Şimdi Ara

Life is Strange: True Colors Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Listede bir sürü dil eksik o ülkeler yaşayanlar bu kadar ağlıyor mu sanmam. Çoğu inglizce biliyor. Dil üstünden çakma vatanseverliğin lüzümu yok. Sen almadın diye de batmazlar. İnglizce bilmemeyi övünme meselesi yapmak ise işte ona kelime bulamıyorum. Yurtdışında işleri, kariyerleri, hayatları kaçırmaya başlayın ben görücem o inglizce öğrenmeme sevdanızı. Ayşe teyzelerin oğlu, kızı 10000 dolar maaşlar alıp tropikal adalardan tatil fotoğrafları atarken siz aynı meslekte 3'ün birini aldığınızda yine hatırlarsınız dil neyimeleri.
  • Bu ülkede türkçeyi hak etmiyorsunuz, yok türkçe yoksa korsan oynarım falan yok bilmem ne zaten türkçe olsada bu parayı kisme kolay kolay vermeyip yine korsan indirecek adamın biri gelmiş diyorki ben ingilizce öğrenmekmi zorundayım hayır değlsin tabikide ama o gördüğün her dildeki kişiler oyunu satın alyıor orjinal olarak korsan oynamıyor bu yüzden korsan oynana bir ülkede değil türkçe ingilizce bile çıkartılmaz işnize gelmeyen şeylerde büyümeye bayılıyorsunuz kardeşim hepimiz türkçe istiyoruz ama 100 kişininde satın aldığı şeyden türkçe çıkmaz hala yama bekliyoru diyenler var ve bazılarıda yama çıkartıp parayla satıyorlar oyunu dilimizle oynamak için para veriyoruz neyse ne yav siz ne yaparsanız yapın yaşını almamış insanlarla polemiğe girmicem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun inanılmaz derecede kolay bir İngilizce ile sunuldu tüm oyunlarında, bu kadar ağlamayın da azıcık ingilizce öğrenmeye çalışın be


    Kanka bizim ata sporumuz bu. Kabullen artık..
  • Arkadaşlar Tobb Etü'den mezun oldum. Odtü'de bir mühendislik bölümünde Yüksek lisans yapıyorum. 2 kere yurtdışına çıktım. Şu an da yurtdışı bazlı bir projede çalışıyorum yazın 1 ay Almanya'da proje üstüne çalışacağım. İngilizce seviyem konusunda umarım biraz fikir verir sizlere. Netflixte dizi izlerken, ps4'te, bilgisayarda oyun oynarken Türkçe dil seçeneği varsa Türkçe seçiyorum. Çünkü ben çift anadili olan biri değilim cümledeki her kelimeyi her anlamı bilmem mümkün değil en basit örnek Death Stranding oyununu Türkçe oynadım ama orada geçen terimlerin/kelimelerin bir çoğunun İngilizcesini bilmiyordum. Oyunun Türkçe olması sayesinde tüm hikayeyi en ince ayrıntılarına kadar anlayabildim. Şu eziklik psikolojisinden kurtulmak lazım artık korsan indirmiyoruz oyunları para verip hizmet alıyoruz..
  • Ederi 30 tl bu serinin. 3 ü birden 50 tl anca eder. Sanki güzel bir oyun da. 

  • 400 TL minimum fiyatı var ve Türkçe yok, uza abi. git nerede satıyosan sat.
    400 tl edecek bir oyunda değil zaten
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Harbi ya resmen kendi dilinden utanan insanlar
    İngilizce ile yatıyorlar ingilizce ile kalkıyorlar sanki şakır şakır ingilizce konuşabiliyorlar
    Türkçe dil eklenmeyen oyuna 300 400 vermek enayilikten başka birşey değil para kolay kazanılmıyor
    Adam benim dilimi eklemiyorsa beni onemsemiyorsa benden 1 TL dahi çalışmaz
    Ancak işte yaması çıkarsa alıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gerçekten heyecanla bekliyorum, ancak bir yanım da buruk. Yine aynı yapımcının "Tell Me Why" başlıklı oyunu, başrol karakteri trans birey olduğu için Türkiye steam'de yayınlanmadı (benim düşüncem). DONTNOD'a ulaşmaya, detaylı bilgi almaya çalıştım ancak sonuçsuz kaldı. LiS'te ve LiS2'de gay routelar olmasına rağmen TMW'ın Ortadoğu pazarına girememesi beni çok üzdü. El mahkum, torrent indirdim.


    Defalarca LiS+DLC / LiS2 oynadım, her birindeki routeları tamamladım. Storyline olarak beni sürükleyen ve oynamaktan çok keyif aldığım bir oyun oldu. İngilizce gereksinimi de gerçekten minimumun bir tık üstü. Her şeyi Türkçe beklemek de ne bileyim..


    Bakalım, yine bir heyecan aldı beni. Yine çok güzel bir hikayenin sunulacağını umuyorum. :)

  • Bu oyuna 60 dolar etiket koyan Square enix'e ne desem boş. AAA oyun değil ki, neresi 60 dolar bunun anlamadım. %50 indirim olsa belki alınır, yine de pahalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkcası alex ve cloe hikayesinin devamını sonrasında başlarını gelenleri görmek isterdim. Life is strange serisinin cidden insanın duygularını harekete geçiren bir hikayesi var. Ama ne varki 400-500₺ edecek bir oyun kesinlikle değil. İnteraktif filmden hallice tarzda olan, kararlar seçimler yaparak ilerlediğimiz oyunlardan biri.
  • Bu fiyatları görünce inşallah 2022 sonuna doğru oyunu oynayabilirim diyebiliyorum ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama çıkar beyler dert etmeyin. Hem oyunda ucuzlar.

  • Dikkat, bu bir dontnod yapımı değil deck9 renklerde soft bir geçiş yapmış olabilir. 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.