Şimdi Ara

Canavar Hareketler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizim ülkede başka oyun oynanmiyor zaten ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: sercan_mbz<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br><br>adam sniper only oynuyor.. sizde haftanın birincisi seçiyorsunuz.. bide mw 3 ve counter strike ta sniperlar tek atar... bence bf 4 seçilmeliydi... helikopterin içindekine headshot attı.. hadi seçmeyin.. onu.. mw 3 ne güne duruyor ...</blockquote><br>Dostum bilip bilmeden konuşma konsol sahibi değilsin sanırım aim almak kolay diyorsun benim video'da 1v6 Search and destroy modunda aldığım oyunu kazan sonra gel konuş ayrıca farkettiysen ölenlerin clan tagı aynı sadece 1 kişi dışında clana karşı aldığım video gidip seçilmemiş ona rağmen pc'de olan video seçilmiş ayrıca o video'daki kişi kaç kez sniperla ıskalamış pc'de olmasına rağmen, Benim video'da sadece ilk atışı ıskaladım onun dışında 1v6 olarak takımda herkez ölmüştü 1v6 kazandım ve 8-9 saniye içersinde , Hakeden ya bendim yada bf4 helikopter vuran arkadaş , Bf4 Defuse modundada 1v5 aldığım videolar var fakat sanırım onları yollamıcam çünkü adalet yok.</blockquote><br><br>konsol sahibi değilim ?... 4 yıldır ps3 sahibiydim.. ps4 çıkınca sattım ps4 alıcam .. sen benim cümlemi oku sonra yaz... aim almak kolay demedim... sniper only oldugu için.. herkesde sniper var .. biri illa böyle oynıyıcak , çunku karşısında otomatik silahlı bir insan yok .. sen okumayı bilmiyorsun ki.. ben önce bf 4 videosunu seçtim.. onu seçmiyorlarsa mw3 videosunu seçtim... insan bir okur ya.. cahil cahil yorumlar..


    Arkadaş haklı olarak kızmış biraz tartışmaya gerek yok bence.Battlefield videosunda tamamen rastgele sıkmış ve sadece tek kill.Quickscope atmak yetenek ve şansın birleşimi ama herkes şansa yapamaz hele 1vs6 s&d oynuyorsan.Mw3 videosunun 1. olması gerekirdi.Battlefield'ın birincisi olması için peşpeşe ayı şekilde en az 3 kişi alması gerekirdi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Umarım birdaha CS go secilmez, hatta CS go oyununu şu canavar hareketlere almayın. 3 dolara satılan oyunu herkez almış herhafta bunu seciyosunuz, eminim canavar hareketler başladığından beri CS go dan daha çok 1.liği hakeden oyun vardır. ben her hafta CS go izlemekten bıktım aynı zamanda şu oyun bug larınıda yayınlamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci çok acemice olmuş adam zaten acemilere karşı oynuyor vurması çok normal ve baya odaklanıyor bekliyor normalde saliseler konuşur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 28 Ağustos 2014; 10:19:55 >
  • Kendi takım arkadaşlarını vuran bir trolü nasıl seçersiniz anlamış değilim. Her ne kadar şansı yaver gitmiş olsada helikopterde sniperla diğer helikopteri headshot atan kişi birinci olmalıydı. Çok denedim beceremedim zorluğunu biliyorum :)
  • Yalniz benim oynadigim fifa modluydu ama sorun modda degildi sadece bir kere karsilastigim bir olaydi ve isteyen varsa modu paylasabilirim :D
  • CS GO yu birinci seçmeniz çok saçma olmuş. Ben deathmatch modunda 21 kişiyi awp ile arka arkaya aldığımı hatırlıyorum ve bunu yapmak zor birşey değil. Arkadaş hak etmiyor bence.Battlefield 4 helikopter headshot u haftanın birincisi olmalıydı.
  • Artık şu programda CS GO awp videoları paylaşmayın . Oyunda daha kolay kullanılan silah yok . İmleci adamın üstüne getirip sıkıyorsun ne nefes alma var ne geri tepme üstelik vücudun neresine gelirse tek atıyor . Eski bir BF , COd oyuncusuysanız ve sniperı iyi kullanıyorsanız ortalın anasını ağlatırsınız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tall Man

    Artık şu programda CS GO awp videoları paylaşmayın . Oyunda daha kolay kullanılan silah yok . İmleci adamın üstüne getirip sıkıyorsun ne nefes alma var ne geri tepme üstelik vücudun neresine gelirse tek atıyor . Eski bir BF , COd oyuncusuysanız ve sniperı iyi kullanıyorsanız ortalın anasını ağlatırsınız .


    benimde anlatmaya çalıştıgım az buçuk bu :D güzel özetledin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cs 5e5 bi oyundur ve awp ile yürürken ateş edemezsin seker dolayısıyla eğer karşıdaki 5 kişi takım gibi oynuyorsa risk almıyorsa senin üstüne koşmuyorsa kullanması hiç de kolay bi silah değildir kendisi burda casual moddan video koymuşsunuz millet de küçümsemiş asıl coddaki quickscope saçmalığı nedir biri açıklasın bana

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ne yalan söyliyeyim birinci birinciliği haketmemiş.neye göre seçmişler anlamadım.
  • SD modunda adam vurmak bazen zor ve stresli olabiliyor; hele de takımda kalan son kişiyseniz. Bilmeyenler için: Bu modda ölen bir daha doğmuyor. Bundan dolayı haftanın birincisi MW3 videosu olmalıydı.

    BF4'teki de şüphesiz bir başarı ama biraz da şans olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek ama MW3'teki tamamen kabiliyet.
  • Madem kimse birinciden memnun değil bağımsızdaki gibi yapın oylamaya sunun hem rekabet olur :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkil58

    Madem kimse birinciden memnun değil bağımsızdaki gibi yapın oylamaya sunun hem rekabet olur :)

    Çok iyi bir fikir. Oylama sonucu bir sonraki hafta açıklanır sanırım.
  • CS, Fifa, Battlefield, LoL.

    Güzel ülkemin sunabildiği oyun listesi ne yazık ki bu kadarcıktan ibaret.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.