Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - DOTA 2 Betası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şunu söylemeliyim LoL daha zevkli bir oyun oynaması daha basit dota biraz daha hardcore.Şu an Dota 2 LoL ve HoN hepsini oynadım.Lol şu an favorim çünkü LoL ve Dota biraz farklı oyunlar gibi şu anda.Ben 2 oyunuda oynayacağım fakat LoL ün oyuncu kitlesinin Dota 2 den fazla olacağını düşünüyorum.

    Dota2 oynadığıma inanmayanlar için link:http://a1112.hizliresim.com/s/n/17jr2.jpg

    forum nickimle oyun nickim aynı gördüğünüz üzere :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 20 Aralık 2011; 19:15:35 >
  • bu paralımı oyunmu ?
  • Ben Blizzard Dota'yı bekliyorum.Dota warcraft3 ü kullandıgı için bu kadar ünlendi.En iyisini gene Blizzard'ın yapıcagını düsünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acdervis2

    quote:

    Orijinalden alıntı: webbeast
    Bir çeviri ekibi tarafından yapılıyor öyle mi? Nasıl bir ekiptir ki bu daha tamamlanmamış bitmemiş tarzanca çeviriyi oyuna koyulması için gönderebiliyor? Çeviri işinde tecrübesiz deneyimsiz insanların eline verilirse böyle saçmalanır. Her ingilizce biliyorum diyen çeviri yapamaz. Keşke daha profesyonel bir ekip tarafından yapılsaymış.

    Çeviri oyunun geliştirilmesi ile eş zamanlı olarak(dolayısıyla biraz gecikmeyle) yapılıyor. Her hafta ne çevrildiyse güncelleme günü derlenip dağıtılıyor ve hata testi yapılıyor. Bu bir beta. Şu anda oyunun neredeyse tamamı Türkçe.

    Durumu bilmeden sonuçlara varmak insanları yanlış yönlediren bir tutum. Bu videodaki sözler için de geçerli.

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

    Blizzarda o kadar CV gönderdim mail attım adam gibi çevirisi olsun diye ama yine tarzanca olduysa blizzardın suçu ben teklifimi yaptım ısrar yok


    Türk Dota 2 topluluğuna gerçekten yardım etmek istiyorsan:http://translation.steampowered.com/


    Tamam oyun geliştiriliyor da türkçe mi geliştiriliyor? Yoksa karakterlerin ya da skillerin açıklamaları sürekli değişiyor mu? Bir de özel isimlerin çok saçma şekillere çevirildiğini görüyorum. açıkçası utanç verici.




  • Video genel olarak oyun hakkında hiçbir bilgiyi bilmeyen kişileri hedef aldığı için biraz basite indirgenerek anlatılmış galiba. İlüzyon rune'si alınca onun bir skill olduğu falan sanılmış. Bilgilenirme açısından birkaç eksik ve küçük eksik nokta olsa da başarılı olarak nitelendirilebilir. Bu arada key isteyen bir arkadaş vardı yorumlar arasında.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gamersbook_DOTA_2_Betasi_Dagitiyor-22954.htm

    Buradaki linkten key kazanma şansınız var; ayrıca konu sonundaki ayrıntılı bilgiyi bulabileceğiniz siteye de yönlendirme yapılmış. Bir göz atın derim;)




  • dotayı biz türkçe oynamadıkki şimdide türkçe bekleyelim türkçe oynayacaksanız gidin lol yada hon oynayın ben bildim bileli kendimi dota oynarım counter strike 1.3 dan 1.5 e geçtik wall hack çıktı bu yüzden bıraktım doğuşnet server ilk 5 de klan kurmuştuk herneyse geçti bunlar eskidi yıllardır sadece bilgisayarımda dota değişmeyen tek oyun olarak kaldı halada arada açar oynarım yeni herolar ne durumda tam bilemiyorum en son skill çalan bir hero vardı bırakalı 1 yıl olmadı dota 2 çıkacak diye ve 2 işe girdiğim için bırakmıştım dota 2 oynanır parada veririm tek isteğim var katı kurallar olsun çıkan hile yapan banlansın ve lvl sistemi oyuncular arası noob pro olayları konsun kademeli olarak yükselenler daha üst seviye oyunlara girebilsinler en azından 5 seviye olsun 5 noob olsun 1 ise hard pro oynadığı oyun,kazandığı kaybettiği,kullanabildiği hero sayısına vs çeşitli rating sistemi getirilip belirli bir oyuncu grubu yaratılabilirse ömür boyu devam eederim dotaya hileciler içinde yeni bir ban sistemi geliştirirlerse tadından yenmez diyorum zaten yıllardır dota oynuyorum hon ilk çakmasıdır lol da sonrakidir hon u oynadım test ettim ama itemler herolar bana uymadı lol biraz daha güzel geldi bana ama ondada çok az inceledim yine aynı herolar çakma itemler çakma böyle olduktan sonra bir anlamı yok zaten baştan yaratsan yine tutmaz dotada yıllardır devam eden süre gelen bir sistem var item var hero var bunların özellikleri var etkileri yıllarca biriken hesaplarla ve haritalarla oluşmuş bunu tutturmak da ayrı bir zorluk yinede tebrik etmek lazım hon ve lol olmasa dota 2 çıkmazdı ama artık devir DOTA 2 devridir...
    Ayrıca bazı kendini bilmezler dotada kendi heroları da skil işliyor demiş her heronun dotada kendine has özellikleri vardır ve ayrıca savaş alanında arkadaşlarının canını arttıran yada azaltan skil yada itemler de vardır bunlar oyunun olmazsa olmazlarıdır illaki olacak olmazsa saçma değilmi zaten...
    herneyse forza dota diyorum ve 100 $ da olsa alırım diyorum Türkçe zaten istemiyorum biz her haritayı ingilizce oynadık sonrakilerin işi o türkçe harita da neymiş laf kalabalığ gereksiz saçmalık...!
    Çok pro çok noob gördük bu oyunda hilesiz oyun az bulunurdu wepla da oynadık battleda oyunda çok pro vardır ap prosu bir kaç tane hero bilir kendince random no swap no repick her heroyla heroyu yenebilmektedir olay hangi hero ne kasmış sen ne kascaksın itemi rakibe göre alacaksın budur proluk her oyun aynı item olmaz bu pro değil kroluktur...!
    5 ayda bu oyunu her gün 10 saatte oynasanız pro olamazsınız neden derseniz sürekli harita yenilenir bir önceki haritadaki bir çok özellik yeni haritada yüzde olarak çok az da olsa değişir bazen yüzdesi çokta artabilir int agi ve str diye 3 tip hero vardır ama bunlar sadece nt diye int kalacak diye bir kural yok ayrıca takım oyunu olmadan(vs hariç) tek bir hero bir işe yaramaz 1 heroyla 5 heroyu da yenersin ama karşında oyunu bilen yoksa zaten bu oyunda en kıl olduklarım semi pro olup ki bunu genelde hard nooblara girerek genelde nob ezerek yaparlar ben proyum diyen eziklerdir yok şöyle yaparım yok böyle yaparım diyip 2-0 oldumu dk 5 de çıkan prolarda yok değil tabi madem girdin bitir oyunu olurmu ratingi düşecek herşey rating de değil herneyse umarım Beklediğim gibi olur...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Aralık 2011; 3:40:30 >




  • videoyu izledim, bi kere daha sinirlendim nooblara key veriyolar biz kaldık diye(videodaki oynayan adama demiyorum yanlş anlaşılmasın fena değil o).. nese mailmi açayım dedim ve o da ne CONGRATUlATIONS!
    YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2, şansımı seveyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 21 Aralık 2011; 4:11:23 >
  • tobepeople nickli arkadaşa katılmamak mümkün değil. Bence de dota; hon ve lol'den çok daha üst bir noktodadır. Dota2 betadan çıkınca ortalığı kasıp kavuracaktır. Şunlara değinmek istedim; Dota2 çevirisini gerçekleştiren takımlar var. Bunlardan Türkçe için çalışan takım da son patch'e kadar olan kısmı bitirmişti. İlk başta özellikle karakter gösterimlerinde çok büyük sıkıntılar vardı; özellkikle ana menulerde. Bunlar giderildi, oyun içerisinde tabi ki bazı eksiklikler ve yerine oturtulamayan çeviriler var. İsteyen kişi steamı Türkçe kullanımını seçerek, Dota2'yi de Türkçe kullanabilir. Tabi ki orjinal olarak İngilizce de oynamak isteyenler olacaktır. Hack konusuna gelecek olursak, şu anda Dota2'de hack yok; fakat Dota1'de hack olmayan server yok. Ayrıca Dota2'de oyunun huzurunu kaçırıp chati gereksiz kullanan veya sesli olarak rahatsızlık veren(oyun içi konuşma sisteminde), oyundan çıkıp duran kişileri cezalandıran bir sistem var. Bu kişiler farklı şekilde değerlendiriliyor. Ayrıca oyuncuyu övme veya rapor etme özellikleri de mevcut. Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgileri ve daha fazlasını zaten daha önceki verdiğim linkteki yönlendirilen dota sitesinden bulabilirsiniz. Bu arada aktif olmayan bir level sistemi de gözüküyor. Umarım sizin de istediğiniz gibi Dota2 bu ve diğer sistemleri oluşturur ve geliştirir.




  • mh a kalıcı çözüm getirsinler yeter başka hiçbişeye gerek yok, dota1i aynen mh olmayacak şekilde yeni oyun diye koysalar gene para verip alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackGhosen

    Dota'nın En Eski Oyuncularındanım.

    Dota'nın Kendini Warcraft Yüzünden Geliştirememesi ve ÇAKMA DOTA'ların Yani HoN ve LoL'un Önlenemez Yükselişi Takdir Edersiniz ki Benimde Sinirlerimi Bozdu.

    Çakmalardaki Bu Başarı Gerçek Bir Başarı mıydı ? Hayır...

    Aynı Senaryo, Tamamen Kopya Herolar ve Haritalar ALLANIP PULLANARAK Bizlere Sunuldu.

    _________________________________________________________________________

    Dota Klasiktir, Çakmalar Gelip Geçici Bir Moda...

    Dota'nın Heroları Ailenizden Biri Gibidir, Çakmaların ki Vasıfsız Eleman...

    Dota Öncüdür, Çakmalar Taklitçi...

    Dota Proluktur, Çakmalar Noobluk...

    Dota'nun Grafikleri Gerçek Tadındadır, Çakmaların ki Çizgi Film Tadında...

    Dota Heroları Oluşturur, Çakmaları Çalar...

    Dota Geliştirir, Çakmaları Kopyalar...

    Dota'da Dostluk Vardır, Çakmalarda Postluk...

    Dota'da Az Ama Öz Çıkan Her Yeni Hero, Yeni Bir Akım Oluşturur,
    Çakmalarda ise Durumun .... Çıkmıştır, Gün Aşırı Hero Çıkmaktadır.

    Dota'da Taktik Vardır, Çakmalarda Ezber...

    Dota'a Build Vardır, Çakmalarda Recomended...

    Kısacası Dota DOTADIR ! Çakmalarsa Diğerleri...

    _________________________________________________________________________

    Üstte Yazdıklarım DOTA 2 Sayesinde Katlanarak Artacaktır.
    Şuan DOTA'nın Grafikleri ile LoL veya HoN'un Grafiklerini Karşılaştırmaya Kalkan Çarpılır.

    Kısacası LoL Oynayıp Çizgi Film İzlemediği İddia Eden Arkadaşların Bu Yarışta Yeri Kalmadı !

    Şu Saatten Sonra Ancak HoN - DoTa 2 Kapışması Yaşanabilir.

    Zira VaLve'nin Kafası Attı Bi' Kere HoN MoN Dinlemez Satışlarla Ezer Geçer, Demesi Benden



    Buyuk adamsin hocam , boyle birsey yazmak icin konuya girmistim.

    Dota'da tutunamayanlar HoN veya LoL'a geciyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    LoL - DotA karşılaştırmasında dota diyenleri anlamıyorum. dota çoluk çocuğun eline düşen, server farketmeksizin küfür, leaver, mh nin dolu olduğu bir oyun. bu oyundan nasıl keyif alıyosunuz bilmiyorum. teorik olarak iyi olabilir ama oyuncu kitlesi kötüyse ben o oyuna kötü derim. dota 2 ye hep beraber bakarız iyi mi kötü mü şimdiden savunmanın bir mantığı yok.

    Hocam , Turk serverlarinin cogu o sekilde , cok haklisin. Leaver , kufur , kiyamet ne ararsan var. Ondan dolayi Dota camiasindan taninmis kisiler ile oynamak , yani public degil (Battle-Net tabiri ile) private oyunlar. Yani bizim tabirimiz ile InHouse oyunlar.

    Server farketmeksizin demissin : Hic Dota Pride , EEDL gibi liglerde bulundunuz mu.(Zannetmiyorum)

    Dunya yildizlari ile Dota oynamak kadar zevkli , keyifli birsey yoktur. Hele birde guvenlerini kazanirsaniz tamamdir , sirtiniz yere gelmez.

    Su an bir Asya takiminda oynuyorum. 5 senedir Dota oynarim , bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum.

    Kisacasi , Dota oynamasini bilene cok keyif verir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jaquaries

    quote:

    Orijinalden alıntı: Saeros

    Birden heyecan yaptım sabırsızlıkla bekliyorumGeceleri süt ile yağtığım koca bardak nescafe ile soğuk havalarda tek yoldaşım olan DOTA seni seviyorum Yokluğunda hon atıyoruz ama sarmıyor be kanka

    lol oyna hon çok kötü

    HON'un çok kötü olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlam veremiyorum. Oyuncu kitlesiymiş bilmemneymiş. LOL ile kıyaslama yapmıyorum oynamadığım için ama hon a çok kötü demeniz saçmalık grafik olarak güzel hero lar güzel puan sistemi güzel zaten taban olarak dotadan geliyor 2 oyun neyin farkını kıyaslıyorsunuz

    Ayrıca dotadaki heroların tadı çok farklı halen o heroları özlüyorum




  • şuan heroes of newerth oynuyorum. dota 2 beta key başvuruları yaptım ama bi türlü gelmiyor... gelince oynayacağım ve büyük ihtimalle honun yerine dota 2 oynamaya devam ederim. ama hon da güzel oyun.
  • Dota haritadır efsanedir öyle de kalacak.

    Bu çizgi filmler ancak DOTA adı üzerinden prim yapar
  • Arkadaşlar Lol'u Dota yı bırakın gül gibi avalon heroes var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Cronus

    quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    LoL - DotA karşılaştırmasında dota diyenleri anlamıyorum. dota çoluk çocuğun eline düşen, server farketmeksizin küfür, leaver, mh nin dolu olduğu bir oyun. bu oyundan nasıl keyif alıyosunuz bilmiyorum. teorik olarak iyi olabilir ama oyuncu kitlesi kötüyse ben o oyuna kötü derim. dota 2 ye hep beraber bakarız iyi mi kötü mü şimdiden savunmanın bir mantığı yok.

    Hocam , Turk serverlarinin cogu o sekilde , cok haklisin. Leaver , kufur , kiyamet ne ararsan var. Ondan dolayi Dota camiasindan taninmis kisiler ile oynamak , yani public degil (Battle-Net tabiri ile) private oyunlar. Yani bizim tabirimiz ile InHouse oyunlar.

    Server farketmeksizin demissin : Hic Dota Pride , EEDL gibi liglerde bulundunuz mu.(Zannetmiyorum)

    Dunya yildizlari ile Dota oynamak kadar zevkli , keyifli birsey yoktur. Hele birde guvenlerini kazanirsaniz tamamdir , sirtiniz yere gelmez.

    Su an bir Asya takiminda oynuyorum. 5 senedir Dota oynarim , bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum.

    Kisacasi , Dota oynamasini bilene cok keyif verir.


    ben dotayı 2 sene önce bıraktım. ama oynadığım süreçte çok sağlam takım ve kişilerle oynama fırsatı buldum. beni oyunlarına bizzat çağırırlardı ve oyunda yenmek yenilmek önemli değildi. o zamanlar çok keyif aldım fakat bu ekip oyunu bırakınca bende soğudum oyundan.


    global takılmadım, dediğin liglerde de oynamadım ama lol mu dota mı dersen ben lol derim




  • betayı oynamadan yorum yapmayın o alışkanlıkların dışına çıkıp arayüze bi alıştınız mı eski dotadan aldığınız zevki ve daha fazlasını bulacaksınız, ya da sizi bilmem ben buldum öyle diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbeast

    Tamam oyun geliştiriliyor da türkçe mi geliştiriliyor? Yoksa karakterlerin ya da skillerin açıklamaları sürekli değişiyor mu? Bir de özel isimlerin çok saçma şekillere çevirildiğini görüyorum. açıkçası utanç verici.

    Evet, değişiyor. Bu haftaya kadar geriden geliyordu çeviri. Özel isimler(kahraman, yetenek, eşya) isimleri çevrilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Cronus

    quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    LoL - DotA karşılaştırmasında dota diyenleri anlamıyorum. dota çoluk çocuğun eline düşen, server farketmeksizin küfür, leaver, mh nin dolu olduğu bir oyun. bu oyundan nasıl keyif alıyosunuz bilmiyorum. teorik olarak iyi olabilir ama oyuncu kitlesi kötüyse ben o oyuna kötü derim. dota 2 ye hep beraber bakarız iyi mi kötü mü şimdiden savunmanın bir mantığı yok.

    Hocam , Turk serverlarinin cogu o sekilde , cok haklisin. Leaver , kufur , kiyamet ne ararsan var. Ondan dolayi Dota camiasindan taninmis kisiler ile oynamak , yani public degil (Battle-Net tabiri ile) private oyunlar. Yani bizim tabirimiz ile InHouse oyunlar.

    Server farketmeksizin demissin : Hic Dota Pride , EEDL gibi liglerde bulundunuz mu.(Zannetmiyorum)

    Dunya yildizlari ile Dota oynamak kadar zevkli , keyifli birsey yoktur. Hele birde guvenlerini kazanirsaniz tamamdir , sirtiniz yere gelmez.

    Su an bir Asya takiminda oynuyorum. 5 senedir Dota oynarim , bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum.

    Kisacasi , Dota oynamasini bilene cok keyif verir.


    ben dotayı 2 sene önce bıraktım. ama oynadığım süreçte çok sağlam takım ve kişilerle oynama fırsatı buldum. beni oyunlarına bizzat çağırırlardı ve oyunda yenmek yenilmek önemli değildi. o zamanlar çok keyif aldım fakat bu ekip oyunu bırakınca bende soğudum oyundan.


    global takılmadım, dediğin liglerde de oynamadım ama lol mu dota mı dersen ben lol derim

    Hangi server ustunde oynuyordunuz , Garena ise %100 tanisiyoruzdur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Cronus

    quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Cronus

    quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    LoL - DotA karşılaştırmasında dota diyenleri anlamıyorum. dota çoluk çocuğun eline düşen, server farketmeksizin küfür, leaver, mh nin dolu olduğu bir oyun. bu oyundan nasıl keyif alıyosunuz bilmiyorum. teorik olarak iyi olabilir ama oyuncu kitlesi kötüyse ben o oyuna kötü derim. dota 2 ye hep beraber bakarız iyi mi kötü mü şimdiden savunmanın bir mantığı yok.

    Hocam , Turk serverlarinin cogu o sekilde , cok haklisin. Leaver , kufur , kiyamet ne ararsan var. Ondan dolayi Dota camiasindan taninmis kisiler ile oynamak , yani public degil (Battle-Net tabiri ile) private oyunlar. Yani bizim tabirimiz ile InHouse oyunlar.

    Server farketmeksizin demissin : Hic Dota Pride , EEDL gibi liglerde bulundunuz mu.(Zannetmiyorum)

    Dunya yildizlari ile Dota oynamak kadar zevkli , keyifli birsey yoktur. Hele birde guvenlerini kazanirsaniz tamamdir , sirtiniz yere gelmez.

    Su an bir Asya takiminda oynuyorum. 5 senedir Dota oynarim , bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum.

    Kisacasi , Dota oynamasini bilene cok keyif verir.


    ben dotayı 2 sene önce bıraktım. ama oynadığım süreçte çok sağlam takım ve kişilerle oynama fırsatı buldum. beni oyunlarına bizzat çağırırlardı ve oyunda yenmek yenilmek önemli değildi. o zamanlar çok keyif aldım fakat bu ekip oyunu bırakınca bende soğudum oyundan.


    global takılmadım, dediğin liglerde de oynamadım ama lol mu dota mı dersen ben lol derim

    Hangi server ustunde oynuyordunuz , Garena ise %100 tanisiyoruzdur.

    sana birşey sorucam yabancılarla nasıl oynuyorsun hangi serverdan?eskiden darerin ilk zamanları mh sizdi.güzeldi türk yoktu.sonra doldu.mhsiz mi oyunlarınız orjinal mi aldın birde?




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.