Şimdi Ara

Battlefield 3'e Üç yeni içerik Paketi Duyuruldu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En azından bir içeriği ücretsiz verin be
  • VodkaChief

    Crysis, Cod, Killzone vs. zaten hep dar alanlar sunan oyunlar. Geniş alanlarda geçen multi FPS sayısı çok az kaldı ki BF zaten bu yüzden sevildi. Serbestlik vardı. Geniş alanlar, araçlar, taktiksel ve takım bazlı oynanış vardı. Şimdi manganda bir support, bir engineer bir de assault sınıfın varsa oyun roket duellosuna dönüyor (dar haritalarda). BF yapısına aykırı yani bu sistem. Ya bi de oyunu adı '' Battlefield''. Savaş alanı ofis koridorları mı ?
  • Yakin zamanda DLC yok desenize:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VodkaChief

    ya bu kadar abartılmasını anlamıyorum yok bf ruhu fln cart curt adamlar sadece dar mapmi koyuyor ? istiyen gitsin büyük oynasin dice oyuna yeni bir imaj vermek isityor bence harika da yapıyor bu işi.

    farklı imaj isteyen yok herkes isyanlarda şuan
    zaten o imajda ilerleyen cod var , isteyen gitsin onu oynasın ...
    BF'yi öldürmesinler . Nadir farklı iş yapan FPS'lerden biri
    Acaba Conquest nasıl çalışıcak o mapde ? CoD Domination moduna döner oda
  • conquest yapmazlar belki ? hem adamlar oyuncu peşinde cod haritalarından 20 kat daha büyük harita olursa sadece codcular gelmez.
  • VodkaChief

    Yeni imajı ne zaman verirsin? Eskisi işe yaramayınca. Eskisi zaten gayet iyiydi. Hala BF2'ye mod çıkarıyor adamlar, hala oynanıyor. Daha geçen hafta 1942'ye yeni mod çıktı desem herhalde eski imajın ne derece sağlam olduğunu kanıtlamış olurum. BC2 BF2 kadar büyük haritalara sahip olmasa da sunduğu serbestlik ve geniş alanlar inanılmaz keyifliydi. İlla da yeni imaj vereceksen başkasının imajını alma, özenti derler adama.
  • Arkadaş 3 tane küçük map çıkardı DICE diye demediğinizi bırakmadınız. DICE'da biliyor heralde büyük maplerin oyunu olduğunu Battlefield 3'ün. BEĞENMEYEN OYNAMAZ.
  • Yemin ediyorum bc2 den daha fazla zevk alıyordum conquest mapleri bf2 gibi değil hem ordan kaybediyor hemde rush modundan, bc2 deki rush dan aldığım zevkin gramını alamıyorum sanırım rush için bc2 ye giricem bundan sonra nerde valparaiso nerde isla inocentes özledim şimdi :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TwexamR

    Arkadaş 3 tane küçük map çıkardı DICE diye demediğinizi bırakmadınız. DICE'da biliyor heralde büyük maplerin oyunu olduğunu Battlefield 3'ün. BEĞENMEYEN OYNAMAZ.

    3 tane ?
    BC2'den beri maplerin küçülüşüne bir bak derim .
    Bir BF2 mapini al karşılaştır BF3'le .
  • eXelanc3

    Al benden de o kadar.

    White Pass
    Atacama Desert
    Laguna Presa-Alta

    Ayrıca beğenmeyen oynamaz diyen arkadaşım. Diyelim ki 10 harita var. Sen bunların 5'ini ufak harita yaparsan geri kalan 5 haritada mı oynayalım yani biz ? :) BC2 en güncel örnek olacak. Orada en az sevdiğim harita Heavy Metal'di. Onun da sebebi eşşek kadar olmasına rağmen çok az sayıda aracın olmasıydı. Şimdi diyorum tek derdim o olsaymış:)

    Tek sorun haritaların ufalmasıyla da bitmiyor ki. Yıkılabilir çevre tamamen fasa fiso. Yeni yıkım motoru eskisini hatta ilk BC'yi bile mumla aratıyor.

    EA git COD'a rakip olacak oyun mu çıkarırsın naparsan yap. Ama BF'me dokunma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 7 Mart 2012; 18:56:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    eXelanc3

    Al benden de o kadar.

    White Pass
    Atacama Desert
    Laguna Presa-Alta

    Ayrıca beğenmeyen oynamaz diyen arkadaşım. Diyelim ki 10 harita var. Sen bunların 5'ini ufak harita yaparsan geri kalan 5 haritada mı oynayalım yani biz ? :) BC2 en güncel örnek olacak. Orada en az sevdiğim harita Heavy Metal'di. Onun da sebebi eşşek kadar olmasına rağmen çok az sayıda aracın olmasıydı. Şimdi diyorum tek derdim o olsaymış:)

    EA git COD'a rakip olacak oyun mu çıkarırsın naparsan yap. Ama BF'me dokunma.

    Zaten Medal of Honorla yapıyorlar bunu
    Gördük 2010'da çıkan oyunuyla . Aynı şey gördüğüm kadarıyla Warfighter'dada devam ediyor - edicek .
    BF'mize dokunma EA

    Youtubedaki şu yorum güzeldi ;

    quote:

    Wow finally, they've actually changed the engine for the next Call Of Duty : Modern Warfare. Nice job Activision !




  • Armored Kill paketini kesin alırım End Game'de umarım büyük haritalar içerir. Close Quarters Combat olmamış içinde o kadar ufak harita olması başta oyunun ismine en önemlisi tarzına ters düşüyor, Grand Bazaar ve Metro'da yerine göre dar alanlarda geçiyor ama bunun gibi değil. CoD oyuncularını çekicem derken bence de BF ruhuna hitap etmeyen şeyler ortya çıkıyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: eXelanc3

    Yemin ediyorum bc2 den daha fazla zevk alıyordum conquest mapleri bf2 gibi değil hem ordan kaybediyor hemde rush modundan, bc2 deki rush dan aldığım zevkin gramını alamıyorum sanırım rush için bc2 ye giricem bundan sonra nerde valparaiso nerde isla inocentes özledim şimdi :(

    Aynen BC 2'de o haritalarda rush oynamak çok daha zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2012; 19:27:38 >
  • Battlefield tarihinin en büyük haritası.. bekliyoruz.
  • şu oyunlarındaki binlerce buglarından bir kaç tanesini düzeltseler çok daha güzel olacak allahın paragöz dicesi bidahada bf serisi alırsam !
  • Of...
  • bad company 2 kurasım geldi birden neden bilemiyorum
  • BF3 her ne kadar daha iyi gibi dursa da BC2deki zevki vermedi çoğu insana.
  • Bu ne ya 150 TL verip oyunu alıyorsun sonra DLC'leri yığıyorsunuz bunları alayım derken bir bakmışınız 2-3 oyun parasını vermişsiniz. Gerçi MW3'deki Dlc düşündüğümde bunu az olarak bile görmeye başladım.
  • bc2 yi göre yıkılabilir öğe az olabilir fakat o kadar da az değil.
    içine girilebilen evlerin birçoğu tamamen yıkılabiliyor. önemli siper pozisyonunda olanlarda tamamen yıkılmasada delik deşik edilebiliyor.

    içine girilmeyen binalarında duvarlarını falan yıkabiliyorsunuz.
    bence şimdilik yeter.
    armored kill dlcsini bekliyeyim bende. bütün araçların aynı anda bulunduğu kocaman bi harita güzel olurdu
  • 11-12 milyon satmış belki daha fazla bide ek paket çıkarıyor aç gözlüler biri bedava olmazsa iyice soğuyacağım DICE ve EA' dan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.