Şimdi Ara

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'yi Kutulu Olarak Alanlara da İade Yapılacağını Açıkladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir güncelleme geldi “Sürüm 1.05” adında ve 17,3 GB’lik, indirip deneyelim bakalım PS4’de neyi düzeltmişler? Adamların hayalleri büyük ama hatalarıda büyük. Bir “zaman” ve iki “şu an kullanılan nesiller için şaşırtıcı derecede iyi görünüyor” tarzında bir şeyler demeleri. Oyunun her yeri hatalarla dolu hı bu hatalar giderilse gerçekten harika olur. Araç sürüş, fren sistemi, araç kamerasındaki takılmalar, araçtayken bi arkaya bakıp tekrar öne döndüğümüzde araçların değişmesi, araçların anlamsızca yolda durması, diğer araçların size karşı aşırı umursamazca olan tavırları, oyunun komple çökmesi, oyunun ara ara takılması, alt yazıların bazen geç gelmesi, araçla kaza yapınca bir tamircinin olmaması ki bundan pek emin değilim acaba var da ben mi göremedim, neyse ve kaplamaların geç yüklenmesi, görev alanına gidince bazen görevin yönlendirmesinin geç gelişi, düzeltilmeli ve yeni kamera sistemi getirilmeli. Bunlar olursa en kısa zamanda harika olur gerçekten. Şöyle bir oyunu açasım gelmiyor ne yazık ki...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Cemlat kullanıcısına yanıt
    Oyunu oyna bitir sonra refund et ohhh yüzsüzluge bak
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt

    Günahımı vermem ben bu heriflere bundan sonra, parayı bırak. Böyle bir faciayı hiç bir sorun yokmuş gibi lanse edip, puanlama yapan siteleri satın alıp, çıkış anına kadar tüm sorunları gizleyip, milyonlarca kişiyi dolandıran adamlara karşı yapılan hiç bir şey yüzsüzlük olamaz. Çünkü adamların yaptığı bug lı oyun salmanın vs çok ötesinde dolandırıcılık seviyesinde ki baya bi dava açılmaya hazırlanılıyor gördüğüm kadarıyla.

  • yeter artık boomer adam oyun 7 yılda yapılmadı son 5-4 yılda yapıldı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rachsuchtig

    Oyunu oyna bitir sonra refund et ohhh yüzsüzluge bak


    Oyunu bozuk çıkar şişir de şişir ohhh yüzsüzlüğe bak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu yıl (2021) başka ne çıkar bilmem ama aşırı sönük bir yıl olmadıkça yılın oyunu almasına imkan yok maalesef. Çok üzdüler oyuncuları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Murat Sönmez'i severim fakat son vidyosunda "kutulu alanlar bir bardak dolaptan soğuk su alıp icin" demesi yersiz bir söylemdi.Dünya genelinde belki kutulu oyun talebi düşmüş olabilir ama bu sizin dijital almadığınız için cezalandirılmanıza gerekçe değildir.Eğer oyun teknik açıdan bozuksa dijital de alsaniz kutulu da alsanız şeklen farketmeksizin iade hakkınız olmalı.Aslında bu tavır zamanında A.Creed Unity, nice cod oyunları, watch dogs 1 için de yapılmalıydı ya neyse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede ise bu iş farklı bir kafayla devam ediyor.Vatan'a, Teknosa'ya vs gidip bu oyun 15 fps gösteriyor bozuk deseniz gülerler.Bizim satıcı kafasina göre CDyi taktın çalışıyor mu çalışıyor.Bizdeki süreç nasıl işleyecek merak ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.