Şimdi Ara

Activision'dan Kopyala-Yapıştır İddialarına Cevap (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CRTL+X | CRTL+V o zaman hacı..
  • her çıktığında en çok satan her istatistikde en çok oynanan...e bu adamlar mal mı niye riske girsin bu satışlar böyle devam ettiği sürece yeni nesile kadar yenilik olmaz.
  • arkadaşlar cod karşı büyük bir önyargı besliyorsunuz neden o yokken o vardı (bf)
  • mw3 ü 8600 gt de full çözünürlükte oynuyorum hala daha ne olsun :D :D
  • COD single çok çok iyi bana göre ama birazda grafiklere önem verılmesı ve şu oyun motorunun değiştirilmesi gerekiyooorr .
  • bloody screen so real




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 22 Nisan 2012; 0:57:43 >
  • 2005 yılından beri malı bu motorla götürdük götürmeyede devam ediyoruz demeye getirmiş eleman.Alan alır almayan almaz biz her türlü gömeriz diyor.
  • Oyun gerilemiş malesef

    Grafikler sesler vs daha kötü olmuş.
    MW2 ye baktığım zaman ben yenilik beklemiyorum yeni motor gelirse iyi olur fakat yeni nesil konsollar gelmeden olmaz yapısı gereği 60FPS de oynanması gerek konsollarda yeni motor ile 30FPS de zar zor oynanır.
    BF3 30FPS Allah'tan konsolda herkes 30FPS de oynanıyor. Bide gelin şu oyunu 60FPS de oynayın görün farkı. 60FPS ile 30FPS ile çok fark var. 60FPS den yukarısı hissedilmez bu tamamen hikaye FPS 100 120 lerde olunca oyun öyle bir hale geliyor ki 0 Tepkime süresi.
  • "Hayır hayır, kesinlikle öyle birşey yok. Bundan önceki oyunumuza desteği de kestiğimiz için direkt kes-yapıştır yapıyoruz."
  • Birşey daha söyleyeyim; Eğer bu oyunu Infinity Ward gerçekten iyi yerlere getirmek istiyorsa, Activision denen şirket ile bağlarını koparması lazım. Call of Duty gibi bir markanın Medal of Honor gibi dağılmasını görmek istemiyorum.
  • Adamlar artık senaryo da bulamıyorlar, oyunu da pek geliştiremiyorlar. Call Of Duty nin bir amacı kalmadı . Önümüze gelen herkesi öldürmeye başladık. Call Of Duty birkaç seneye önemini kaybeder benden söylemesi..
  • Sadece senaryo ile bu iş olmuyor diyenler cod'un satış rakamlarına baksın bi bence ;)
  • Herhalde kopyala-yapıştır değil diyeceksin kendi oyunun çünkü tarafsız birini koy bakalım oraya
  • Beyler duydunuzmu her seferinde aynı oyunu yapmıyoruz diyorlar. :P
  • Call of Duty - Hadi bakalım IWengine (baştan yapılma bir motor bile değildir Quake Engine modifiye edilmiş hali) ile başlıyoruz yola
    Call of Duty 2 - Bu motor iyiymiş devam edelim .
    Call of Duty 4 - En iyi oyunumuzu yaptık demekki neymiş bu motor hala çok sağlam
    Call of Duty 5 - Oyuna biraz bacak , kol kopma efekti ekledik birkaç sene daha gider bu motor
    Call of Duty 6 - Kol , bacak kopmadan çocuklar korktu biz en iyisi adam ölünce para çıkartalım insanlardan buda bizim ne kadar zengin olduğumuzu gösterir
    Call of Duty 7 - Motoru biraz zorlayalım dedik oyun çok kastı . 3-5 ay yamalarla bile düzeltemedik
    Call of Duty 8 - Millet artık kopyala - yapıştır yemiyor . Grafiklerde gerileme var
    Call of Duty 9 - Artık kes-yapıştıra başladık bakalım bu kaç yıl idare eder bizi
  • arkadaş doğru bişe kopyala yapıştır yapıyolar desinlerki elimizden bu kadar geliyolar daha iyisin yapamıyoz oyun motoru geliştiremiyoz beynimiz almıyo.BATTLEFİELD bak hep yenilikli araç yelpazesi daha iyiy çevre daha gerçekci
  • MW4 veya Black Ops2 de de aynı motoru kullanacaklar demekki şimdiden ayak yapıyorlar
  • Crysis'e laf atanları gördük.. FarCry ise 2004'de dünyada en çok ilgi çeken oyunlar arasındaydı.. Crysis'de yok ekibin tamamı türk değil yok şu değil yok bu değil.. Bütün türk oyun yapımcıları bir araya gelse Crytek ekibi kadar olamazlar ve CoD'da türkçe olsaydı Crysis'e yaptığınız muamelenin aynısını yapcağınıza eminim. Yerli kardeşler sırf oyun türkçe dublajlı olsun diye adam EA paragözüne karşı geldi bunuda belirtirim.. Cevat abi Crysis'e koymasaydı türkçe dublajı, fiyatıda 60 TL yerine çekseydi 120-130 TL'ye herifler çok iyi oyun yapmışlar lan hemen almalıyım diye söylenir durursunuz, yok abicim biz Türk'ler olarak iyilik görünce kötülük yapıyoruz şımarıyoruz.Crysis fanı olmam böyle ağır bir konuşma yapmamın sebebi olabilir.. Cevat reis 2-3 yılda bir oyun motoru değiştiriyor farkındaysanız CoD ise 2005'den beri aynı motor ve kopyala yapıştır aynı nesneler çok az değişmiş senaryolar... Oyunda bence kalite olacak, Crysis'in tüm serilerini oynarken belkide tırsarak oynamamın sebebi budur..




  • ulan neresi yapıştırma değil be. cod 2 deki demirde yürüdüğüm ses ile mw3 de ki ses aynı. o cod2 den kopyala yapıştır bu örnek aklıma ilk gelen. zaten oyunu tanıttıklarında ilk laf şu. '' bu seri var olan grafik motorunun geliştirilmiş hali'' bu lafa bayılıyorum yeni bişe varmış gibi lanse ediliyor aynısı la işte. ve bu oyunun tercih edilme nedeni çok düz ve kolay. mahalle aralarında birbirinizi kovalıyosunuz red kit misali ilk kim silahını kaldırırsa o vuruyor olay bu. bf3 zor bi oyun modları zor oldugun yerde 10 dk çatışabilirsin belki hiç ölmessin sende vuramassın ama kafanı kaldırıp çatışıyosun. cod bf karşılaştırması oldu ama sadece karşıt örnek için en uygun örnek bf3. bazen bf3 de codun modunu oynuyorum zevksiz falan da değil yani o zaman anlıyorum millet neden cod seviyor. dar harita heycan fazla oluyor her an önüne adam çıkabiliyor çünkü. oyuna başlama random oldugu için. ama bf3 de bayraklarında kalkıyosun yani senin yerinde. bu da oyunda en nefret edilen SPAWN kill olayını engelliyor. seçim sizin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    Oyun gerilemiş malesef

    Grafikler sesler vs daha kötü olmuş.
    MW2 ye baktığım zaman ben yenilik beklemiyorum yeni motor gelirse iyi olur fakat yeni nesil konsollar gelmeden olmaz yapısı gereği 60FPS de oynanması gerek konsollarda yeni motor ile 30FPS de zar zor oynanır.
    BF3 30FPS Allah'tan konsolda herkes 30FPS de oynanıyor. Bide gelin şu oyunu 60FPS de oynayın görün farkı. 60FPS ile 30FPS ile çok fark var. 60FPS den yukarısı hissedilmez bu tamamen hikaye FPS 100 120 lerde olunca oyun öyle bir hale geliyor ki 0 Tepkime süresi.

    Katılıyorum ama artık yeni motor çıkmalı bu oyuna yeni nesil konsollar beklenmeden birkezde pcye göre yapsınlar motoru onu şunu bunu beklemeden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.