Şimdi Ara

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'yi Kutulu Olarak Alanlara da İade Yapılacağını Açıkladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin kutulu sürümünü veya dijital kopyasını perakendeciden satın almış olan ve aldığına dair elinde geçerli bir kanıt bulunan herkese iade yapacaklarını açıkladı.
     
    Bunun için oyunu aldığınız mağaza ile iletişime geçebilirsiniz. Eğer sıkıntı çıkarsa 21 Aralık'a kadar helpmerefund@cdprojektred.com adresi üzerinden CD Projekt RED ile iletişime geçebilirsiniz ve CD Projekt RED gerekirse parayı kendi cebinden ödeyecek.
     
    Sony ve Microsoft da oyunu PlayStation Store ve Xbox Store'dan satın alan herkesin iade talebini kabul edeceğini açıklamıştı.








  • Hocam önce yazı yazmayı öğrenin. heyşey değil - her şey - baris değil bariz - duseltceklerine değil düzelteceklerine - edesem değil edesim - güsel değil güzel - okadar değil o kadar.

    Türkçe öğretmeni ve TDK başkanı değilim 10/10'luk bir Türkçem asla yok ama insan yorumu onaylamadan önce okuyup öyle onaylar.
  • Rezalete bak ne hallere düştü oyun. Şu iadeyi pc yede getirin zalimler, tamam oyun oynanıyor da söz verdiklerinin %10 u filen var oyunda. Kış indirimleri öncesi refund ilaç gibi gelirdi. Gerçi mallık bende pre order veren, hak ettim ben bunu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun pc de cok iyi 3060 ti oynuyorum herşey ultra ama baris fps düşşleri filan olmasa bide optmize yamasi gelse güsel olcak yotube bug videolari izliyorum bende fazla okadar bi bug olmadi iade etmeyide düşünmüyorum cünkü firmaya güveniyorum duseltceklerine eminim zaten 2018 yilinda ilk ciktiginda pre order verdim ertlendi hic iade edesem gelmedi firma saglam cünkü görün bak bu oyunu duseltcekler
  • Yazık, başka yazacak bir kelime bulamadım.
  • pc için almıstım oyunu sistemim orta şeker ryzen 5 2600x rx580 16 gb ram ile full hd medıum ayarlarda 45 50 fps arası oynuyorum oyunun tüm emegi gercekten heba edilmiş teknik sorunlar yüzünden ancak cok cok büyük emek var gercekten aşırı derecede üzüldüm bu oyun nasıl bu şekilde piyasaya sürüldü nasıl bu kadar vaatler verilip yalan söylendi hakikatten aklım almıyor witcher wıld hunt gibi bir yapımdan sonra bu oyunun bu hallere düşmesi kesinlikle firma acısından cok cok kötü bir itibar kazandırdı keske böyle olmasaydı yazık gunah diyecegim pek birşey yok üzgünüm bu firmanın bu şekilde kücülerek belkide birgün yok olacagını.... :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • steamden de iade alırsa oyunun satışları eksiye düşecek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    oyun pc de cok iyi 3060 ti oynuyorum herşey ultra ama baris fps düşşleri filan olmasa bide optmize yamasi gelse güsel olcak yotube bug videolari izliyorum bende fazla okadar bi bug olmadi iade etmeyide düşünmüyorum cünkü firmaya güveniyorum duseltceklerine eminim zaten 2018 yilinda ilk ciktiginda pre order verdim ertlendi hic iade edesem gelmedi firma saglam cünkü görün bak bu oyunu duseltcekler



    Hocam önce yazı yazmayı öğrenin. heyşey değil - her şey - baris değil bariz - duseltceklerine değil düzelteceklerine - edesem değil edesim - güsel değil güzel - okadar değil o kadar.

    Türkçe öğretmeni ve TDK başkanı değilim 10/10'luk bir Türkçem asla yok ama insan yorumu onaylamadan önce okuyup öyle onaylar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Şimdi sadece oyun kötü olsa neyse. Oyuncu dostu diye nam salmış bir firmayı daha kaybettik. PC oyuncuları olarak nereye elimizi atsak kurutuyoruz. Valve yıllardır oyun çıkartmıyor, Blizzard kendini mobil oyunlara verdi, Rockstar hilecilere göz yumuyor, DICE BFV'i bozuk çıkarttı, Bioware'ın son Mass Effect oyunu faciaydı, en son şimdi CDPR de oyuncuları kazıkladı. Eli yüzü düzgün bir Larian bir Paradox kaldı herhalde. Bir de Obsidian var da onlar da bir türlü AAA piyasasına giremediler. Ben kendimi bildim bileli sağlam stüdyaların bazen stüdyonun kendisinden bile daha sağlam yancısı konumundalar.
  • Yarin Aral: Bize oyle bir bilgi gelmedi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • koca bir şirket, yönetici ve hissedarlarına kurban edildi göz göre göre.
    çok üzücü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Hocam affola çok güldüm mesajınıza sözelden üniversite sınavına hazırlanan öğrenci olarak
  • CDPR eğer gerçekten oyunculara kazık etmek isteseydi iade için bu kadar uğraşıp her kanaldan - gerekirse kendi cebinden ödeyerek - iade almak için çabalamazdı. Paranın üstüne konar, sonra da pişkin pişkin oyun güzel demeye devam ederlerdi. Adamlar muhtemelen şu an için itibar kaybettik ama itibarını ve oyuncuları yeniden kazanmak için önce oyunu düzeltip güzel hale getirerek oyuncuları yeniden çekmek isteyecektir. Açıkçası oyun yapımcıları içinde en samimi bulduklarım CDPR, kendi yönetim kurullarının ve iş bilmezliklerinin kurbanı oldular ama bu durumu düzelteceklerini umuyorum. Zaten düzeltemezlerse tarihin tozlu sayfalarına gömülür şirket, Witcher 4 hayallerimiz de yatar.

    Evet ,farkındayım babamızın şirketi değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gerçekten bu oyunun sonu böyle olmamalıydı.
    Yılın adından söz ettiren en flaş, aynı zamanda en balon oyunu oldu, yazık oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun şu haline çok kızgınım. Ancak bir yandan da üzülmeye başladım yavaş yavaş Cd Project Red’e. Kendi cebinden iade edeceğini duyan perakendeciler umarım suistimal etmezler bu durumu. Ah be Cyberpunk olmasaydı sonumuz böyle.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben acımam CD Project Red’e. İnsanlar bir ürün karşılığı para veriyor ama ürünü kullanamıyor. Bu halde oyun çıkaran bütün firmalar silinsin gitsin piyasadan. Resmen insanları kandırdılar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben Ps5'de oynuyorum bug ve glitch yok denecek kadar az iyi ki store'dan kalkınca benden gitmemiş oyun ben aşırı memnunum oyundan gayette tatmin ediyor beni :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hemen hemen tüm oyuncular tarafından sevilen bir firma 10 günde kendini nasıl mahveder isimli çalışma oldu. Ders konusu olarak üniversitelerde okutmalık tam..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fena patladılar. Halbuki yılın açık ara en beklediğim oyunuydu. Düzelene kadar beklicez malesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.