Şimdi Ara

Activision'dan Kopyala-Yapıştır İddialarına Cevap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Eğer bir oyun forumu veya oyun haber sitesi takipçisiyseniz şimdiye kadar çok kez görmüşsünüzdür. 2005 yılında Call of Duty 2 adına yapılan oyun motoru, Call of Duty serisinin geçen sene çıkan oyununa kadar kullanıldı. Bu da, yenilik isteyenlerin tepkisini çekmişti.
     
         Call of Duty serisinin oyunlarında aynı tip binaların bire bir görünmesi de, oyuncular tarafından "kopyala - yapıştır" iddialarını ortaya çıkarmıştı. Ancak Activision, bu suçlamalara karşı bir cevap verdi. Gamers Mint'e konuşan Activision'un sosyal medya menajeri Dan Amrich'in açıklamaları şöyle;
     
    "Eğer Call of Duty'nin, verdiğiniz paraları hak etmediğini hissediyorsanız kesinlikle saygı duyarız. Ama bu kişilerden daha fazlası, oyunu oynarken eğleniyor ve verdiği paranın karşılığını alıyor. Asıl konu burada ortaya çıkıyor. Her oyuncunun tercihi farklı ve oyuncu türleri de önceki yıllara göre çeşitlenmeye başladı.
     
    Her çıkan Call of Duty oyununu beğenmek zorunda değilsiniz. Bu, bir oyundan ne istediğinize bağlı birşey. CoD oyunlarının kopyala - yapıştır olduğuna katılmıyorum. Bu yüzden her CoD duyurulduğunda "Yine aynısı" yorumlarını yapmak çok da adil değil."
     








  • Kısaca beğenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz diyo haklıda bence bunun oyunla alakası yok oyuncuya bağlı bir tercih.
  • bir single oyuncusu olarak cod serilerinde iki adet beğenmediğim unsur var

    birisi pıtır pıtır silah sesleri

    diğeride olmayan vuruş hissiyatı

    bu ikisi düzeltildiği takdirde gayette güzel olur
  • Birde bnm codda en cok dikkatimi çeken şey yakınında herhangi bir patlama olunca adam direk ellerine bakıyor :D
  • Doğru bir bo ile mw aynımı ?
  • [quote"Eğer Call of Duty'nin, verdiğiniz paraları hak etmediğini hissediyorsanız kesinlikle saygı duyarız.]


    saygı duyacağına daha güzel bir oyun yapıcaz demek zormu bu kadar yaa. Alın bari cryengine 3 motorunu kullanın bari. hiç olmazsa kaliteli bi oyun çıksın ortaya.
  • Büyük bir ihtimal yeni Call of Duty oyunu duyurulacak ve tıpkı her sene dediğimiz gibi aynı yemeği ısıtıp koyacaklar. Şimdiden de önlemini alıyorlar. (İnşallah yenilikçi bir oyun olur)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    Kısaca beğenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz diyo haklıda bence bunun oyunla alakası yok oyuncuya bağlı bir tercih.


    KATILMIYORUM ADAMLAR OYUNCULARIN NE İSTEDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL DİYOR KULAK ASMIYOR.SADECE PARAYA BAKIYORUZ DİYORLAR.
  • her oyuncunun tercihi farklı, satın alan insanalr var vs. kimse yemiyor arkadaş. popüler kültür oyunu olmuş çıkmış cod alan kendini oyuncu oldum sanıp hava atıyor. amerikan ergenlerinin cool olmak için satın aldıkları birşey baksan oyun kültürleri 0 o insanlar alıyor oyunu. gerçek oyuncular almıyorki çünkü gerçek oyuncu yemez kardeşim bu numaraları her zaman daha iyisini ister daha iyisi yoksa oturur kendisi mod yapar.
  • özet : beceremiyoruz beğenmiyorsanız başka oyun oynayın

    bunlar bu kafayla daha fazla ileri gidemez
  • Söyleyecek fazla söze gerek yok.Burada oyuncu olan biziz belli ki birşeyleri artık bariz bir şekilde görebiliyoruz.Activision un artık bizleri saf yerine koyması oyunculara büyük hakaret.Adamlar bu şekilde neyine güvenerek konuşuyo derseniz oyuncu kitlesi çok fazla ama gün gelir onlarda gümler
  • alışılmız temayı boşmak istemiyorlar
    adamlar düşük sistem gereksinimiyle daHa fazla kitleyede ulaşabiliyorlar ama bunlar b*knu çıkardılar ama adamların oyunlarında senaryo fena. Neti çok yavaş bi insanım mp oynayamıyorum(allah izin verirse bu sene ttneti bırakıcam) bf3 senaryosu oynancak gibi deil mw3 oyunçeviri ekibi türkçe dublajıda veriyo ohhh neyse çok uzatım ama ea yı sevmem Activision hiç sevmem her 2 sindende nefret ederim en iyisi rockstar games adamlar adam yapıyorlar oynatıyorlar yanlız yanda popüler habrlerede bo2 yi görüyorum ve düşünüyorumki bu seri 'MİLYONLARCA' satmasına neden ne neden sonra şu kanate varıyorum avatarıda beyenmemiştim yapılar reklamlar onu oraya getirdi okadar izletttirdi allah kimsenin sevmediğini popüler yapmasın BSC böyle haberler yapıyorsun başarılarının devamını diliyorum tebrik ediyorum türkiyede sizin gibi kaliteli oyun sitesi görmüyorum saygılarla Oyun Çeviri Ekibi senin yerin ayrı bende TTnet eğerki bu metinleri okursan 3 ay kaldı kontrata bunu billl bırakıcam olum seni




  • Yav he he.
  • Sıkıyorsa reklam yapma o zaman görürüz oyuncuların tercihlerini.
  • Ama o seriye sadık kesim de artık farklı şeyler bekliyor.
    MW3'ün satış grafiği bunu gösteriyor.
  • Battlefield ile COD arasında 5 yıllık teknoloji farkı var. Battlefield çok ileri teknoloji bir oyun. COD un yeni çıkan sürümleri harbiden kopyala yapıştır. Nerede o eski 2. dünya savaşı COD ları

    Battlefield single da cod dan kötü olabilir evet katılıyorum. Ama fps oyunlarda devir online devri ve BF3 ün gelişmiş online modu cod un hem single modundan hem online modundan daha iyi
  • Ben Call of Duty'ye kızmıyorum kızamıyorum. Adamlar bir motor oturtmuşlar ve bunu yamalayarak küçük küçük geliştirmeye devam ediyorlar. Özellikle benim gibi son model bir pc'niz yoksa, değil Activision'a kızmak, teşekkür edersiniz. Ha 70 dolar gibi bir fiyatı hak ediyor mu? hayır tabiki. Sadece COD değil BF'ye de vermem o kadar ücret. Motordan grafikten değil yani. Adamlar yıllık motorla ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Benim gibi grafikte gözü olmayanlar da alıp oynuyor. Multi'sini BF ile karşılaştırmaya gerek yok. TDM tür oyun seven alır oynar benim gibi. Kimsenin kafasına da zorla silah dayayıp alıp oynayacaksın demiyorlar.

    Her zaman derim yine diyorum 2 grafik gördünüz gözünüz döndü diye. BC2 bile BF3'ten daha stabildi. Ha 2 oyunda mevcut bende belirteyim onu da.

    Bu arada hile gerçekten çok fazla artık buna bir önlem al Activision yeter yani.

    Edit: Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 21 Nisan 2012; 23:51:05 >




  • bla bla bla secret base bla bla bla rescue him bla bla bla dangerous.
  • Tek istedigim sadece şu oyundan hilecileri bi şekilde def etmeleri.....
  • aşırı bir cod severiyim ama yaptıkları bu açıklama kesinlikle yanlış ve doğru bulmuyorum. Grafik olarak çok gelişmesi gerekiyor. İllaki battlefield 3 ü geçsin demiyorum ama epey bir gerisinde kalıyor bir oyun olarak daima gündemi takip etmeniz güncel bir şirket olmanız gerekiyor. Bu kadar çok sattınız dünya kadar oyuncunuz var biraz paraya kıysanız bu size dahada kazandırır ama her sene değişen birşey yok çok satıyoruz niye yeni bir oyun motoru çıkaralım düşüncesin yanlış. Fikir olarak mw2 ve mw3 birbirine çok benziyor senaryo demiyorum oyun içi birçok şey lütfen intifity ward geliştirin kendinizi 2 yıl sonra karşımıza böyle bir cod oyunu çıkarmayın seriye çok büyük bir eziyet yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.