Şimdi Ara

Bedava Assassin's Creed'de Trophy Desteği Yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ubisoft ve bedava?
  • Assasin's Creed'de zaten trophy yoktu, anormal birşey göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 21 Eylül 2011; 22:15:56 >
  • :)
    buyrun burdan yakalim :)))

    "üzücü bir durum ama neyseki bedava oyunumuz var ve bu arada şu trophy leri kötüleyenler genelde tatil günleri sabah call of duty yi açıp akşama kadar sadece multi takılan insanlardan ibaret evet benim henüz platinumum yok ama platinumu kazanamamam beni oyuna daha da yaklaştırıyor. Arkadaşımızın da dediği gibi eğer trophy ler veya achivement lar olmasaydı oyunların single kısmı çöp durumuna düşerdi. "

    sabah multi açıp akşama kadar oynamak ile, trophy kasmak için oyun oynamak arasında hiç bir fark yok. aranızda bazılarının algılayamadığı da bu işte. oyunu algılamak ve gerçekçi bir şekilde oynayıp mantıklı şekilde bir tecrübe yaşamak, gerçek oyunculuktur benim gözümde. her oyunun trophy'si saçma olmasada, mantıklı trophy'ler azınlıkta kalıyor.

    örnek: hayatta gördüğüm en saçma sapan trophyler rockstar oyunlarındakiler. oyunun hikayesi ile alakası olmayan, normal bir insanın böyle bir hikaye yaşanırken durup dururken böyle gariplikler yapması olası değil. bu da oyunun gerçekçiliğine gölge düşürüyor. mass effect 2 ise , çok daha mantıklı trophyler içeriyordu öte yandan.

    sonuç olarak arkadaşım, trophy'Ler amaç değil, sonuç olmalı bir oyuncunun gözünde. trophy alacam diye oyun oynanmaz. oyunu oynarken eğer oyun mantıklı trophy'ler serpiştirdiye oyuna, patır patır açılır kendiliğinden zaten. bunun en bariz örneğini bir oyunu hakkıyla oynadığında kendiliğinden açılan trophylerin sayısı ile anlayabilirsin. örnek: GTA IV bittiğinde %15 lerde kalan trophy listesi, heavy rain'de %70'ler düzeyindeydi.

    anlamişsindir umarım. ya da boşver. sen trophy toplamaya devam et. benim gibi düşünenler de oyun oynamaya devam edecek çünkü... gerçek anlamda oynamaktan bahsediyorum... :)))




  • tropy toplamak akıl karı deil.. onu alınca ne oluyor ekstra birşey vermıyor sana...her tropy 10 kuruş olsun.. gene hepsını platinum yaparım ama hiçbir amacı yok ... gereğide yok ..ben bir oyunu asla 2 kere oynamayan biriyim çunku 2. oynayışımda karşıma nelerin çıkıcagını hikayenin nasıl işliyiceğini zaten biliyorum.... hiçbir getirisi olmayan birşey için didinmeniz bana göre zaman kaybıdır git başka oyuna başla... takaslayarak oynuyorum...ben .. oyun sadece single sa bitince 15 tl koyuyorum ustune aynı değerdeki oyunu alabılıyorum ...eğer fazlaysa.. farkı öduyorum... eğer düşükse adam bana kart yazıyor para yerıne geçen daha sonra kullanmak için... tropy asla bir oyunu baştan oynamak için sebep olamaz çunku tropy nin ne amacı var:? ne vericek size: ? bildiğin senaryoyu niye daha yeni bitirmişken açıyorsun amacı ne ? saniye saniye hatırladığın single ı bidaha oynamanın mantıgı ne ... örn: dead space oynuyorsun.. önceden korktugun biyerde yine nasıl korkacaksın :?




  • Stun genelde RPG oyunlarının ya da open world oyunların tekrar oynanabilirliği yüksektir. Çünkü farklı taktikler ve karakterler deneyerek farklı sonuçlar alırsın. Evime giren oyunu çıkartmayan biriyim, arşiv yapıyorum. Bu yüzden tekrar oynanabilirlik benim için önemli bir nokta. Deus Ex gibi, Mass Effect gibi, GTA gibi tekrar oynanabilirliği yüksek oyunlarda bir de güzel achievement/trophy desteği varsa kaymaklı kadayıf oluyor resmen. Trophy falan güzel şey. Trophy için yeniden oynanmaz. Ama yeniden oynadığımda bir önceki oynadığıma göre farklı bir tarz benimsememden ötürü oyun beni ödüllendiriyorsa, bu güzel.
  • Önemli bir eksik ama olsun sonuçta bedava veriyorlar.
  • Wayward Son
    21.09.2011 23:19:27


    ödüllendiriliyorsun :?'' dedin değilmi :? ödül nedir:? oradaki yazıyı ödül olarak mı algılıyorsun....? bir tropye 10 kuruş verseler.. ben hepsini platiunium yaparım çabalarım yaparım... ama boşu boşuna didinmek akıl karı deil...
  • Cyberdejin sen kimsin de milletin oyun oynama şeklinden oyuncu mu değil mi söyleme yetkisini kendinde buluyorsun. Kimin oyunu nasıl oynadığından sanane. Bilmem kaç senedir oyun oynuyorsun diye kendini adam mı sanıyorsun? Yok oyuncu şöyle olurmuş oyuncu böyle olurmuş. Lan senin gibi hıyarlar artık tiksinti vermeye başladı. Oyun oynamanın gerekleriymiş, bak bak bak otorite konuştu. 10 sene 20 sene oyun oynayan herkes otorite zaten bu memlekette.
  • Stun ne demek istediğimi anlamadın sanırım. Bir şey yapmak için kasmıyorsun mantıklı bir trophy sisteminde. Zaten düşünmeden yaptığın bir şey sana trophy olarak dönüyor, bu güzel. Bir quest'i farklı yollarla bitirmek gibi. Mesela GT5'te Speed Demon trophy'si var. Hız yapayım diye kasmıyorsun oyunun amacı zaten hız yapmak :) Yoksa 1000 Kill yap ya da 100 KM koş gibi trophy'ler manasız, katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.