Şimdi Ara

Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Dün, Halo Infinite'in ilk oynanış videosunu görme fırsatı yakaladık ve grafikler en çok olumsuz eleştirilen noktalardan biri oldu.

    Xbox oyun pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg tarafından belirtilene göre oynanış demosu devam eden geliştirme aşamasından alınmış ve oyunun son halini yansıtmıyor.
     
    "Şu anda küresel bir pandeminin tam ortasındayız. Temmuz ayındayız ve oyunun çıkmasına daha zaman var. Gördükleriniz oyunun devam eden yapım sürecindendi."
     
    "Xbox Series X'in tam gücünü ve grafiksel doğruluğunu canlı yayın üzerinden göstermek çok zor." diyen Aaron Greenberg oyuncuların canlı yayından sonra paylaşılan 4K 60 FPS videoya bakmalarını tavsiye etti. 
     
    Aaron Greenberg ayrıca oynanış demosunun PC'de çalıştığını belirtti. Oyuncuların Xbox Series X'te yaşayacağı deneyimi yansıtacak güçteki bir PC'de çalıştırılmış.

    Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

    Oynanış görüntülerine ve iki yeni fragmana buradaki haberden göz atabilirsiniz.








  • Ne zamandır söylüyoruz Gamepass denilen sistemden kalite oyun çıkmaz, 2A seviyesinde oyuncunun zamanını ve içindeki mikro ödemeleri, sonradan gelecek DLC'leri paralarını yolmaya yarayan bir sistemdir. Yabancılar buraya gelecek oyunların kalitesine mediocre diyor, yani ortalama oyun. Bakın Outer World'ün ek paketleri geldi, oyun Gamepass'te var ama DCL'ler para ile satılıyor vs vs

    Fazlasını kesinlikle beklemeyin, Halo en büyük kozlarıydı, olanı gördük.

    Diğer taraftan neredeyse 7-8 aydır kafamızı, şu stüdyoyu aldık, şu oyuna 500 milyon dolar harcadık, bak 1000 kişi çalıştırıyoruz. God of War ekibinden bilmem kim geldi, Şu, şu stüdyoları köküyle aldık, Allah be 15 stüdyo var heheyt tarzı laflarla kuru gürültü yapan üyeleri defalarca bakın o iş öyle olmaz, bu adamlar oyun yapmayı bilmiyor, bu alan bambaşka bir alan, oyunsuz bu iş olmaz derken akılların sıra bizimle dalga geçenlerin halini de görüyoruz.

    Bakın forumun bilmem ne bölümlerinde çocukların kurduğu mahalle çetelerine benzer oluşumlarla, bir konuya 1500-1600 mesaj atıp boş hype'lar yapmalarla bir şey elde edemezsiniz. Oyun dünyasında aslolan oyundur, servis değil. Oyunu olmayan platformun servisi olsa ne yazar?

    Konsol pazarında oyun oynanacak maalesef 2 platform kaldı, Nintendo ve Playstation, maalesef durum böyle. Keşke Microsoft o Amerikan kültürüne ait genlerinden kurtulabilse, o muazzam bütçe ile güzel oyunlar yapsa ama nerde...
    Rezaletti. PC'de sizin ürününüz, görende çöp bilgisayarda oynattılar sanacak, aksine PC'de daha iyi gözükmesi gerekir, kim bilir Series X'te ne durumda :)

    Ek olarak o çimen tasarımları gelişim aşamasıyla açıklanamaz :)

    Bu yapay birbirinin aynısı çimen tasarımını Gta SA döneminde 16 yıl önce yapıyorlardı :)
    İyi de arkadaşım haberin konusu Halo'nun grafiklerine gelen tepkiler dolayısıyla MS'in açıklaması. Ne konuşalım istiyorsun. Sen de bal gibi biliyorsun ki grafikler kötü ki MS bunun üzerine açıklama yapmış zaten. Bu arada gönderdiğin videolardan Fable, Hellblade 2, Avowed oyun içi grafik değil. Hadi Hellblade 2 oyun içi olsun. Sen birinci oyunu oynadın mı ? 6-7 lik bir oyundu o. Eğer oynanışı değiştirmez aynısını yaparlarsa büyük hüsran olur o oyun. Tamam Gamepass güzel sistem. Üçüncü parti oyunlar da eklenince işe yarıyor. Ama sadece bunlar yetmiyor işte.. Neyse.. Sana iyi günler.
    Ben biraz yabancıyım buralara ama sen sanırım ağır Xbox fanısın. Baya poülersin buralarda çünkü ne zaman xbox haberi olsa yorumlarda ya sen varsın ya da senden bahseden biri. Ara ara yorumların denk geliyor okuyorum. Fanboyluk cidden kötü bir şey. Neyin fanboyu olursan ol. Tabi ki herkesin gönülden sevdiği bir şey vardır ve onu savunma ihtiyacı duyar ama ben senin hastalık derecesinde Xbox fanboyu olduğunu düşünüyorum. Ya da narsist biri de olabilirsin günlük hayatta bilemiyorum ama bu alıntıladığım yorumunda bile alttan alttan bakın seri bu kadar satmış bu kadar para kazanmışlar çok iyi işte çok beğeniliyor demek istemişsin. Biri Xbox'a ya da Xboxla ilgili bir şeye laf söylediğinde kendini durduramıyorsun hemen savunma ihtiyacı duyuyorsun. Xbox kendi malın olsa bu kadar savunmazsın eminim. Gecenin bu saatinde niye bunu yazdım bilmiyorum ama sanırım artık ben bile fanboyluğuna karşı sessiz kalamadım.
  • Her zamanki beğenilmemelerin ardından gelen xbox açıklamaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 24 Temmuz 2020; 14:38:44 >
  • Ya bırakın bu işleri, konsolun kendini tanıtmaya gelince şu kadar güçlü bu kadar kaslı. Oyun tanıtmaya gelince kem küm. Oyunun Leş gibi görünecekse güç gösterisi niye yapıyorsun?

    Beğenilmeyince de şimdi gösteremiyoruz zaten PC'den oynadık blablabla. Konsol tanıtımı yapıyorsan niye PC'den oynuyorsun o da ayrı bir muamma.
  • oyunun nostaljisi korumaya çalıştık dese daha inandırıcı olurdu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En azından Sony'nin yaptığı gibi sonradan devasa grafik düşüşleriyle oyuncuları kandırmıyorlar.
  • Tam xbox a yukselmistim dunku oyunlardan sonra tekrar ps tarafina yoneldim. Abi gosterilen oyunlar mobile oyunlarla kapisacak seviyedeydi. Biz bosuna mi gazlandik aylarca 12tf guc var vs diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok abicim bu adamlardan bi cacık olmaz. Bu saatten sonra bu oyunlar exc. olsa bile kurtarmaz. Artık Xbox almakla parayı çöpe atmak arasında dramatik bir fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 24 Temmuz 2020; 14:47:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır grafikleri geçtim oyunu da Just Cause a çevirmişsiniz. Ne dense boş bu MS'e..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kötü yani.. 500milyon dolara binlerce çalışanla bu yapıldıysa olmayacak bu belli. Çok kötü abi grafiksel anlamda.. Xbox one ilk çıkış oyunu gibi duruyor.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt


    Xboxda grafik düşürecek adam gibi oyun olmadığı için normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

    Hayır grafikleri geçtim oyunu da Just Cause a çevirmişsiniz. Ne dense boş bu MS'e..
    Kesinlikle, oyunun kendisi de kötü olmuş.

    Zaten xbox'a çıkacak olan güzel oyunlar multiplatformlardan ibaret olur, o da zaten her platforma çıktığı için bir anlamı yok. Gamepass haricinde bir artısı yok xbox'ın, onu da eğer PC'ye yatırım yaparsanız zaten kullanabiliyorsunuz.

    Xbox = anlamsızlık, benim görüşüm bu.
  • iyi bir pc olan bu konsolu almaz gider bir ps5 alır imkan dahilinde zaten pc de bütün oyunlar var gamepass te var pc de eee sen bu konsolu nasıl satıcan arkadaş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gears 5 gibi teknik bakımdan piramidin en tepesinde bir oyundan sonra bu görüntüler bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.Pc versiyonu umarım böyle çıkmaz.
  • Üç, dört ay önceki yapım süreci bu dediği hali bile 2010'da çıkmış Halo'ya farkı atmayı bırak yanından geçemezken insan bu açıklamayı yapmaya utanır.

    Bunlar oyun yapmayı beceremediği gibi, böyle insanların aklıyla alay eden açıklamalar yapıp iyice batırıyor. Greenberg canlı yayına çıkıp Xbosex'e buzdolabı diyen birisiydi tabii.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamer-x

    iyi bir pc olan bu konsolu almaz gider bir ps5 alır imkan dahilinde zaten pc de bütün oyunlar var gamepass te var pc de eee sen bu konsolu nasıl satıcan arkadaş


    Fark var hocam keşke dediğin gibi olsaydı gamepass. Eşit değil ki? konsolda çok daha baba oyunlar var. Bide parası olan gidip sadece PS5 almaz hepsini alır :)
  • Rezaletti. PC'de sizin ürününüz, görende çöp bilgisayarda oynattılar sanacak, aksine PC'de daha iyi gözükmesi gerekir, kim bilir Series X'te ne durumda :)

    Ek olarak o çimen tasarımları gelişim aşamasıyla açıklanamaz :)

    Bu yapay birbirinin aynısı çimen tasarımını Gta SA döneminde 16 yıl önce yapıyorlardı :)
    Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sanırım 500 milyon doları gece kulüplerinde alemlerde yemişler, para bitince de ortaya eski oyunların haritayı değiştirip çıkarmışlar. Xbox 360 oyunlarının 4K/60fps’ye uyarlanmış hali gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çöpü allahtan beleşe oynayacağız yoksa bu grafiklerle series x gibi bir canavara hakaret olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game pass ve izledikleri yol çok olumlu oyuncular için fakat kesinlikle sadece konsola özel lineer bir oyun yapmalı Microsoft konsolun gücünü göstermek açısından .Hem açık dünya hem multi platform olunca böyle grafiklerin çıkması doğal Rockstar değil konuştuğumuz.Toparlayacaktır ama uçacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.