Şimdi Ara

Canavar Hareketler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Memleketten en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? E o zaman ne duruyorsunuz!?

    - Videolarınızı 2 Eylül Salı gününe kadar yarisma@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

    - Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Her haftanın birincisi arasından ayın en iyi oyun videosu ise sahibine oyun kazandıracak!

    - Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

    - Videoları YouTube'a veya Vimeo'ya en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

    - Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

    - Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

    - Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

    - Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

    - Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.










  • bütün gün bu videoyu bekliyordum ilk kez bir video attım 10 dk bekledim artık gelmicek dedim bi baktım birinci olmuşum inşallah ayın birincisi olurum

    bu arada oyanadığım modun özelliği deathmatch herkesi vurabiliyorsunuz takım arkadaşını vurman lazım yoksa o seni öldürür :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anduin ''The light shall burn you'' diye bağırdım videomu görünce... şaka bi yana programa bi katkımız olduysa ne mutlu bize

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olmamış hemde hiç olmamış.Tekrardan basit bir video seçildi birinci olarak.Genel olarak birincilik özelliği olan bir video yok ama birinci olan video mw3 quickscope videosuyla karşılaştırılamayacak kadar basit.Sadece cs go oynayanların sayısı fazla olduğu için böyle bir işkenceyi çekiyoruz.O kadar övgü alması çok gereksiz.Arkadaşımla konuştuğumda dahada canavar hareketler izlemem dedi bu bölümden sonra.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC cok güzel işler yapıyorsunuz tebrik ederim..
  • adam sniper only oynuyor.. sizde haftanın birincisi seçiyorsunuz.. bide mw 3 ve counter strike ta sniperlar tek atar... bence bf 4 seçilmeliydi... helikopterin içindekine headshot attı.. hadi seçmeyin.. onu.. mw 3 ne güne duruyor ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ''ABS sistemi gibi bu da RPG sistemi.'' şeklinde espri içerir, dikkat!
  • Fifa 14' te orta sahadan attığım golü ve defanstan topu alıp çalımlayarak attığım golü yollamıştım. Listeye bile almamışlar. Anca bug'ları alsınlar. İçimiz dışımız cs go ve bug oldu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hainlik diz boyu takım arkadaşını niye alıyorsun
  • Fifa 14 pc değil xbox versiyonu ultimate team legends xbox a özel bildiğim kadarıyla kadroda pele filan var demiştim ve türkçe olduğunu fark ettim :D evet ilginç bi mod o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkk34 -- 27 Ağustos 2014; 21:19:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    adam sniper only oynuyor.. sizde haftanın birincisi seçiyorsunuz.. bide mw 3 ve counter strike ta sniperlar tek atar... bence bf 4 seçilmeliydi... helikopterin içindekine headshot attı.. hadi seçmeyin.. onu.. mw 3 ne güne duruyor ...

    Dostum bilip bilmeden konuşma konsol sahibi değilsin sanırım aim almak kolay diyorsun benim video'da 1v6 Search and destroy modunda aldığım oyunu kazan sonra gel konuş ayrıca farkettiysen ölenlerin clan tagı aynı sadece 1 kişi dışında clana karşı aldığım video gidip seçilmemiş ona rağmen pc'de olan video seçilmiş ayrıca o video'daki kişi kaç kez sniperla ıskalamış pc'de olmasına rağmen, Benim video'da sadece ilk atışı ıskaladım onun dışında 1v6 olarak takımda herkez ölmüştü 1v6 kazandım ve 8-9 saniye içersinde , Hakeden ya bendim yada bf4 helikopter vuran arkadaş , Bf4 Defuse modundada 1v5 aldığım videolar var fakat sanırım onları yollamıcam çünkü adalet yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • World of Warcraft'ta geçen hareket bence olmamalıydı sıradan bir bağlantı sorunuyla uçan bineğinizden indiğinizde kendinizi havada yüzerken bulabilirsiniz sayamayacağım kez başıma geldi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan oldum olası,cs 1.5 in popüler olduğu zamanlardan beri, hiç sevmem şu sniper ları. Nasıl hedefi ayarlarlar nasıl sıkarlar hiç anlayamadım gitti helal olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş şu şarkıları nereden buluyorsunuz hem güzel hem de bulunmuyor.Shazam,musixmatch,soundhound hiçbiri bulamadı hayrına biri adını söylesin arkadaki şarkının.
  • Sistem guzel ama surekli ayni oyunlar ve benzer goruntuler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen bir sonraki videoya moba yada csgo almayın
  • O ortalardaki heli headshot Arda Özler olacaktı. :P Birde düzgün bir video çekme programı önerir misiniz yav OBS ile çekiyorum böyle çekiyor full ayarlarda.
  • ReZ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan_mbz

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br><br>adam sniper only oynuyor.. sizde haftanın birincisi seçiyorsunuz.. bide mw 3 ve counter strike ta sniperlar tek atar... bence bf 4 seçilmeliydi... helikopterin içindekine headshot attı.. hadi seçmeyin.. onu.. mw 3 ne güne duruyor ...</blockquote><br>Dostum bilip bilmeden konuşma konsol sahibi değilsin sanırım aim almak kolay diyorsun benim video'da 1v6 Search and destroy modunda aldığım oyunu kazan sonra gel konuş ayrıca farkettiysen ölenlerin clan tagı aynı sadece 1 kişi dışında clana karşı aldığım video gidip seçilmemiş ona rağmen pc'de olan video seçilmiş ayrıca o video'daki kişi kaç kez sniperla ıskalamış pc'de olmasına rağmen, Benim video'da sadece ilk atışı ıskaladım onun dışında 1v6 olarak takımda herkez ölmüştü 1v6 kazandım ve 8-9 saniye içersinde , Hakeden ya bendim yada bf4 helikopter vuran arkadaş , Bf4 Defuse modundada 1v5 aldığım videolar var fakat sanırım onları yollamıcam çünkü adalet yok.


    konsol sahibi değilim ?... 4 yıldır ps3 sahibiydim.. ps4 çıkınca sattım ps4 alıcam .. sen benim cümlemi oku sonra yaz... aim almak kolay demedim... sniper only oldugu için.. herkesde sniper var .. biri illa böyle oynıyıcak , çunku karşısında otomatik silahlı bir insan yok .. sen okumayı bilmiyorsun ki.. ben önce bf 4 videosunu seçtim.. onu seçmiyorlarsa mw3 videosunu seçtim... insan bir okur ya.. cahil cahil yorumlar..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • E o zaman niye duruyorsunuz!?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.