Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Black Desert Online (Karakter Yaratma) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu online oyunlarda sınıf sistemini bi Ultima Online daki gibi yapamadılar.İlla savaşacaksın illa combata gireceksin.Karatker yaratma ekranı çok başarılı ama klasik vur parçaladan öteye gidemeyecek bir oyun gibi gözüküyor.
  • Rus serverinda 2 tane level 50 bir tane 35 lv karektere sahibim ve oynamiyorum cunku oyun 5 para etmez end game content diye birsey yok pvp desen yerlerde pvp modu aktive ettginizde iki kisi kestikten sonra bir karmaniz var o - ye dusuyor eski haline getirmek icin 1 saat mob kesiyosunuz gorevler xp vermiyor kesinlikle grind core, tabii mob spotlarida dolu oluyor diger playerlarla mob kesmek icin bir yaris var ko gibi hatta baskasinin kestigi moblara daldiginizda daha fazla xp aliyonuz :) oyunda dangeon diye birsey yok butun gorevler mob kesme uzerine kurulu bir gorev iteminin dusmesi icin abartmyorum 2 saat mob kestigimi biliyorum, oyun tam bir system canavari syteminiz kotuyse hic bulasmayin hevesiniz kacar, sadece gorsellik ve guzel efektler var su oyunu avrupalilar yapiyo olsaydi inanin guzel bisey ortaya cikardi bu koreliler karinca felsefesi oldugun dusunuyorum mob kesmekten aptalasiyosunuz bir sure sonra, oyunu yuklemeden bu soylediklerimi goz onune alin kotaniza ve oyuna verceginiz paraya yazik olmasin illa oynicak olanlar rus serverinda once bi oynasin orda bedava nasilsa hem gormus olursunuz.




  • Oyun oynanışı aradım bulamadım insan 3-5 dakika da olsa koyar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyond Two Souls

    quote:

    Orjinalden alıntı: okazaki

    İnşallah bu oyun için Türkçe dil desteği de gelir.


    Allah yazdıysa bozsun. Öyle bir şey olursa ülkemizin veletleri de doluşur. Hatta mümkünse aylık ödemeli veya Guild Wars gibi tek seferlik ödemeli olsun.

    Bende bedava gelsin istemem, oyun Türkçe gelsin paralı gelsin. Bu oyun alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.