Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA 14 Demo (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 14 içinde aynı incelemeyi bekliyoruz..
  • Arkadaşlar acaba bana katılan varmı bilmiyorum ama oyun bana çok yavaş geldi.Öncelikle çimlerin rengi 2013 e göre çok soluk.Tamam dönüşler hareketler birebir mücadeler iyi çok gerçekçi oyun olmuş ama sizcede topa vuruşlar dönüş kabiliyetleri 2013 ile kıyasladığımız zaman can sıkıcı değilmi.Açıkcası ben 2013 demo yu oynadığım zaman işte bu demiştim.El kabiliyetiyle çok iyi çalımlar atılabiliyordu ronaldo neymar messi ve diğerleri olsun.Ama sanki bu oyunda onlar kısıtlanacak gibi.En çok gözüme çarpan sevmediğim şut çekme ve koşarken durduktan sonra sağa sola geriye dönüşler.Bendemi bir yanlış algı var.Açıkcası pek sevemedim hakkaten kötü olmuş.Kaç maç yaptıktan sonra güzel birşeyini oynanırlık açısından göremedim..Sizlerde paylaşırsanız yorumlarınızı sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 12 Eylül 2013; 18:23:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush1905

    öncelikle arkadaşlar şunu söyliyim pek fifa taraftarı değilim PES fan lığımda yoktur bu şekilde tartışma konularında. pes'de de kötü birşey olsa emin olun onuda söylerim ki bugüne kadar pesde pek fazla sorun oldugunu görmedim. zevkler ve renkler tartışılmaz ama ;
    ilk başta Originden Pc sürümünü indirip denedim ve sonuçlar ;
    1- grafiklerde oyuncular bire birdir PES de ama fifada öyle değil
    2- ana menü kısmı tam bir windows 8 metro arayüz gibi çok karışık ( bana kalırsa )
    3- hadi herşeyi geçtim arkadaş 1 gamepad i klavyeyi ayarlamak bu kadar uzun sürermi yahu , demo olmasına rağmen yön tuşları ayarlanmıyor nerdeyse 1 saat uğraştım sonunda normal harfleri yaparak oynadım.
    ( 4- ) bunun üstüne basarak söylüyorum 2002 & 2005 fifa arasından sonra top sürme yeteneğini kaldırdılar sanırım ? top ayağına gelir gelmez topu nasıl ileriye atıp koşmaktır o yahu topu kontrol et sonra koş , hea tamam koşuyor ama top oyuncudan hızlı gidiyor sanki ara pası atmışta ona koşuyor adam...
    ( 4 - ) pesde top kontrolü daha yüksek bana kalırsa
    5- son olarakta pas verme konusuna değineceğim , pas verirken adam topu bir geri çekiyo hop pas veriyor. bu nasıl pas vermek hoca ? topa dokunursun gider pas olarak.

    NOT : ayın 20 sinde yanılmıyorsam pes2014 ün demosu yayınlanacak o zamanda iyisini kötüsünü yazacağım arkadaşlar. saygılar.

    katılıyorum Zaten sokakta görsem şu fifa setings tuş ayarlarını yapan ekibi valla bombalarım.Yahu bir tuş ayarı sekmesi koyamıyorlar menüye pesteki gibi delirmemek elde değil Amaçları nedir bunların bilen varmı?




  • Yorumlara bakıyorumda millet takmış koşunca ayağından topu çok açıyor diye,siz hiç halı sahada top oynamadınız yada tvde maç izlemediz galiba yada top sürerken kendinizi depar atıyorsunuz sanıyorsunuz :) oyunda 4 hız kademesi var
    1. pace tuşu_yürüme hızında_top kontrolü ve sağa sola dönerken dar alanlar için.
    2.pace+sprint_rakibi karşınıza alıp çalımlamak için kontrollü koşu
    3.hiçbir tuşa basmadan_ bu sizin istediğiniz koşma hızı
    4.sprint_önünüz boşsa kontrolsüz bir biçimde yardırma depar, sağa sola dönüş zor
    Amaç gerçekçi futbol maçı ise hepsini yerinde kullanırsanız çok keyifli ama yok ben elimi sprintten çekmem arcade oynarım diyorsanız sizi PES'e alalım.
  • bu sene fıfada cok fark yok 13 le devam ederım ps4 1 sene sonra alırım anca 15 de fıfa yı alcam pes sankı grafık yenı nesıl fıfa gıbı oynayış cok zor pesde belkı pes alabılırım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş alabilirim fifa 13 idare ediyor ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayırdır

    ilk bilgisayarımdan beri FİFA hayranıyım.pesin adı bile nefret etmeme yetiyor.ama bir oyunun ismine 2014 eklenmesi ve isminin uluslararası futbol dünyasının merkeziyle aynı olması o oyunun en iyi olacağı anlamına gelmiyor.13 zaten çok kötüydü,hemen hemen hiçbir şey değiştirmemişler.en büyük hata kataloglarda yazanlara inanmaktır..kimse yoğurdum ekşi demez.katalogda "son model top kontrolü,müthiş koşular,acayip fizik özellikleri ve yapay zeka" diyerek ürünü satmaya çalışırlar.gerçeği ise ürünü deneyince görürsün.gördüm ki fifa üstüne hiçbir şey eklemeden,sadece sıva çekerek iddia yaratıyor artık.<br> top yerde sürünerek geliyor,benim adama durduğu yerde çarpıp 15 metre ileriye sekiyor.RT'ye basıyorum 3 saniye sonra koşmaya başlıyor,dur diyosun durması için 10 metre kayması gerekiyor.13'teki fizik özelliklerin aynısı.<br> tek güzel yanı,yapay zekanın sahaya dizilişi olmuş.yani top sendeyken takım arkadaşların taktik gereği topsuz koşuları daha iyi yapıyorlar.bunun dışında oynanırlığı etkileyen bir artısı yok.<br> <br> pesi zaten oynamam o ayrı..

    Güzel bir şeyi bozmamakta güzeldir ;) Eğer değiştirselerdi yine konuşuyor olacaktın zaten .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3A

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: bykush1905<br> <br> öncelikle arkadaşlar şunu söyliyim pek fifa taraftarı değilim PES fan lığımda yoktur bu şekilde tartışma konularında. pes'de de kötü birşey olsa emin olun onuda söylerim ki bugüne kadar pesde pek fazla sorun oldugunu görmedim. zevkler ve renkler tartışılmaz ama ; <br> ilk başta Originden Pc sürümünü indirip denedim ve sonuçlar ; <br> 1- grafiklerde oyuncular bire birdir PES de ama fifada öyle değil<br> 2- ana menü kısmı tam bir windows 8 metro arayüz gibi çok karışık ( bana kalırsa )<br> 3- hadi herşeyi geçtim arkadaş 1 gamepad i klavyeyi ayarlamak bu kadar uzun sürermi yahu , demo olmasına rağmen yön tuşları ayarlanmıyor nerdeyse 1 saat uğraştım sonunda normal harfleri yaparak oynadım.<br> ( 4- ) bunun üstüne basarak söylüyorum 2002 & 2005 fifa arasından sonra top sürme yeteneğini kaldırdılar sanırım ? top ayağına gelir gelmez topu nasıl ileriye atıp koşmaktır o yahu topu kontrol et sonra koş , hea tamam koşuyor ama top oyuncudan hızlı gidiyor sanki ara pası atmışta ona koşuyor adam...<br> ( 4 - ) pesde top kontrolü daha yüksek bana kalırsa<br> 5- son olarakta pas verme konusuna değineceğim , pas verirken adam topu bir geri çekiyo hop pas veriyor. bu nasıl pas vermek hoca ? topa dokunursun gider pas olarak.<br> <br> NOT : ayın 20 sinde yanılmıyorsam pes2014 ün demosu yayınlanacak o zamanda iyisini kötüsünü yazacağım arkadaşlar. saygılar.<br> </blockquote><br> katılıyorum <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s8.gif" alt="" align="middle" border="0"> Zaten sokakta görsem şu fifa setings tuş ayarlarını yapan ekibi valla bombalarım.Yahu bir tuş ayarı sekmesi koyamıyorlar menüye pesteki gibi delirmemek elde değil <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s20.gif" alt="" align="middle" border="0"> Amaçları nedir bunların bilen varmı?

    Birincisi maça girerken custom keyboard der ikincisi bu tür oyunları gamepad ile oynamanı öneririm üçüncüsü eğer PES'e benzeseydi oyunun adı FIFA değil PES olurdu . PES istiyorsan git onu oyna . İlk alıntıda ki yorumlarıda tamamen kişisel buluyorum çünkü
    bykush1905 senin yazdığın tüm özellikler benim çok hoşuma gitti .




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    bazı şıklarda zaten bana kalırsa diye bir kelime yazdım ? görmüşündür heralde.

    bir diğeri custom keyboard yapıyoruz + dedigin gibi game pad ile oynamayı denedim genede nafile 1 saat ayarlamakla uğraştım. grafikler futbolcuların yüzleri vs. gibi şeylerde pes in eline su dökemez bu bir gerçektir. araştırabilirsiniz bunu birtek ben değil internette genel herkes öyle diyor.
  • buna da oyun mu diyorsunuz o ne öyle kıvırtıyor futbolcular forever pes
    ps3 kafelerde bıraksanız millet sabah akşam pes oynar ama fifa oynamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 13 Eylül 2013; 1:15:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush1905

    bazı şıklarda zaten bana kalırsa diye bir kelime yazdım ? görmüşündür heralde.

    bir diğeri custom keyboard yapıyoruz + dedigin gibi game pad ile oynamayı denedim genede nafile 1 saat ayarlamakla uğraştım. grafikler futbolcuların yüzleri vs. gibi şeylerde pes in eline su dökemez bu bir gerçektir. araştırabilirsiniz bunu birtek ben değil internette genel herkes öyle diyor.

    +1905 ama bazen grafikte bayıyor gerçekçilik ıstıyorsun.Bence ıkı oyun da bu yıl ıyı seyler yaptı gıbı gelıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım ve ilk bakışta söyleyebileceğim şeyler şunlardır.

    Bu sene yeni olarak hiçbir şey katmamışlar oyuna seyirci grafikleri dışında.

    Ve açıkça söylemek gerekirse hep aynı şeyler... Kısa ve isabetli paslar, çaprazdan arapaslar, ceza sahası içinde çaprazdan şutlar ve gol.

    Uzak şutlar yine istenilen seviyede değil, uzun paslar hala çok değersiz ve kullanışsız, Hiçbir oyun kombinasyonu yok. Sürekli 5-10 tane varyasyonu kullanabilirsiniz, aksi takdirde direkt defansa takılıyorsunuz. Oynadığınız süre boyu hep aynı şeyler yani.

    Ek olarak ruhsuz atılan ve tatmin etmeyen goller. Kolay atıldığı için değil, oyunda hiçbir kaliteli gol seçeneğinin bulunmamasından dolayı...

    Bu sene PES döver gibi geldi bana. Ki 2011'den beri hep Fifa'nın daha iyi olduğunu savundum bir Pes oyuncusu olarak. Ama bu sene King Is Back. Pes 4ever.

    Edit : Yazım yanlışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 13 Eylül 2013; 2:54:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush1905

    bazı şıklarda zaten bana kalırsa diye bir kelime yazdım ? görmüşündür heralde.<br> <br> bir diğeri custom keyboard yapıyoruz + dedigin gibi game pad ile oynamayı denedim genede nafile 1 saat ayarlamakla uğraştım. grafikler futbolcuların yüzleri vs. gibi şeylerde pes in eline su dökemez bu bir gerçektir. araştırabilirsiniz bunu birtek ben değil internette genel herkes öyle diyor.


    Bende zaten "bazı" değil "tamamen" yazmıştım görmüşsündür sende . Şu gamepad olayı o dediğin gibi büyük imkansız bir olay değil ben FIFA 12'de 10 dakikamı verdim logitech'in ayarlarını kopyala yapıştır olayı hallettim FIFA 14 dahil hep oyuna girmeden buttondata dosyasına kopyala yapıştır yapıp oyuna giriyorum . Bir diğeri bir futbol oyununda grafikten çok en önemli şey oynanabilirliktir . Kimse sana maçın ortasında şu adamın yüzü hiç benzemiyor veya benziyor diye konuşmaz oynanabilirlik hakkında konuşur veya oyunu almadan ilk bakacağı şey odur . Bende biliyorum PES'de suratların iyi olduğunu ancak görüyorsun o kadar da önemli değil bir bak satış rakamlarına biraz global olun tüm dünyaya bakın PS Cafe'lere değil , inceleme skorlarına bakın , yorumlara bakın -bu dediğimin hepsi senin için geçerli değil bazı arkadaşlar ön yargılı davranıyor- . Kısacası PES eskisi gibi hiç değil geçende bir arkadaş davet etti FIFA'ya alıştığımdanmıdır bilmem ilk yarı bitmeden oyunu bıraktım böyle balta oynanış görmedim . Bir de öyle bir anlatıyorsunuz ki "PES 2014 şahane grafik süper , oyun süper FIFA ezilecek" falan da falan . Hiçbir seri oyunu bir anda yüksek bir başarı yapmaz kademe kademe gider ve PES'de bunu yapacak FIFA'da yapıyor CoD'da . Son olarak eklemek istediğim şey Ignite Engine'li sürümün grafik dışında oyunun çehresini büyük ölçüde etkileyeceğini düşünüyorum .




  • PESin grafiklerini övmeyi bırakın artık. Grafikler, yapıştırma yüzler, ölü suratlar... Bu sene daha da berbat olmuş grafikler, her oyun motoru da futbol oyununa uymaz bunu kavrayamamışlar. FIFAnın yüzleri ve grafikleri bence harika. Ha daha az futbolcunun yüzü var diyorsanız haklısınız sonuçta FIFAda tüm ligler ve oyuncular mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vjoldin

    Demoyu oynadım ve ilk bakışta söyleyebileceğim şeyler şunlardır.<br> <br> Bu sene yeni olarak hiçbir şey katmamışlar oyuna seyirci grafikleri dışında. <br> <br> Ve açıkça söylemek gerekirse hep aynı şeyler... Kısa ve isabetli paslar, çaprazdan arapaslar, ceza sahası içinde çaprazdan şutlar ve gol. <br> <br> Uzak şutlar yine istenilen seviyede değil, uzun paslar hala çok değersiz ve kullanışsız, Hiçbir oyun kombinasyonu yok. Sürekli 5-10 tane varyasyonu kullanabilirsiniz, aksi takdirde direkt defansa takılıyorsunuz. Oynadığınız süre boyu hep aynı şeyler yani.<br> <br> Ek olarak ruhsuz atılan ve tatmin etmeyen goller. Kolay atıldığı için değil, oyunda hiçbir kaliteli gol seçeneğinin bulunmamasından dolayı...<br> <br> Bu sene PES döver gibi geldi bana. Ki 2011'den beri hep Fifa'nın daha iyi olduğunu savundum bir Pes oyuncusu olarak. Ama bu sene King Is Back. Pes 4ever.<br> <br> Edit : Yazım yanlışı


    Amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama, sen hayatında fifa oynamamışsın, oynadıysanda tam anlamıyla değil, öylesine !
    Bu demo ya bakıp hiç bir şey değişmemiş diyorsan , fifa 13 oynamamışsın. Oyunu bilmiyorsun anlamamışsın bence.
    Fifa11 den beri, fıfa Pesden iyi demişsin, ama pes ci olduğunu,hala oynadığını itiraf etmişin , anladığım o ki, sen kötü oyun olduğunu bile bile 3 yıldır hala pes oynuyorsun.
    yani senden de, bu demo için ve bu sene için pes’in, fifadan daha iyi olacagını söylemen beklenirdi, çünkü alışkanlıklarından vazgeçemezsin, değişmekden korkuyorsun , tüm dünyanın oyuncularının senin gittiğin cafelerdeki pes oynayanlar olduğunu sanıyorsun hala, bu sene her sene olduğu gibi pesin fifadan daha iyi oldgunu idda etmek zorundasın, umut ediyorsun cunku anlıyorum,
    pes demosunu oynadınmı bilmiyorumki (daha çıkmadı), büyük ihtimal videolardan izleyip konuşuyorsun, Oyunu oynamadıkça oynanabilirlik hakkında tam bir yorum yapamazsın ama görüntüler hakkın da kendi fikrim ''ışık süzmeleri, stadın ve çimlerin daha iyi olması, genelde ışık oyunlarıyla oyuncuların ve stadın birbirine yedirilmesini, daha derin hacimli gözükmelerini sağlamışlar bence! Bunlar önemli mi onemli ama, O animasyonları, o tepkisiz ruhsuz robotumsu yüz ifadelerini görünce insan bi düşünür ya, göz var nizam var, zevkli olmak ,estetik anlayışa sahip olmak var, alışkanlıklar bu kadarmı kör eder insanı,
    herkezin bacağı odun gibi, koşulardaki otomatik rotasyondan bahsetmiorum bile, bir futbolcu topu alıp direk koşmaya başlayabilirmi ya, birden son hızına ulaşabilirmi, ilk önce bir kalkış, hızlanmaya çalışması ,sonra randıman alması son hızına gelmesi doğru deilmi.
    PC için konuşuyorum,fifa 14 şutları özellikle çok hoşuma gitti, pes6 dan beri kendimi bu kadar özgür şut attığımı hatırlamıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vjoldin

    Demoyu oynadım ve ilk bakışta söyleyebileceğim şeyler şunlardır.

    Bu sene yeni olarak hiçbir şey katmamışlar oyuna seyirci grafikleri dışında.

    Ve açıkça söylemek gerekirse hep aynı şeyler... Kısa ve isabetli paslar, çaprazdan arapaslar, ceza sahası içinde çaprazdan şutlar ve gol.

    Uzak şutlar yine istenilen seviyede değil, uzun paslar hala çok değersiz ve kullanışsız, Hiçbir oyun kombinasyonu yok. Sürekli 5-10 tane varyasyonu kullanabilirsiniz, aksi takdirde direkt defansa takılıyorsunuz. Oynadığınız süre boyu hep aynı şeyler yani.

    Ek olarak ruhsuz atılan ve tatmin etmeyen goller. Kolay atıldığı için değil, oyunda hiçbir kaliteli gol seçeneğinin bulunmamasından dolayı...

    Bu sene PES döver gibi geldi bana. Ki 2011'den beri hep Fifa'nın daha iyi olduğunu savundum bir Pes oyuncusu olarak. Ama bu sene King Is Back. Pes 4ever.

    Edit : Yazım yanlışı

    Dostum sen ilk önce fifa oyna öğren ondan sonra bu yorumları yap :) Nasıl birşey değişmemiş oyunda öyle şeymi olur :)




  • PC sürümü ps3 le xbox 360 dan farklı diyorlar laaan arkadaş az araştırında öle yayın yapın pc,ps3,xbox 360 aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 13 Eylül 2013; 13:27:42 >
  • Oyun hakikaten güzel olmuş ama kendi ligimiz olmayınca elalemin takımına transfer yapmak içimden gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa da bir şey değişmemiş, aynı oyun yorumunu yapanlar hem oyundan hem de futboldan anlamıyordur.
  • Hala Pes diyen var Pes diye bi oyun pek kalmadi cekirdek kitlesi disinda kimse oynamiyor zaten Fifayla karsilastirilamaz bile.

    Ikincisi bu oyunun esas versiyonu PS4 ve Xbox One olacak.

    Pc, X360 ve PS3 onem sirasi dusuk olan platform.

    Yeni konsollardaki grafik oynanis ve eklentiler eski nesilde olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.