Şimdi Ara

Crysis 2 PC (DX 11) vs Xbox 360 Karşılaştırması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PS3 çıktığı zamanlar konsolcular bilgisayar oyunları konularını basar "PS3'ün grafik işlemcisinin %1'i anca kullanılıyormuş hepsi kullanılsa görürsünüz siz PS3'ün görüntüsünü." vb. laflar atar, aynı görüntüyü oyunlara verilen toplam parayla daha pahalı olan PS3'ü savunurlardı. Şimdi ise konsolcular gelmiş "Ee 6 senelik konsol ne beklersiniz, o kadar da çok fark yok." deyip kendilerini avutuyorlar, editörler bilgisayarın daha iyi olduğunu savundukları için de gelmiş "Biz konsola, oyunlarına o kadar para verdik editörler bizi de savunun." demeye çalışıyorlar. Ayrıca fotoğraflarda fazla fark yok diyenler biraz gözlerini dinlendirsinler.
  • Lan bi kaybolun ginin hala konsolu savunanlar var okudum yorumların hepsini gülmekten karnım ağrıdı şurada 97 98 doğumlu bebeler konsolu savunuyor acayip gülüyorum biz atari oynarken siz dünyada yoktunuz çünkü her zaman pc 1 numara
  • Sen öyle san dostum.performans olarak konsol ve pc'lerde büyük bi uçurum falan yok abartmaya devam edin sizi aradaki farklar çok az dikkatlice bakmadığın sürece gözle görülmüyor bile inan bana LCD tv de oynarken farketmiyorum bile vede daha hayla pc lerle konsolların donanımını bir tutmaya devam edin siz konsolların donanımı şu andaki oyunları çalıştırabilmek için yeterli seviyede DİCE battlefield 3 içi yeni grafik motoru yaptı crytec crysis 2 için yeni grafik motoru yaptı eğer ve bu 2 oyunda konsollara yapıldığı ve çıkacacağına göre o küçümsediğin konsolların donanımın hayla yeterli seviyede olduğunun bir kanıtıdır.yetmeyecek konuma geldiğinde ise yeni xbox ve ps çıkıcak kırk yılın başında adam akıllı pc ye oyun yapıldı Witcher 2 pc exc oyundu grafikleri muhteşem şu anda xbox360 için yapıldığını hatırlatırım sana Konsollar sizin sandığınız kadar dandik ve güçsüz değiller.




  • Valla önce pc de full ayarlarda oynasam sonra xbox360'ta oynasam yine aynı zevki alırım. Sizi bilemem ama. He bu arada 2-3 yıl önceki PC'yle de full ayarlarda oynarsın ama Türkiye'de birçok kişi pc toplamayı bilmiyor bu yüzden kolay yola kaçıp konsol alanlar var.
  • Ben bir soru sormak istiyorum burdaki kaç pc oyuncusu oyunları orjinal satın alıyor?
  • Bu dakkadan sonra konsol alanda bi sorun vardır. Seneye en kötü ihtimalle xbox ın yenisi çıkacak. Onu geçtik yenileri çıktı diyelim. Tabiki oyun yapımcıları tekrardan konsollara yönelecek. (Konsollarda oyun satışı daha çok tabi mecburen) Aldınız makinayı diyelim yurtdışından getirdiniz felan en az 600 dolar. Oyunların tanesi 100 tl 5 oyun alsanız 1.500 lira para yapar. 1500 liraya pc alırsınız. O 5 oyundan 4 ünüde sorunsuzca beleşe ve daha iyi performansa (ayrıca klavye ve farenin rahatlığıyla) güzelce oynarsınız. Yanlışsam düzeltin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 1 Temmuz 2011; 21:43:23 >
  • sonrada oyunu yapan firma kapatılınca suçu dağıtıcıya atarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

    Lan bi kaybolun ginin hala konsolu savunanlar var okudum yorumların hepsini gülmekten karnım ağrıdı şurada 97 98 doğumlu bebeler konsolu savunuyor acayip gülüyorum biz atari oynarken siz dünyada yoktunuz çünkü her zaman pc 1 numara


    doğru söylüyorsun pc her zaman en iyisi konsol yokken pc vardı konsola verilen oyun parasıyla 2 , 3 tane konsol daha alırsın konlola gereksiz para vericeğime üst seviye bi pc yapar kullanırım ondan daha iyi sadece oyunla yetinmiş olmam sonuçta pc konsoldan her alandan iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

    Bu dakkadan sonra konsol alanda bi sorun vardır. Seneye en kötü ihtimalle xbox ın yenisi çıkacak. Onu geçtik yenileri çıktı diyelim. Tabiki oyun yapımcıları tekrardan konsollara yönelecek. (Konsollarda oyun satışı daha çok tabi mecburen) Aldınız makinayı diyelim yurtdışından getirdiniz felan en az 600 dolar. Oyunların tanesi 100 tl 5 oyun alsanız 1.500 lira para yapar. 1500 liraya pc alırsınız. O 5 oyundan 4 ünüde sorunsuzca beleşe ve daha iyi performansa (ayrıca klavye ve farenin rahatlığıyla) güzelce oynarsınız. Yanlışsam düzeltin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okehan1212

    Zaten En Güzel Yanıda...Windows Ve Microsoft Birleşmesi...Böylece Xbox Oyunlarını Pcde Oynama Şansımış Olabilicek...X)


    X) X) X)




  • La Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz La Hepsinin Atası Commodore64 Bikere..Tabi Oyun Konusunda Çünkü İlk Bilgisayar 1948-49 Yılları arasında çıkmıştır..;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bastaa

    atla eşşeği kıyaslamıssınız yani insaf dx 11 i henüz düzgün kaç kişi oynayabiliyorki


    Arkadaşım sisemin kötü ise biz ne yapabiliriz yani, düzebiliyorsan düz benim gibi bakarsın DX11'in tadına
    Yazıyorum(valla üstünde ne varsa yazcam :D)
    İşlemci:INTEL CORE i7-2600k 3.4-3.8 8M 850M VGA LGA115
    Anakart:GIGABYTE G1 SNIPER İ1 366OIN DDR3 S GL
    Ram:CORSAIR 12GB(3X4)DDR3 1600MHZ CMZ12GX3M3A1600C
    Anakart(belki yazmasamda olur ama neyse):WD 3 TB 7200 SATAII 3GBIT/S 64 MB CAVIAR GREEN
    Ekran Kartı(kart konusunda ciddiyim):ZOTAC GTX 590 3072MB (768bit) DDR5 HDCP, THR-DV 2 ADET
    Monitör:LG W2363D-PF 3D 23LCD 3MS DVI-HDMI 3D
    Kasa:GIGABYTE GZ-FA1CAR-AJB SUMO 5115 WHİTE (faturada böyle yazıyodu)
    Klavye: LOGİTECH G19 GAMING KLAVYE
    Mouse:LOGITECH PERFORMANCE MX DARKFİELD 910-001116
    İşletim Sistemi:WINDOWS 7 PRO 64BIT TR
    Hoparlörler:LOGITECH X-540 5.1 70 W RMS
    Güç Kaynağı:XILENCE XP1000 1000W 135MM FAN ACTIVE PFS 80 + COOLMASTER RS620 620W PFC

    s




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

    Bu dakkadan sonra konsol alanda bi sorun vardır. Seneye en kötü ihtimalle xbox ın yenisi çıkacak. Onu geçtik yenileri çıktı diyelim. Tabiki oyun yapımcıları tekrardan konsollara yönelecek. (Konsollarda oyun satışı daha çok tabi mecburen) Aldınız makinayı diyelim yurtdışından getirdiniz felan en az 600 dolar. Oyunların tanesi 100 tl 5 oyun alsanız 1.500 lira para yapar. 1500 liraya pc alırsınız. O 5 oyundan 4 ünüde sorunsuzca beleşe ve daha iyi performansa (ayrıca klavye ve farenin rahatlığıyla) güzelce oynarsınız. Yanlışsam düzeltin


    İşte bu yüzden oyunları konsollara yapıyorlar hala o paralarla beleşe oyun indirirsin diyorsun korsan oynuyorsun yapımcıların haklarını yiyorsun.
  • BSC MİSAFİRİNİN sistemi

    650 tl işlemci 2600k i7
    Anakart 1.117 TL
    Ram : 519 TL
    Harddisk : 400 TL
    Ekran Kartı : 1470
    Klavye : 396 TL
    Mouse : 172 TL
    Güç Kaynağı 335 TL

    bakın kaç oldu 5063 : eşittir 12 xbox 360 konsol parası 10 tane ps3 seçim sizin. :)
  • ama PC'de high da açmak için o kadar bir sisteme gerek yok arkadaş en yüksek teknolojiyi almış şu anda 1300 tllik bir PC bile konsollardan kat kat güçlü :)
  • Bilgisayar sistemleri hergün gelişiyor. Hergün yeni ekran kartı teknolojiler çıkıyor. Ondan Bilgisayarda en iyi görüntüyü alıyoruz ve her zaman görüntü kalitesi Bilgisayarın olacaktır.

    Konsollar PS3 yada Xbox çıktıkları tarihten itibaren sanıyorum 4 sene oldu hiç parçaları değişmiyor ondan teknoloji anlamında geri kalıyorlar.

    Tabiki her bilgisayarda bu oyunları açmanız zor PS3 ve Xboxda bu sorun yok tak çalıştırsın ancak sistemi olan PCden vazgeçmesin.
  • Kesinlikle fanboyluk olarak algılanmasın lütfen sadece düşüncelerimi dile getiriyorum. Bu tür karşılaştırmalarda neden Playstation 3 göz ardı edilip Nintendo Wii imiş gibi davranılıyor sistemi gayette dönemine göre iyi donanımlara sahip bunu L.A Noire' da da gördük zaten?
  • Konsollar fiyat olarak daha cazip ve PC 'ler daha pahalı. Ama şöyle bir durum var sen Konsollarda oyuna 180 lira vereceksin sürekli PC 'ciler aynı oyuna en fazla 100 - 90 TL felan verecekler durum eşitlenecek. Bu yüzden konsol devri bitti o yüzden PC önde. Ayrıca konsollarda FPS olayıda var. 30FPS 'yi geçemiyorlar resmen. PC 'nin gücü teknoloji alanında sınırsız. Ayrıca ben 1000TL veya 800TL 'ye de kral gibi PC 'yi toplarım 2000TL felan vermene gerek yok. 800TL 'ye konsol gibi oynarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostliving

    Yıllardır Piyasa olan bir Konsol ve PC den Aşağı Kalır yanı yok.. Helal olsun xbox 360


    Pc nin gelişimini engelleyen tek şey konsollardır. Konsollar olmasaydı emin ol daha iyi oyunlar oynayacaktın :).Yeni konsol gelene kadar aynı grafiklere mahkumuz .
  • şı nyc tabelasının olduğu yerde fark göremedim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.