Şimdi Ara

Dead Space 3 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Isaac Clarke gene çılgınlığı peşinden sürüklüyor. Bu seferkiNecromorph çılgınlığı kara bulanmış durumda!






  • İnceleme için teşekkürler.
    Önceki oyunlara göre aksiyon daha ön planda olsa da zevkli bir oyun olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video incelemesi için tesekkürler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Youtube a yüklenmiyor mu hala bu videolar ? Telefonda her iki alternatif playerlada izliyemiyorum bu playerla donuyor !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kotu bi oyun deyil ama nasil onuda tam anlamadım ... Teşekkürler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk iki oyuna göre vuruş hissi kötü ve nod sistemini kaldırmaları kötü olmuş, Korku unsuru Resident Evil ve Silent Hill son oyunlarına göre daha korkunç ama ilk oyundaki gibi yaratıcı Alien filmleri havasında atmosfer yok, Grafikler ve sesler gayet başarılı, senaryo ve level tasarımları ilk iki oyuna göre basit, siper alma bir tps oyununa göre çok vasat olmuş.
  • Grafikler 9 mu? DmC nin grafikleri çok daha iyiydi çevre hareketliydi,onun grafiklerine 8,4 gibi bir puan vermiştiniz.Oyunda çok bug oluyor Ersin abinin yaşadığı gibi banada kutular girmişti :D :D Oyun kendini aşırı tekrar ediyor.Oyunda en çok duyduğumuz şey Isaacin "Ellie" çığlıkları oluyor :D Sizin de söylediğiniz gibi menüsünde bili aşırı sıkıldım grafik ayarlarını yaparken sıkıldım yani :D :D Oyunu alanlara tavsiye etmem,he eğer co-op oynamak isterseniz fikir sizin. Başka bir olayda bu konsol sürümünde 2 kurşunla bacakları kopuyor(Silaha bağlı olduğunu biliyorum.) Fakat pc sürümünde yaratıklar o kadar kolay ölmüyor onuda söyleyeyim.Artık zorluk seviyesinden midir nedir iki kurşunla bacakları kopuyor videoda.Pompalıyla sıkıyorum ancak kopuyor birde bacakları kopunca hızlı hızlı size geliyorlar konsolda öyle bir durum var mı yokmu bilmem.Kısacası oyunda hatalar var eski dead space tadını alamadım(Dead Space 1) korku oyunu olmadığını biliyorum.Bir görev bitiyor tam Ellieye gidiyorsunuz ya köprü yıklıyor yada başka bişey oluyor kendini aşırı tekrar edip sıkıyor.Ben oyunun yarısına kadar ancak dayanabildim sıkıldım yani :D Ama emeğe saygı yinede bu hatalar ve menü adam gibi düzeltilmiş olsaydı daha iyi bir oyun olabilirdi.Spoiler:Özellikle Ellienin sonda tek canlı kalması beni üzüldürdü.O kadar koşuyoruz ordan oraya birde biz sağ çıkalım :D Oyunun başında zaten kafamıza sıkıyorlar :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ayrıca siper almasıda bir ghost recon future soldier değildir siper almadan kasıt crouch (eğilme) olmuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bütün puanlar 8.3 den fazla ama genel puan 8.3.Ne iştir anlamadım mantığa aykırı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler.Gökhan Yılmaz'ı daha çok görmek isterim programlarda saygılar :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yerinde açıklamalarla güzel inceleme olmuş elinize sağlık.

    KAç tane daha devam oyunu çıkarsa çıksın ilk oyunun tadını hiçbirisi vermeyecek.İlk oyun duyurulduğunda EA büyük gerileme dönemindeydi.O dönem piyasaya sürdüğü oyunların birçoğu film oyunu ve bayağı yapımlardı.Bu oyun sessiz sedasız geldi.Ama hem özgündü.Hemde birçok kişinin oyunlarda aradığı hayatta kalma dürtüsünü fazlasıyla veriyordu.Normalde bile çok zorluyordu.Bu demek değilki 2 ve 3. oyunları kötü.Bence gayet güzel oyunlar.Ama 1. oyun daha fazla gerilim duygusu veriyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtdl55

    Bütün puanlar 8.3 den fazla ama genel puan 8.3.Ne iştir anlamadım mantığa aykırı.

    Yıllardır Bsc'yi takip ederim hala toplam puanı nasıl hesapladıklarını çözemedim
  • frostbite 2 ile geliştirilmemiş miydi oyun ? bütün yıl hep haberlerde öyle okuduk ?
  • oyun harika olmuş millet. ben bayıldım. ilk iki oyundan kat kat iyi hazırlamışlar. sunum, atmosfer, müzikler ve sesler muazzam. gece kulaklığı takıpta son seste oynadım bazı yerlerde çok ciddiyim birden betim benzim attı valla :) animasyonlarda çok iyi film gibi. mutlaka oynayın derim.
  • Adına aldanmayın oyunun Dead Space ile alakası yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o değilde oyunun crysis den iyi olduğu çok açık...
  • Oyunu Bitirmiş Biri Olarak Söylüyorum gece 4 De Oynamaya Basladım ilk Bölümden Öglen 13 de Oyunu bitirdim Son Derece Sürükleyici Ve Grafik Olarak Cok yüksek özellik istemiyor rahatlıkla en son ayarda oynadım herkeze tavsiye ederim
  • İlk oyunda sadece bir Necromorph gördüğümüzde kaçacak delik ararken şimdi 8-10 tane görüp sadece ateş tuşuna basıyoruz. Oyunun ve olayın özeti bu. Bölümler tam dendiği gibi feci, ilk iki oyundakilerin benzeri tasarımlar, tekrarlıyor ben sıkıldım. ne zaman gezegene iniyoruz diye söylenmeye başladım. Müzikleri besteleyen arkadaş'ta değişmiş. Bildiğin adamlar korku yapmak istememişler ya da işte izin verilmemiş diyelim. Yemin ederim 6 kurşundan fazla mermi barındıran silahların olduğu hiç bir oyunu oynamayacağım. Nedir bu adam vurmaca oyunlarından çektiğimiz.
  • çok güzel oyun olmuş. atmosfer grafikler silahlar ve hikaye müthiş. heleki co-op olayı çok zevkli olmuş. iyi ki para verip orjinal almışım.
  • Allah Rızası için puanlama sistemini biri açıklayabilir mi ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.