Şimdi Ara

Dead Space 3 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hic sevmedim bu oyunu sıkıcı bir oyun Hep böcekler yaratıklar saldiriyor ilk seriden beri sevemedim sizofren oyunu resmen
  • İnceleme bile gaza getirmedi, pc de re6 - ds3 den daha güzel olacak gibi...
  • Katılıyorum bir yetkili şu puanlama sistemi nasıl ve neye göre yapılıyor bir açıklayabilirse çok iyi olur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlodShot7

    Allah Rızası için puanlama sistemini biri açıklayabilir mi ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fena bir oyun değil, ancak ilki kadar mükemmel olmadığı da ortada. Craft sistemini pek beğenmedim. Önceki oyunlarda 4 silah kullanıyorduk bunda 2 slotta 2 silahı birleştirip kullanıyoruz aynı şey. Serideki en beğendiğim unsur ise bulmacaları oldu. Özellikle iskelet birleştirme bulmacasına bayıldım. Ama onun dışında dediğim gibi, ilk oyunun yanında biraz sönük kalıyor. Seri artık kendini tekrar etmeye başladığından çok beğenmemiş olabilirim. Yapacak bir şey yok, şöyle bir bakınca seri zaten mükemmel başlamıştı... daha ileriye nasıl götürülebilirdi ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 22 Şubat 2013; 22:56:42 >
  • Bu oyun gta gibi haritası bir bütün mü yoksa bölüm bölüm mü? İstediğimiz zaman istediğimiz yerde gezme hakkına sahip miyiz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f8r7t

    Bu oyun gta gibi haritası bir bütün mü yoksa bölüm bölüm mü? İstediğimiz zaman istediğimiz yerde gezme hakkına sahip miyiz?

    bölüm bölüm.Bütün değil özgür değilsin.
  • inceleme iyi, oyun yaramaz !
  • Ya bide oyunu kötülemeyelim editörde açıkça solemiş tamamaen aksiyon oyunu olmuş call of dutty gibi düşünelim bu yonden yakınanlar korku unusuru yok die yakınıyorlar anladıgım kadaryıla
  • Bence zavallı bir oyun sürekli kendini tekrar eden yapısı sürekli sinsi tuzaklar, en ufak bir adımı bile 10 parçaya bölerek oyunu uzatmaya çalışmalar, bayık zavallı ara animasyonlar, tonlarca mantık hatası, iyice baygınlık veren şu platonik aşkıyla aralarındaki zavallı duygusallıklar hepsini komple tartınca koca bir çöp olarak görüyorum. İyiki parayla almamışım bu oyunu iyiki coop moduna aldanmamışım. Komple kolpa bir oyun. 1 ve 2 ye göre tek güzel farkı eklenen silahlar ve geliştirme seçenekleri olmuş onun dışında komple senaryo komple tırt hele oyuna başlama anı tam bir fiyasko oyun boyunca herşeyi oldu bittiye getirerek oyuncuya zorlama yapmışlar oynanış şekliylede düğmeye basınca fırlayan yaratıklar anahtarı çevirince odaya doluşan zombilerden başkada bir numarası yok. Korku gerilim olarak en güzeli 1.siydi aksiyon olarak tadında kararında olarakta en güzeli 2.si bana göre ve 3.sü komple rezalet. EA 'ye acıdım gerçekten son zamanlarda dinleri imanları para oldu oyunculuk namına kattıkları hiçbirşey yok. Bu oyuna puan vermek gerekirse insanları göre göre aptal yerine koymaya çalıştıkları en fazla 5/10 veririm ben buna.
    İyiki sonunda öldü inşallahta görmeyiz artık bir daha bu oyunu.




  • bu oyununda içine ettiler resident evil gibi
  • Arkadaşım oyununun eksiklerini güzel bir şekilde yorumlamışsın fakat oyunun sonunda ne olduğunu neden yazma gereği duydun? spoiler denilen bi şeyden haberin yok mu? mal mısın arkadaşım?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunla ilgili bir sorun yaşıyorum oyunda acayip bir kasma var fareyi hareket ettirdiğim zaman hareket ettirdiğim yöne 2 3 saniye sonra takıla takıla dönüyor

    sistemim ekran kartı hd 5870 işlemci x4955 3.2 ram 8 gb

    bu arada oyun orjinal
    aynı sorunu bioshock un ilk oyununda da yapıyor
    grafik ayarlarında devre dışı bırakmam gereken bir seçenekmi var acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.