Şimdi Ara

Battlefield 3'e Üç yeni içerik Paketi Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Çıktığı günden beri bir türlü gündemden düşmeyen Battlefield 3 için yeni duyurular geçtiğimiz dakikalarda yapıldı. Uzun süredir sessizliğini koruyan yapım ekibi DICE, Battlefield 3 için tam üç yeni içerik paketinin duyurusunu gerçekleştirdi.
     
         Duyurulan ilk paketin adı Close Quarters Combat. Bu paket adından da anlaşıldığı gibi daha çok yakın mesafeli çatışmalara yoğunlaşacak. Bu içerik paketi ile birlikte oyuna yeni silahlar, künyeler ve Assigment görevleri eklenecek. Bu paket haziran ayı içerisinde çıkışını yapacak.
     
         Armored Kill paketi ise sonbahar aylarında çıkışını yapacak. Bu içerik ile birlikte oyuna tank gibi araçlar dışında Bad Company'den özlediğimiz ATV araçları da eklenecek. Bu paketin en önemli özelliği ise battlefield tarihinin en büyük haritasına sahip olması.
     
         Sonuncu içerik olan End Game hakkında ise bir açıklama yapılmış değil. Muhtemelen bu içerikle birlikte de oyuna birçok yenilik eklenecektir. bu paketin çıkış tarihi ise Kış aylarında olacak. Yani DICE, 2012 yılının bahar sonrası kalan üç mevsimine de birer paket sıkıştırmış olacak. Ayrıca üç içeriğin de daha önce açıklandığı gibi öncelikle PS3 platformuna geleceğini hatırlatalım. Son olarak içeriklerin fiyatı hakkında bir açıklama gelmiş değil.
     








  • Close Quarters ilk gelecek DLC
    Maalesef yine bf ruhundan uzak sadece piyade içeren haritalar olacak ...
    Armored Kill DLC'sinde ise en büyük bf haritası deniliyor . Bunu daha öncede duyduk başka bir yalan daha . Firestorm yada Caspian kadar olur .
    DICE'dan yalanlara devam ...

    (Şimdide BF fanlarından mı eksi alıyoruz ? Gerçek BF bu değildir)
    Şaka gibi Close Quarters için 2-16 kişilik demişler sitede .
    Oyun çıkmadan Patrick Bach kendi söylüyor yaptığımız en büyük haritalar diye ;
    http://bf3blog.com/2011/04/dice-bf3-will-have-the-largest-maps-weve-ever-made/
    BF2 haritalarının yanından geçemiyor. Yine aynı yalan .

    BF3'le birlikte şimdide yeni BFciler (coddan gelme vs) birde eski BFciler diye grupta oluştu kötü bir durum ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 7 Mart 2012; 16:14:22 >




  • Close quarters amerikan şehirleri ni içerir kesin zaten resimdende anlaşılıyo biraz
  • BF tarihinin en büyük mapinin karlı olduğunu düşünsenize ! :)
  • Sonbahara kadar bekleyeceğiz malesef. Close Quarters BF'ye göre değil.
  • dice cod oyuncularını çalmak yerine bf severleri düşünse ya biraz. güzelim oyuna koydukları haritalara bakın ya..!
  • onu bunu bıraksınlarda stabil yapsınlar şu oyunu dün ne güzel oynarken bugün sürekli PB hatası alıyorum 2 dk oyuna girdiğimde direk kickleniyorum düzeltsinler şunları kardeşim
  • bunlarda cod gibi her hafta ek paket çıkarcak
  • Paraya kıyıp alıcaz artık ne yapalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    dice cod oyuncularını çalmak yerine bf severleri düşünse ya biraz. güzelim oyuna koydukları haritalara bakın ya..!


    Helal olsun sana ilk kez BF'ye eleştiri yapan birini görüyorum.Herkes çok fazla şişirdi oyunu ama gittikçe CoD'a benzemeye başlıyor.Yine çok çok iyi ama Grand Bazaar,Noshahr Canals gibi haritalar BF ruhuna hitap etmiyor bence ama Operation Metro,Caspian Border gibi haritalarada lafım yok süperler ama Noshahr Canals'ta oynarken kendimi Killhause'de oynarmış gibi hissediyorum.Seri gittikçe özünden kopuyor Bf3'te yıkılabilir çevre çok az BC2'ye kıyasla yok denebilecek kadar az.
  • Her hafta dlc cıkartmak yerine böyle cıkartsalar çok daha iyi olucak alıcağım bir ek paket
  • Close Quarters Combat'ı gördüm ya, BF bitmiştir benim için. BF3'te yıkılabilir çevre öğeleri yok denecek kadar az, haritalar ufacık. Nerede BC2'nin o serbestliği, taktiksel oynanışı. BF2 ile karşılaştırmam bile. Onu geçtim silah dengeleri de berbat. 100 saati buldum oyunda ama 101. saati oynayasım yok malesef. İçimden gelmiyor.

    Ayrıca Archangel aynen dediğine katılıyorum. Eski BF'ciler zerre zevk almıyorlar oyunun şu son halinden. BF3 çıkmadan çok tartıştık burda, millet Frostbite 2 gördü, grafik gördü geldi atladı diye eleştirdik kötü olduk. Ama BF3 malesef BF ruhunun 10da birini belki yansıtıyor.
  • Gelsin tabii. Frostbite 2 motoruyla bf3'ün ömrü uzun.


  • 0:40'dan itibaren yeni map gameplay . DICE naptığını gör CoD'danda küçük harita ...
    Karşılaştırma ;

    MW3 haritası ;
    Battlefield 3'e Üç yeni içerik Paketi Duyuruldu!


    Yeni BF3 haritası ;
    Battlefield 3'e Üç yeni içerik Paketi Duyuruldu!




  • Size bu üç paketin gelme nedeni:Bu yıl Battefield serisinin 10.yılı olduğu içindir bence
  • Bence close quarters ile ya cod oyuncularını çekmeye çalışıyorlar ya da dice takım oyunundan bi haber.Bf3 oyuncuları içinde sana da yazık olmasın sende armored kill paketini al diyerek tatmin ettiklerini sanıyorlar ama yeterli değil.End Game hakkında bir bilgi olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama ondan da büyük bir beklentim yok...
  • Archangel™

    Yıkılabilir çevreyi de cama çerçeveye indirgemişler, harika olmuş. Bu saatten sonra değil BF tarihinin en büyük haritasını, Skyrim ebatlarında harita getirseler kurtaramazlar. Hayır kaçışın da yok bu lanet ufak haritalardan, döngü içinde illa ki denk geliyorsun. Caspian Border'da fark attığımız adamlar, Grand Bazaar'a geçince aslan kesiliyorlar. Oyuncu kitlesi farkı işte:)
  • ya bu kadar abartılmasını anlamıyorum yok bf ruhu fln cart curt adamlar sadece dar mapmi koyuyor ? istiyen gitsin büyük oynasin dice oyuna yeni bir imaj vermek isityor bence harika da yapıyor bu işi.
  • Oyun Gittikçe Sıkmaya Başladı Şimdi İse Haziranı Bekliyicez Karlı Maplar Yağmurlu Maplar Gelmesi Gerekiyor Hazirana Kadar Oyuncu Kitlesini Kaybedicek.
  • hayal kırıklığına uğradım :s:s
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.