Şimdi Ara

Bedava Assassin's Creed'de Trophy Desteği Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Daha önce Assassin's Creed: Revelations'ın PS3 sürümünde orjinal Assassin's Creed'in bedava verileceğini sizlerle paylaşmıştık. Bu haberimizi kaçırdıysanı, ziyanı yok. Şimdi öğrenmiş oldunuz.
     
        Bu bedava "kıyak" ile ilgili bir bilgi daha meraklılarıyla paylaşıldı. Maalesef, bu bedava sürümde Trophy desteği olmayacakmış. Neden olmadığıyla ilgili hiçbir açıklama yapılmayarak Ubisoft yine büyük bir gizem yaratıp kapıyı suratımıza kapatıyor.
     




  • Neoluyor bu PS3 üm olmadıgından bilmiyorum
  • Bir Trophy avcısı olarak beni üzdü bu olay platinum koleksiyonuma bir platinum daha eklemiş olucaktım :)
  • dostum,

    bu trophy mevzusu, günümüz oyunlarında, bölümleri geçtikçe, veya abidik gubidik işler yaptıkça ( oyununa göre mesela, 100 adamı zıplayıp öldür, 20 adamın bacakarasından geç, hiç ölmeden hödö hödö yap, vb) verdiği bakır, gümüş, altın ve platin olarak senin oyun account'una verilen sanal ödüllendirme sistemleri var. bunları, kullandığın oyun platformunun online hizmet veren serverlarında ( örnek: playstation network: psn, veya xbox live ) sergileyip, "-baaak benim ne kadar çok ödülüm var. ben en harbi gamer'ım" demek için kullandığın saçma sapan bir şey.

    zamane veletlerinin bir kısmı , sırf trophy toplayıp sayı avantajı ile caka satmak için, gerçek oyunculuğun gereklerinden uzaklaşıp, böyle aptal saptal işlerle uğraşıyor.

    yani işin özü ; bu habere verilecek tepki şudur ; "ÇOK DA FİFİ..." :)))




  • zaten ilk assassin's creed oyununda trophy desteği yoktu. bundada olmaması normal.
  • Hiçte aptal iş değil katılmıyorum , benim için trophy açmak zevkli oluyor trophy'siz oyunları genelde bir kere oynayıp bırakıyorum ama trophy'ler bana oyunu tekrar oynamak için sebep sağlıyor
  • arkadaşım. zevkli olabilir senin için tabiki. ama bilesin ki oyunculuk bu değil. bu senin kendi eğlence anlayışın.

    hani demişsin ya "Bir Trophy avcısı olarak beni üzdü bu olay platinum koleksiyonuma bir platinum daha eklemiş olucaktım :)"

    oyunculuk bu değil .
  • aynen beyler... tropy i iplemiyorum....'' ÇOK DA FIFI '' :D aynen çokda fifi :D ben oyunuma bakarım :D çokda guzel yaptılar saol ubi:D
  • tropylerı yapınca sana gerçek anlamda bir hediye vermiyor yada sen bak ben böyle oyuncuyumda diyemıyorsun... :D bukadar saçma şey yok...benim için multıplayer alanı gladyötor sahasıdır... bende mp de iyiyim.. buda bana yeter :D
  • Bak örnek veriyim Final fantasy 13'ü toplamda 150 saat kadar oynadım ama trophy'si olmasaydı hikayesini bir kere bitirip satıcaktım ki o da 20-30 saat kadar sürecekti , god of war'ı normalde oynayıp hard'a elimi bile sürmeyecektim , gran turismo 5'te 10 saatlik yarışlara katılmayacaktım bu trophy sistemi beni casual oyunculuktan çıkardı bana göre ama sana göre çok ta fifi olabilir o senin kararın saygı duyuyorum
  • saygılar bizden efem :)
  • Trophy hiçte saçma bir olay değil. Açıp açmamak kişiye kalmıştır tabii. Ama trophy açan insanları ''velet'' diye adlandırmak büyük bir hata. Ben oynadığım oyunu seversem baştan başlarım o arada sırasına göre trophyleride açmaya çalışırım. Bunu herkes yapsın diye zorlayan yok zaten. Trophyler eklenir isteyen trophy için oynar, istemeyende sadece oyununa bakar. Trophy açmakla ''velet'' olmanın ne alakası var çözemedim bir türlü.
  • iyice artiz oldu ubisoft :D
  • Trophy/Achievement kavramını mantıklı olduğu sürece seviyorum (Bknz. Deus Ex HR achievement'ları). İlk Head Shot'a ya da kolayca yapılabilecek bir şeye değil de, herkesin aklına gelmeyecek şeyleri yaptığımızda verilen başarımlar daha tatlı.Asıl onlar tekrar oynanabilirlği arttırıyor. Mesela DEHR'de Ladies Man achievement'ı. Görev sonunda hatuna 2 Praxis hediye ederseniz size achievement olarak geri dönüyordu bu. Bunun için de Social Upgrade'i yapmış olmanız gerekiyor. Yani bu achievement'a ulaşmak için çok farklı kombinasyonlar denemeniz lazım. Tekrar oynanabilirlik budur işte. Ya da morga girerken bama güme değil de, ikna ederek girmek gibi DEHR'de. Yoksa 100 Head Shot, 50 Stealth Kill falan zaten yapıyorsun. Çok ta achievement açtım diye sevinmiyorum onları aldığımda. DEHR'de de var böyle başarımlar ama dediğim gibi ''farklı'' başarımların sayısı çok daha fazla.
  • @FeykimCok

    Üzerine niye alındın onu anlamadım. Trophy açmak saçma bişey değil. Trophy sayısı ile caka satmak ve bunu "hardcore oyunculuk" olarak nitelendirmek veletlerin işidir demek istedim. iyi ifade edemedim heralde.
  • zaten ilk assassin creed oyununda trophy desteği yok. bundada olmaması normal.
  • Assassin's Creed'de zaten trophy desteği yoktuki...
  • Hayda oldumu şimdi bu bari birşey yapıyorsunuz tam yapın
  • üzücü bir durum ama neyseki bedava oyunumuz var ve bu arada şu trophy leri kötüleyenler genelde tatil günleri sabah call of duty yi açıp akşama kadar sadece multi takılan insanlardan ibaret evet benim henüz platinumum yok ama platinumu kazanamamam beni oyuna daha da yaklaştırıyor. Arkadaşımızın da dediği gibi eğer trophy ler veya achivement lar olmasaydı oyunların single kısmı çöp durumuna düşerdi.
  • Olsa iyi olurdu ama çok da önemli değil.Trophy açmak için kasdığım çok nadir olmuşdur ama sürekli takasla yeni oyun oynadığım için trophy listemde 40 oyun var ama elimde 6 oyun falan var lvlım 10 en yüksek trohy yüzdem %65 yani trophy için ille kasmaya gerek yok oyunları oynayıp takas ederekde lvl artıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.