullanmamanız gerek. Beyazlar ve lekeliler için en uygun programlar pamuklu, sentetik ve hijyen programları olacaktır.(Pamuklu programında düşük kapasiteyle çalıştırınca süre aşırı kısaldığı için de yine istenen sonucu elde edemeyebilirsiniz o yüzden sentetik ve hijyen programlarını düşük kapasitede yıkayacağınız çamaşırlar için kullanabilirsiniz. )




  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sudan supelendim acikcasi ama birinde 90da attigimizda kapaga el vurulmuyirdu sicakti ama detayli bakacam dediginiz gibi. Nisbeten dediginiz gibi hijyende biraz daha iyi sonuc aldik dogru tam bi teste tabi tutayim cok saolun hocam eyvallah
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    9 kg makineyi ben de tam dolduruyorum ama 9 kg orta veya çok kirli çamaşırı kısaltılmış speed programlarında yıkanırsa verimli sonuç alınmayabilir. O zaman allergy veya pamuklu programını kullanmak lazım. Ben Pamuklu programını tercih etmiyorum çok az su kullandığından dolayı. Onun yerine allergy programını tercih ediyorum çok da iyi sonuç veriyor. Ancak az kirli tam yük çamaşırları speed programlarında yıkanabilir. Ben yaz aylarında 2-3 günde bir çarşaf pike koltuk örtüsü değiştiriyorum makine tam doluyor dolayısıyla sık sık değiştirdiğim için Pamuklu Speed de yıkıyorum ilk başta normal seviyede suyunu alıp yıkama ortasında su seviyesi çok düştüğü için ön yıkama gözünden 3-4 kere su alıyor durulama su seviyesi camda gözükmese de yıkamada aldığı su miktarının biraz daha üstüne ayarlıyor.

    Konu sahibine iyi verim almak istiyorsa sıvı deterjanları kullanmamasını makinesinde allergy programını kullanmasını öneririm. Bu programda su enerji tüketiminde pek tasarruf yapmadığı için çok iyi sonuçlar veriyor.




  • Abdullah bey merhabalar, kusura bakmayın geç gördüm yazınızı ufak bir tatil modundaydım :)))

    Açıkcası bu modelde sattıklarımdan hiç öyle bir sorun yaşayan olmadı şimdiye kadar, açıklamaları arkadaşlar yeterince yapmış.
    2017 de aldım demiştiniz, o dönemden bu yana hiç servis çağırdınız mı bu sorun için? Ya da arkadaşların dediği gibi denediniz mi son durum nedir acaba.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Estagfirullah serday bey :) reis valla ilk gunden beri pek memnun etmiyordu elinizden oper bebek falan olunca daha ciddi camasirlarda daha fiyasko oldu. Servis hoc cagirmadim ustelik camasirla dolaba 4yil ek garanti yaptirmistim. Simdi servis cagirsam benden gelme ucreti falan alirlarmi bu birincisi ikincisi ise servis tatminkar bir test sureci yapacakmi? Bilemiyorum acikcasi arkadaslar saolsun baya fikir edindim. Ben acikcasi aldigi suyun yeterli olmadigi kanaatindeyim. Cunku calisirken isleyise bakiyorum normal gibi. Bulasikla dolaptan cok memnunuz ama camasir oyle iste. Kayinvalidemde hoower var bir ay kadar bizde kaldilar bizzat kendisi ilgilendi o da makinadan hic memnun kalmadi denemdigimiz deterjan ayar kalmadi hatta kisa programlari kullanmadik bile iyi yikasin diye yok. Birde sorun esasen zorlu lekeler degil basit lekeleri bile cikaramamasi. Yani deterjani yumusaticiyi sadece koku olarak goruyoruz camasirlarda :) servis konusunda detay verebilirseniz bi servis gelip baksin
  • Günaydın,
    Bu modelden bu güne kadar hiç şikayet almadım açıkcası, servis gelip gitmek için 50-60 tl gibi bir servis ücreti isteyecek fakat bir problemle karşılaşmazsa bu parayı alıyor.
    Yanlış anlamadın bu kadar uzun süredir keşke böyle kullanmayıp bana haber verseydiniz cep telefonum sizde de vardır mutlaka. İlk günden beri niçin böyle kullandınız anlamadım açıkcası :)) sırf servis ücretine takılmayalım hemen arayıp size uygun olan güne randevunuzu alın şahsi fikrim, yıkama testi yapılmasını istiyorum diyerek de telefonda not aldırın müşteri hizmetlerine.
    444 66 88 den servis yazdırabilirsiniz.
    Gelişmeleri de paylaşırsanız destek olmaya çalışırım, görüşmek üzere.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Valla serdar bey bende hanimda çalışıyoruz acikcasi hic ugrasamadik erindik belkide buna has bi durumdur bendeki makinaya olabilir neyse bakalim bi hele :) peki yikama testinde leke illaki cikmayacak tahmini naparlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 25 Haziran 2019; 18:18:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.