Şimdi Ara

Crysis 2 PC (DX 11) vs Xbox 360 Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •     Crysis 2'nin Direct X 11 güncellemesi gelince sistemi güçlü olanların gözleri resmen bayram etti. Müthiş bir gelişme olduğu görülen oyunun PC sürümünün bu görsel şovunun büyüklüğünün anlaşılması için Xbox 360 sürümüyle karşılaştırıldı.
     
        PC donanımları aldı başını gidiyor. Xbox 360 ve Playstation 3 ise doğal olarak yerinde sayıyorlar. Gerçekten, artık yeni bir konsol vakti geldi mi? Yoksa daha zaman var mı? Battlefield 3 ve Crysis 2 artık devrin tekrar PC'ye döndüğünü gösteren ilk oyunlar oldu diyebiliriz. Sizce de öyle mi? Ekran görüntülerine göz atın ve fikrinizi belirtin.
     
        (Görüntüler sırasıyla Xbox 360 ardından PC şeklinde ilerlemektedir.)
     
     





















  • Yıllardır Piyasa olan bir Konsol ve PC den Aşağı Kalır yanı yok.. Helal olsun xbox 360
  • Fark belli oluyor ama 6 yıllık konsol yani neredeyse yetişicekmiş.
  • 1. resim herşeyi açıklıyor
  • Pc...Süpürmüş Yine...X)...Kusura Bakmayın Ama...Hangi Sistem Yüksekse En İyi Görsel Şölen Ondadır...X)
  • Fps karşılaştırsalardı görürdüm ben onları :D pc de mis gibi oynadım minimum 40 fps
  • Zaten En Güzel Yanıda...Windows Ve Microsoft Birleşmesi...Böylece Xbox Oyunlarını Pcde Oynama Şansımış Olabilicek...X)
  • atla eşşeği kıyaslamıssınız yani insaf dx 11 i henüz düzgün kaç kişi oynayabiliyorki
  • Ne yaparlarsa yapsınlar kayalıkları gerçekçi yapamıyorlar arkadaş .d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bastaa

    atla eşşeği kıyaslamıssınız yani insaf dx 11 i henüz düzgün kaç kişi oynayabiliyorki


    henüz değil ama 5 sene sonra bu oyunu tekrar oynıcaksam ve dx 11 veya daha üstü bi ayarda oynıcaksam beni tatmin etmeli diye düşünüyorum :)
  • Normalini full detay oynayamazken DX11'e kapı adından bakıyoruz :(
  • CR 2 DİRECTX 11 sadece grafikle sınırlı değil .
    Patlamalar ,silahtan cıkan kıvılcım ,mermilerin vurduğu yerdeki duman vb. birçok şeyde değişim var.Gördüğüm en başarılı yama diyebilirim.Oyunu bu şekilde oynayın tavsiye ederim.Tabi sisteminiz iyi olmalı,Crytek pamuk elleri cebe attırmak istemiş resmenOyun satmıyor bari donanım satsın demişler:))) Ama bu kadar detaya karşılık anormal bulmuyorum.
  • ben burada bsc'nin pc fanlığından bıktımda bıktım sanırım ea para falan verdi bunlara taktı pc'ye sizene ozaman konsoldan yüz tane oyun sitesi sayarım kimse dx11 versiyonu ile karşılaştırmazken siz bunu yaparsınız -_-' 6 SENELIK BU KONSOL 6
    VE resme bakıp Gerçekten fanboy vs olmayan biri gelsin yanıma ufak tefek fark dışında aynı gözükmüyormu ? Yalansa yalan deyin aynı arkadaşım 2'side pc'de Direcxt 11'li kasa kim alabilir çok pahalı 400 TL'ye direcxt 11'li kasa yapında oynayalım Bu grafikleri almak için ve bundan sonraki oyunlar için bf 3 vs ( şimdi fullde oynamacaksan pc'de niye oynuyporsun fullde açacak şekil diyorum) 6990 full'de açar bundan sonraki oyunlarıda belli bir süre fiyatına bakın 1.862 TL Bu fiyata 400x4: 1600 4 KONSOL + 200 tl kalıyor bU SADECE ekra kartı işlemcisi rami kasası faresi' hesaplayın kaç oluyor ayrıca bu konsol devrinin bittiğini değil konsol devrinin ne kadar geliştiğini gösterir 6 senelik konsolun pc'ye karşılaşabileceğini kim düşünmüştü zam




  • paypay88
    yine cahilce konsolcu yorumu...
    fark yok diyor birde,ha birde fanboy değilsen bana söyle farkı diyor ...
    ilk iki resime baksana sen sanki 2 farklı oyun ,hadi geçtim onu sen bi oyunu oyna yahu al eline pc'yi oyna da gör burdakiler crysis 2 dx11'i mi gösteriyor sanıyosun!
    6990 'mış diyorum ya yine cahilce konsolcu yorumları...
    6 senelik konsol diyosun da ben sana 5 senelik pc söyliyim bu crysis 2'yi o konsolundan cok daha iyi görüntüde oynatsın...e6600 işlemci +8800 ultra ekran kartı +3gb ram alsana 5 senelik sistem crysis 2 dx9'u babalar gibi oynatır...
    birde bsc'ye laf atıyor ..ona bakarsan editörler xbox'ın online sistemını cok begenıyorlar genelde burda oyun oynuyorlar buna ne dicen...asılsız savunmalarınız var hep ...fanboyluk sizinkisidir...
  • paypay88 canım kardeşim BF3'ün sistem gereksinimlerini görmedin sanırım 6850 ekran kartı ve 4 çekirdekli işlemci vardı .Hala hd6990 gibi bi canavardan bahsediyosunuz.
    Mesut Çevik diyordu ya 5850 2 konsol gücünde.5850 ,6850'den daha güçlü bi karttır bi karşılaştırma yapıcak olursak 5850X3=6990 diyebilirim.

    Mesut çevik abimiz yine bir cümle söylüyor.''Eğer pc'nin gerçek gücü kullanılsaydı konsollar çöpe atılırdı '' bu cok dogru evet bende diyorum .Sizler iyi oyun oynuyosanız optimizinin sağlamlığındandır.İstedikleri takdirde 4-5 senelik pc'lere de bu optimizeyi yapabilrler.
  • quote:

    Battlefield 3 ve Crysis 2 artık devrin tekrar PC'ye döndüğünü gösteren ilk oyunlar oldu diyebiliriz.


    ha şöyle..
  • pc'NİN gücü kullanılsa diyorsun ama kullanılıyormu yoo ? bende biliyorum pc daha güçlü ama KONSOLLar öyle bir optimize ediyorlarki o sisteme bunlar çalışıyor pc'de optimize etselerdi neler çıkar bende biliyorum ama etmiyorlar sonuçta etmedikleri bir şeyede gereksiz para yatırmanın anlamı yok
  • çok kötü çok .. rezil bir site oldu iyice burası .. editörlerde iyice fanboy olmuş.Her yerde pc :) .Yok gücünün farkında değiller falan ...Bütün konsol oyuncuları pc nin gücü farkında.Güçlü ama neye yarar.Yukarıdaki resimleri görüyüruz.Hiç büyük bi fark yok.Küçük detaylar .. BOLUMSONUCANAVARI OLMUYOR AMA BÖYLE ..
  • arkadaşlar yalnız size söyleyeyim bu resimler aradaki farkı göstermiyor ki (yani resimde bile fark var)asıl fark biz oyunu oynarken ortaya çıkıyor silahın dumanı, koşarken ki sislerin kayboluşu, uzaylıların giysileri gölgelerin gerçekçiliği vs. asıl fark karşılaştırma videolarında ortaya çıkar...

    @paypay88

    gereksiz para yatırmaya gerek yok diyorsunda madem 5 senelik 6 senelik konsol diyorsun bu konsol eğer sende 5-6 senedir varsa tek konsol almamışsındır sen. bunun 3ksı var banı var yani 6 senede mutlaka bunlardan birini yaşamışsındır en azından 2-3 konsol almışsındır buda pc parası ediyor (xboxtan güçlü bir tane)..

    ben burada xboxı kötülemek istemem evet güçlü bir sistemim var ama yanında birde xboxım var gerçekten iyi bir konsol helal olsun 6 yıldır babalar gibi oynatıyor...
  • quote:

    Battlefield 3 ve Crysis 2 artık devrin tekrar PC'ye döndüğünü gösteren ilk oyunlar oldu diyebiliriz. Sizce de öyle mi?


    [Crysis 2'yi Xbox 360 ta bitirdim çokta zevkliydi grafiklerde yeterliydi Konsolların devri daha bitmedi belki seneye/b]
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.