Şimdi Ara

Life is Strange: True Colors Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Square Enix ve geliştirici Deck Nine Games, Life is Strange: True Colors'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) ve Stadia için duyurdu.

    10 Eylül'de çıkacak ve bu sefer bölümler halinde yayınlanmayacak.

    Oyunun tanıtım yazısı ve ön sipariş detayları:
     

    Yepyeni bir döneme giren ödüllü oyun serisi Life is Strange, yeni bir ana karakter ve heyecan dolu bir gizemle geri dönüyor!
     
    Sahip olduğu doğaüstü güçler sayesinde diğer insanların yoğun duygularını farklı renklerde parlayan hareler olarak gören ve onları deneyimleyebilen, hissedebilen ve değiştirebilen Alex Chen, bu "lanetini" uzun zamandır bastırmaktadır.
     
    Ancak erkek kardeşi bir "kazada" ölünce Alex, gücünü kullanarak gerçekleri ve küçük kasabanın sakladığı karanlık sırları ortaya çıkarmak zorunda kalır.
     
    GERÇEKLER ACIDIR
    Bu duygu yüklü macerada kardeşinin ölümünün arkasındaki şok edici sırları açığa çıkar.
     
    HER ŞEYİ HİSSET
    Psişik Empati gücün sayesinde insanların kaderlerini ve hayatlarını değiştir.
     
    DERİN İLİŞKİLER KUR
    Kasaba halkının güvenini kazan ve Ryan ile Steph'le arkadaşlığı ya da aşkı tat.
     
    TAM ANLAMIYLA KİŞİSEL BİR HİKÂYE
    Zor kararlar al ve kendi geleceğine yön ver. Haven Springs'deki sokaklarda, dükkânlarda ve gizli mekânlarda dilediğince dolaş ve unutulmaz karakterlerle tanış.
     
    KENDİ TARZINI BUL
    Gardırobundaki sayısı 24'ü bulan kıyafet seçenekleriyle Alex'in tarzını kendin yarat.
     
    ÖZEL MÜZİKLER
    mxmtoon ve Novo Amor'un tarafından bestelenen özgün müziklere; ayrıca Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin gibi birçok sanatçı ve grubun lisanslı şarkıları da oyunda yer alıyor.
     
    PlayStation Store Standard 429,00 TL
    PlayStation Store Deluxe 499,00 TL
    PlayStation Store Ultimate 569,00 TL
    Xbox Store Standard 430,00 TL
    Xbox Store Deluxe 500,00 TL
    Xbox Store Ultimate 575,00 TL
    Steam Standard 396,00 TL
    Steam Deluxe 432,90 TL
    Steam Ultimate 500,28 TL
     
    Ön sipariş bonusu Haven Springs'in kedilerinden esinlenen 4 özel kıyafet içeren Alex Outfit Pack.
     
    Deluxe sürüm ek içerikleri:
    • Özel bonus hikâye Wavelengths: Steph olarak, Alex'in Haven Springs'e gelmesine henüz bir yıl varken Rocky Mountain Record Traders dükkânı ve KRCT radyo istasyonunda geçen bağımsız bir hikâyeyi oyna.
    • Özel Life is Strange Hero Outfit Pack: Alex'in görünümünü, önceki oyunların kahramanlarından ilham alan 4 yeni kıyafetle değiştir.
     
    Ultimate sürüm ek içerikleri: 
    • Özel bonus hikâye Wavelengths
    • Özel Life is Strange Hero Outfit Pack
    • Life is Strange Remastered
    • Life is Strange: Before the Storm Remastered
    • Life is Strange: Before the Storm - Zombie Crypt Outfit 

     
    Duyuru fragmanı:








  • ingilizce öğrenmek zorunda mıyım elin yabancısı ingilizce mi öğreniyor ? sizin gibi onlarada ingilizce öğrenin ağlamayın mı deniyor .ne boş yapıyorsun .hayatındaki tek başarın ingilizce öğrenmek sanırım.neyse bu kafada devam .396 tl ver tam olsun .türkçe yaması çıkmazsa oynamayacağım oyunlarda başta ilk oyun süperdi o çokca konuşulan beğenilmeyen türkçe yamayı yapandan allah razı olsun size kalsa ingilizce öğrenin der dururdunuz
    Arkadaşlar Tobb Etü'den mezun oldum. Odtü'de bir mühendislik bölümünde Yüksek lisans yapıyorum. 2 kere yurtdışına çıktım. Şu an da yurtdışı bazlı bir projede çalışıyorum yazın 1 ay Almanya'da proje üstüne çalışacağım. İngilizce seviyem konusunda umarım biraz fikir verir sizlere. Netflixte dizi izlerken, ps4'te, bilgisayarda oyun oynarken Türkçe dil seçeneği varsa Türkçe seçiyorum. Çünkü ben çift anadili olan biri değilim cümledeki her kelimeyi her anlamı bilmem mümkün değil en basit örnek Death Stranding oyununu Türkçe oynadım ama orada geçen terimlerin/kelimelerin bir çoğunun İngilizcesini bilmiyordum. Oyunun Türkçe olması sayesinde tüm hikayeyi en ince ayrıntılarına kadar anlayabildim. Şu eziklik psikolojisinden kurtulmak lazım artık korsan indirmiyoruz oyunları para verip hizmet alıyoruz..
  • Türkçe yok ve 396 tl süper benlik bir pas
  • rarbgmirror o zaman Life is Strange: True Colors Duyuruldu 

  • Bu oyunu seviyorum ama. Koy bir Türkçe dilde ondan sonra gel sat benim ülkemde.
  • Oyun inanılmaz derecede kolay bir İngilizce ile sunuldu tüm oyunlarında, bu kadar ağlamayın da azıcık ingilizce öğrenmeye çalışın be
  • ingilizce öğrenmek zorunda mıyım elin yabancısı ingilizce mi öğreniyor ? sizin gibi onlarada ingilizce öğrenin ağlamayın mı deniyor .ne boş yapıyorsun .hayatındaki tek başarın ingilizce öğrenmek sanırım.neyse bu kafada devam .396 tl ver tam olsun .türkçe yaması çıkmazsa oynamayacağım oyunlarda başta ilk oyun süperdi o çokca konuşulan beğenilmeyen türkçe yamayı yapandan allah razı olsun size kalsa ingilizce öğrenin der dururdunuz
  • bu dönemde İngilizce bilmemeyi başarı sanan tipler toplanmış Türkçe yama çıkmazsa almam demiş. 10 senedir Türkçe yama çıkmazsa almam diyorsunuz, dostum siz ne oynuyorsunuz??? bu neyin kafası? şu forumda beni en çok Türkçe yama fetişistleri çıldırtıyor.

  • Fiyat çok ucuzmuş hemen aldım bir tane(!)

  • al o zaman durma hadi canım 400 tl al :D seni tutan yok türkçe yamayla derdiniz ne bu kadar anlamıyorum .neyse hala arkasındayım türkçe yama çıkarsa korsan olarak oynarım çıkmazsa oynamam bitti.sen ingilizce olarak oyna hatta herşeyini ingilizce yap plaket verecekler üstün hizmet madalyası
  • türkçe çıkmıyor diye firmalara sövüp "yama çıksın korsan oynarım" diyenler var böyle akılların olduğu ülkeye şahsen ben olsam ben de türkçe çıkarmazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    türkçe çıkmıyor diye firmalara sövüp "yama çıksın korsan oynarım" diyenler var böyle akılların olduğu ülkeye şahsen ben olsam ben de türkçe çıkarmazdım.
    Çıkaran satıyor merak etme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam diyor ki elin yabancısı ingilizce mi öğreniyor. Oğlum dünya dili ingilizce ne demek en kolay dil demek elin almanı japonu neden oyunları ingilizce çıkarıyor kendi dilleri dururken ? ÇÜNKÜ EN KOLAY DİL HANİ ÖĞREN. Yaşadığın ülkenin oyunu alım şartı düşük ki adamlar Türkçe yama kısmına para ödemiyor çünkü zarar edicekler bunları da mı ben söyleyim? İngilizce bile öğrenemeyecek kadar düşük kapasiteli bir insan isen boşver sen zaten oynama anlamazsın hikayeden falan. Ha öğrenmeye zamanı olmayanlara kimse bi şey diyemez tabi.
  • 1655 kullanıcısına yanıt

    Aşağılık kompleksi var milletimizde. Kendini düşük görüyor. Anlatamazsın bunlara bir şey.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: JaReD22

    Çıkaran satıyor merak etme


    :D toplamda 50 milyon satmış Witcher 3 bile sata sata 10 bin sattı Türkiye'de. Kendinizi kandırmayın burası oyun pazarı olarak dil çıkartacak kadar büyük bir pazar değil. büyük çoğunluk free to play oynuyor ki onlarda Türkçeyi daha çok görüyoruz. Her Türkçe çıkmayan oyuna duygusal tepkiler vermeyin komik oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    Aşağılık kompleksi var milletimizde. Kendini düşük görüyor. Anlatamazsın bunlara bir şey.

    Aynen kardeşim haklısın, yorumları okudum da, ingilizce bilmeyenler kalitesiz insan oluyormuş :)

    Kendileri öğrenince adam olmuşlar, baya kalite kokuyor adamcıklar.


    Bu arada yukarıda ki ''BSC Misafiri'' The Witcher 3 üzerinden verdiği komik örneğe cevaben, 2015 yılında yine burada yapılan bu haberi iyi okusun kafası alır mı bilmem.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3_Turkiyede_Ne_Kadar_Satti-82193.htm


    Bu da Yakın zamanda Steam'e gelen Türkçe dil destekli Forza Horizon 4'ün Türkiye satışları. Dünya genelinde 3. sırada

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Forza_Horizon_4un_Steamde_En_Cok_Sattigi_Ulkelerden_Biri_Turkiye-108106.htm


    Gerçekten burada, karşımda ki sözde Türkler ile onlara Türkçe dilimizi savunmaya çalışmak kendi adıma utanç verici. Daha kendi içimizdekilerden kurtulamadık ki dışarıya sıra gelsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1655 -- 19 Mart 2021; 1:37:34 >




  • Steam'de ki standart versiyonun fiyatı bile 300 küsür lira. Diyecek başka bir şeyim yok...

  • Dil yoksa para yok , go to t....t
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.