Şimdi Ara

İran, League of Legends'ın Bayanlarını Yasakladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse Katarina'yı tesettürlü oynamak istemez bence :)
  • @ultralisan 2014'e şimdiden girmişsin hayırlı olsun da bunun yılla alakası yok, inanç meselesi... İnanmakta inanmamakta tercih meselesi ve bize katılmasakta saygı duymak düşüyor. Gerçi son zamanlarda siyasilerimizin burunlarını sokmadıkları iş kalmamıştı, bu durum ergenlere de yansıyor.
  • Sev_Snape hoş görü dini diyodunuz bu mu hoşgörü??!
  • abi bunun cahillikle yobazlıkla alakası yok adamların inanışı böyle bizimde saygı duymamız gerek inanış ve düşünüş yüzünden hakaret etmek çok yanlış
  • Yakında bizde de yasaklanır.
  • abi insanların inanışlarına saygılı olun tamam devletin yasaklaması yanlış islam dininde zorlama yoktur bi adama zorla bişey yaptıramazsınız eğer o ülkede yahudiler ve hristiyanlarda yaşasaydı karşı çıkmak doğaldı ama ülkenin tamamı müslüman her ne kadar yanlış bulsakta saygıylı olmalıyız hakarete hiç gerek yok
  • Çok saçma. Çok aptalca. Çok sapkınca...
  • İslamiyet bu değil ...
  • quote:

    gerisi Allahla senin aranda.

    ne demek Allahla senin aranda!!! bunlar türk değil mi? bunların ecdadı bu şekilde yorumlar yazabilirmiydi? nerden nereye geldik farkında değilmisin! şeriat kaldırılmasaydı insanlar bir yandan Müslümanım deyip bir yandan alkol içip zina yapabilirlermiydi? her türlü rezilliği yapacaksın! ibadetlerini yapmayıp Allahtan kaçacaksın! sonrada Müslümanım diyeceksin! hem dinsiz gibi yaşayıp hemde Müslümanım diye kendini kandırmaktaki amacın ne? ahirete imanlı gitmek istiyorsun değil mi? önce biraz cehennemde yanar sonra cennete geçiş yaparım diyorsun değil mi? sen şeriata küfrettiğin muhalif olduğunu sürece zor girersin! şeriata iman etmeyerek imanın şartlarına karşı gelmiş oluyorsun! sonuç olarak boşuna imanlı gidecem diye kendini kandırma!
    quote:

    Yıl olmuş 2014...

    2014 değil 5014 yılındada yaşasan utanmadan baktığın kadınlarında ahirette sorgu suale çekileceksin!
    quote:

    rezillik yeminle

    katılıyorum çıplak kadın figürleriyle gençleri erken ergenliğe sokup tecavüzlerin önünü açmaları büyük rezillik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ageof98

    İran'ın zaten ne halt olduğu son Suriye olaylarında görüldü.Kendilerini İslam'ın sembol ülkesi olarak görmekten vazgeçmiyor.Kendi menfaatlerine göre şeriati değiştiriyorlar.Sahabelerin büyük bir kısmından nefret eden bir mezhep hak mezhep olabilir mi Allah aşkına ? İnsanların iradesine karıştıklarında bir halt yaptıklarını sanıyorlar.Bu da rezilliklerinden bir tanesi ! Böyle gereksiz şeylerle uğraşacaklarına Mısır'a tavır koysalardı Suriye'de mazlumların yanında dursalardı ama yok işte anca kendi menfaatleri.Aynı isyanların kendilerinde de çıkması yakındır böyle aptalca devam ederlerse.

    İran'ın uyguladığı şeriat'ı Kuran'ı kerimde geçen şeriat değil! iran kendi kafasına göre bir şeriat uyguluyor!
    fakat zaten aldıkları kararından şeriat veya islamla ilgisi yok! aklı başında olan herkes bu kararı almalı! bu tarz figürler sayasinde gençler erken ergenliğe giriyor tecavüzlerin ve zinaların sayısı artıyor! ne yazık ki hiçbir devlet bunu yasaklayamaz! bu rezillikleri sadece Müslümanlar değil muhafazakar Hristiyanlarda istemiyor! fakat devletler karşı çıkamıyor! çünkü bu oyun film vs gibi firmaları yöneten Siyonistler aynı zamanda bu devletlerinde içinde bulunuyor!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    abi insanların inanışlarına saygılı olun tamam devletin yasaklaması yanlış islam dininde zorlama yoktur bi adama zorla bişey yaptıramazsınız eğer o ülkede yahudiler ve hristiyanlarda yaşasaydı karşı çıkmak doğaldı ama ülkenin tamamı müslüman her ne kadar yanlış bulsakta saygıylı olmalıyız hakarete hiç gerek yok

    islamda zorlama yoktur ayetiyle bu konuyu nasıl bağdaştırdın? iranın tamamını Müslüman olduğunu nerden çıkardın! her ne kadar tastiklemediğim bir ülke olsada irana islama bizden daha yakın bir ülke! islamda zorlama yoktur ayetini doğru kullanan bir ülke! orada zorunlu din dersi yok! yaşadığımız ülkenin ne kadar islama tezat bir ülke olduğunun farkında değilmisin? sadece müminler değil Hristiyanlar ateistlerde bu ülkeden çok çekti! herkesin eşit fikirlerde olmasını istediler! Kemalist olmayanı dövdüler!
    dindar bir Yahudi ve Hristiyan müstescan görünteler bakmak istemez! ancak azgın bir dinden ırak biri bakmak ister! o bakmak isteyenden kusura bakmasın gençlerimizi bunlardan uzak tutmak istiyoruz!
    senin dediğin esrarın yasakladığı bir memlekette bir grup esrar muptalası var esrarı yasaklayamayız demene benziyor!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şeriatçı yobazlaer doluşmus hemen defolun vatan hayknleri hepnizi irana hadi yallah !

    kim vatan haini acaba! dış mıhrapların yönettiği örgüte hizmet eden Müslümanları ahmak olarak gören darbe için çırpınan putperestler mi? yoksa Müslümanlar mı?
    biz Müslümanlar istesek siz kemaistleri osurarak irana değil rusyaya amerikaya yollarız! ıkına sıkına dış gaza getirip dış mıhraplardan mali ve fiziki destek alaraktan 100.000 kişi anca topladınız! bizse sadece osuruk sesiyle anında 1 milyon kişi topladık! bunu çekemeyen Siyonist medya adam kayda bile almadı! Siyonist medya sizin için didinip duruyor! sırf fake haber yapmadı diye adamların aracını tavan ettiniz! ayıptır! ayıp!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @sepkov bunlar müslümanlığı k.çından anlamış galiba sende herkes dini kendi için yapar ve her konuda olduğu gibi bu konudada özgür olmalısın ama iran vb. Ülkede özgürlük yok özelliklede kadınlar işte bu cahillik ve hayvanlıktır.sene olmuş 2014 demelerinin sebebide onların hala ilkel olmaları.

    çok cahil adamsın çok! yıllarca iranda yaşamış gibi yorum yapıyorsun! oysa ki tek gördüğün aptal kutusundaki kareler!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sev_Snape

    quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Bazen ülke topraklarımız neden İslam'la yönetilen ülkelerle bitişik diye feryat ediyorum. Keşke Osmanlı zamanından itibaren Avrupa'ya düşman olmasaydık, onlarla kültür alışverişine daha çok girseydik, bugün daha modern zihniyetli bir ülke olabilirdik. Fakat gidilen yolun sonu şeriat. Şeriat (Kur'an) kanunlarına Arap halkının isyanından sonra Türk isyanı da yakındır.

    Bulunduğun yerden ve konumdan memnun değilsen defolup gidebilirsin !!! Osmanlı, Avrupa'ya özenmeye gerek kalmayacak kadar yüce bir devletti. Ülkemizde ise bir geri kafalılık durumu göremiyorum. Bahsi geçen olay İran hükümetinin sorunudur. Hangi cüretle Kuran kanunlarına isyandan bahsedersin ??? Eğer o kadar geri kafalı olsaydık bu düşüncenden dolayı FERYAT'ı görebilirdin. İslamdan bu kadar rahatsızsan demin de dediğim gibi defolup İslam'ın olmadığı bir yere gidebilir ya da FERYATlar içinde yaşayabilirsin. Türkiye İslamın kalbidir. Herzaman İslamla da aydınlanacaktır. Senin gibi dingiller de herzaman olmuştur olacaktır. Yapacak birşey yok.

    adamla niye tartışıyorsun! adam kendi kafasıylamı konuşuyor! sekuler dünya düzenin etkisiyle bu zihniyette!
    medeniyetin kaynağı olan ahlakı hiçe sayıyor ahlaksızlığı modernlik olarak görüyor!
    modern nedir? yeni dünya düzeni demektir!
    adam Amerikan filmleriyle veya özenti Amerikan filmleriyle büyüyor kafası karışması doğal! adamın Atatürk dediği adam bile özüntü jöntürk!
    o batı özentisi olmayacakta kim olacak! bu milletin imanı güçlü olmasa bu kadar baskı altında Kemalist olmaması mümkünmüydü!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Auron4100

    Doğrudur cahillik olabilir . Ama herkezin inancı kendisine .

    hem adamlara cahil diyorsun hemde herkesin inancı kendine diyorsun! asıl cahil sensin dediklerinde tutar yok!
  • Yorumlarda müslümanlık putperestlik diye tartışmalar var ama oyundaki kadın karakterlerin kaldırılması ne müslümanlık ne kemalistlik ne laiklik ne de putperestlikle ilgili tamamen cahillik oyundaki karakteri kapatacak kadar geri kafalı olunacaksa hiç yaşamasınlar hayatı daha iyi, benim görüşüm bu. Şimdi çıkıp benle tartışmaya girecek olan arkadaşlar hiç zahmet etmeyin boşuna kürek çekmiş olursunuz.
  • Tamamen çıplak yapsınlar o zaman hepsi geçer. Ters psikoloji yani
  • Ben bu kadar büyük saçmalık görmedim.Oyunda seks sahneleri falan olur belki bir şekilde anlarsın ama sırf kıyafetleri sözde açık diye yasaklamak nedir ya ?
  • Artık bayan kelimesini kullanmayı bıraksan BSC, benim de içinde bulunduğum bir çevre tarafından antipatik bir davranış yapıyorsun. Bayan kullanılacaksa bile bir hitabet kelimesidir, ismin yerine kullanamazsın. "Kadın" kelimesini tercih etmen gerek doğru bir kullanım için.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • siz turk karedişlerimiz iranlilar hakinda hic bir şey bilmiyursonuz !onlarin ne dorumda oldunu anlayamiyursonuz !! Iran şeriati Kuran dan alinmis ama bazi tefsirleri hz. sadegh tan yani imam 6 _den alinmis ve cok ama cok az farki var ne namaz ve ne Oruç tutmada hic bir farki yok sadece imam ve halifelardeh biraz bir birini kabul etmiyorlar oda tum iranlilar bu sekilde duşunmiyor . iranlilar şii 12 imam lar . ama Sünni kardeşlerimiz 4 halifei yani hz. abo bakr - hz,Ömer ve hz osman ve hz ali kabol ediyurlar. evet Sünni lardeh Vahhâbî de iranlilar dada takfiri yani bazi radikal dosunan insanlar var taliban gibi ama bonlar cok azlar ve hukumet onlari susturmaei başarmiş ! sizlar tüm iranlilari bir tütüyorsunuz ve bu yüzden çok yaziklar olsun sizeh. harkesin dini ozune ! iranda hic kimseyleh bu şekildeh davranmiyuruz sizler harkesah aşağıliyursunuz.benim ozmun iki taneh sunni arkadasim var bir defada onlarla bu konu hakinda konusmadim ve onlarda benim gibi davraniyur ama sizler bir haberdeh tum iranlilari aşağıliyursunuz .suriya hakindayseh eğer beşar esed gitsah israil ve ABD irana hamleh edeceklar iran dahil olarak tum ulkeler bu durumda zarar gorucek bundan emin olun .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.