Şimdi Ara

İran, League of Legends'ın Bayanlarını Yasakladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        League of Legends'ın bayan karakterleri Iran'da düzenlenen eSports turnuvasında yasaklandı. Yasaklanma nedeni olarka ise karakterlerin kıyafetlerindeki açıklığın ülkenin gelenek ve görenekleriyle uyuşmaması olarak gösterildi.
     
          LOL forumlarında verilen bilgiye göre şu karakterler Iran'daki turnuvada yasaklanmış;

    Ahri, Akali, Ashe, Caitlyn, Cassiopia, Diana, Elise, Evelyn, Fiora, Irelia, Janna, Karma, Katarina, Kayle, Leblanc, Leona, Lissandra, Lulu, Lux, Miss Fortune, Morgana, Nami, Nidalee, Oriana, Quinn, Riven, Sejuani, Shyvana, Sivir, Sona, Soraka, Syndra, Tristana, Vayne, Vi, and Zyra.


         Şu karakterlerin oyunda olup olmayacağı hâlen tartışılıyor;
     
        Diana , Fiora , Karma (sadece traditional skin'iyle) , Kayle , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Nami , Quinn , Sejuani , Tristana , Vayne
     
        Kotaku'ya konuşan WCG Iran etkinlik koordinatörü Reza Babaei, League of Legends'ın ülkede oynanabilmesi için devlet ile görüşmeler yaptıklarını ama ancak çeşitli şartlar altında yapımın oynanabileceğini belirtti, bu da bayan karakterlerin kısmen yasaklanması. Bakalım gelişmeler ne yönde ilerleyecek?
     








  • Her bayan karaktere tesettürlü bir skin oluşturup diğer skinleri de kapatarak bu işi çözerler.
  • aptal yobaz topluluğu
  • Nefret ettiğim zihniyet...
  • Yıl olmuş 2014...
  • tek kelime, cahillik....
  • Anlayış farkı arkadaşlar onlar öyle mutlu sende böyle mutlusun birbirinize saygı duymanız yeterli, gerisi Allahla senin aranda.Şimdi adam açmış bakmış kadın karakterlere boyundan ayak bileklerine kadar kapalı olması lazım inancına göre ama değil ama oyunuda oynamak istiyor tesettürlü bir skin istemesi yobazlık mı? Bende bakıyom açık saçık kadınlara ama tutup da bunu savunmuyorum Allah hidayete erdirsin diyorum affetsin diyorum bakanada niye bakıyosun lan sapık demiyorum.Dinimiz hoşgörü dini.
  • çarşaflı olsunlar ozaman :D:D
  • helal be adamlara bakın da örnek alın.
  • Baş örtülü SkinPack çıkarsınlar herkez mutlu olsun
  • rezillik yeminle
  • Ben iran da yasiyorum . LOL iran da rahatlikla oynana bilir ve çok fazla Taraftari Var . hiç bir türlü hükümet oyun larda el koymiyur .oyunlari yasakliyor lar ama oynanani ve satanlari cezalandirmiyorlar bu nedenle iran da tüm oyun lari rahatlikla satin ala bilirsiniz. ama turnuvalar hükümetin elinde ve bu tur oyunlarda bir kaç kisitlama hükümet tarafindan olacaktir.
    iran halkini lütfen hükümetten ayri tutunuz. iranin yeni nesli yani genç nesli tamamen bu zihniyeten nefret ediyorlar.
    iranlilar turk halkini çok seveyur. ama turkiyeliler iranlilari sevmiyour yada ben boyleh anladim.
    turkçem cok ie del beni mazur görün :)
  • İran'ın zaten ne halt olduğu son Suriye olaylarında görüldü.Kendilerini İslam'ın sembol ülkesi olarak görmekten vazgeçmiyor.Kendi menfaatlerine göre şeriati değiştiriyorlar.Sahabelerin büyük bir kısmından nefret eden bir mezhep hak mezhep olabilir mi Allah aşkına ? İnsanların iradesine karıştıklarında bir halt yaptıklarını sanıyorlar.Bu da rezilliklerinden bir tanesi ! Böyle gereksiz şeylerle uğraşacaklarına Mısır'a tavır koysalardı Suriye'de mazlumların yanında dursalardı ama yok işte anca kendi menfaatleri.Aynı isyanların kendilerinde de çıkması yakındır böyle aptalca devam ederlerse.
  • Doğrudur cahillik olabilir . Ama herkezin inancı kendisine .
  • Baştan aşşa BSC Misafiri diye mesaj atmışsınız la adam olunda adam akıllı hesaplarınızla atın bazıları gelmiş sene 2014 diyor oldu sene 2020'de çıplak dolaşalım sizin Müslümanlığınız buraya kadar.
  • Bazen ülke topraklarımız neden İslam'la yönetilen ülkelerle bitişik diye feryat ediyorum. Keşke Osmanlı zamanından itibaren Avrupa'ya düşman olmasaydık, onlarla kültür alışverişine daha çok girseydik, bugün daha modern zihniyetli bir ülke olabilirdik. Fakat gidilen yolun sonu şeriat. Şeriat (Kur'an) kanunlarına Arap halkının isyanından sonra Türk isyanı da yakındır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Bazen ülke topraklarımız neden İslam'la yönetilen ülkelerle bitişik diye feryat ediyorum. Keşke Osmanlı zamanından itibaren Avrupa'ya düşman olmasaydık, onlarla kültür alışverişine daha çok girseydik, bugün daha modern zihniyetli bir ülke olabilirdik. Fakat gidilen yolun sonu şeriat. Şeriat (Kur'an) kanunlarına Arap halkının isyanından sonra Türk isyanı da yakındır.

    Bulunduğun yerden ve konumdan memnun değilsen defolup gidebilirsin !!! Osmanlı, Avrupa'ya özenmeye gerek kalmayacak kadar yüce bir devletti. Ülkemizde ise bir geri kafalılık durumu göremiyorum. Bahsi geçen olay İran hükümetinin sorunudur. Hangi cüretle Kuran kanunlarına isyandan bahsedersin ??? Eğer o kadar geri kafalı olsaydık bu düşüncenden dolayı FERYAT'ı görebilirdin. İslamdan bu kadar rahatsızsan demin de dediğim gibi defolup İslam'ın olmadığı bir yere gidebilir ya da FERYATlar içinde yaşayabilirsin. Türkiye İslamın kalbidir. Herzaman İslamla da aydınlanacaktır. Senin gibi dingiller de herzaman olmuştur olacaktır. Yapacak birşey yok.




  • @sepkov bunlar müslümanlığı k.çından anlamış galiba sende herkes dini kendi için yapar ve her konuda olduğu gibi bu konudada özgür olmalısın ama iran vb. Ülkede özgürlük yok özelliklede kadınlar işte bu cahillik ve hayvanlıktır.sene olmuş 2014 demelerinin sebebide onların hala ilkel olmaları.
  • Şeriatçı yobazlaer doluşmus hemen defolun vatan hayknleri hepnizi irana hadi yallah !
  • Kes lan sepkov yobazı !!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.