Şimdi Ara

Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft u anlamak mumkun degil. Oyun konsolu yapiyorsun ama ozel oyun uretmiyorsun. Vr teknolojisi gelisiyor, bakiyorum xbox ne alemde diye, vr icin simdilik bir planimiz yok denmis. Iyi de kardesim senin cihazi kim niye alsin. Oyun yok, o yok , su yok ama en guclu konsol. Ben Kanada’da yasiyorum, cevremde bir tane xbox i olan adam yok. Eb games magazalarinda ikinci el uygun oyun reyonlari vardir. Ne zaman gitsem xbox tarafinda in cin top oynuyor. Sony tarafi tam tersi. Yani su nesilde satislarin sony le mukayase edilmez zaten, artik biraz ozen goster konsola da gelecek nesilde biraz toparlan. Ama nerdee..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık karışmış. Ben objektif bir şekilde değerlendirip kişisel fikirlerimi yazacağım. Şimdi oyun 5 yıldır geliştiriliyor 1000 kişi çalışıyor 500 milyon dolara yapılıyor demiş çoğu kişi. Doğru mu bilemem. Onu geçiyorum ama şimdi bu Microsoft'ta para bok gibi değil mi? Yeni konsolu dünyanın en güçlü konsolu değil mi? Halo bu konsolun en büyük oyun serisi değil mi? Halo Infinite bu konsolun çıkış oyunu değil mi? Peki bu Apex ve Doom'a benzeyen oyun, bu soruların karşılığı olan evetlere yakışır bir oyun gibi görünüyor mu? Bazı arkadaşlar her şey grafik değil demişler ve haklılar. Ama kardeşim siz PS5'in sistem özellikleri açıklandığında konsolu güçsüz diye ezmediniz mi? Xbox en güçlüsü diye coşmadınız mı? E o güç ne işe yarıyor? Bu oyun önceki nesilde yapılamaz mıydı? 2.savunma olarak da bu konsolun çıkış oyunu hemen gömmeyin sonraki yıllarda daha iyileri çıkar diyorsunuz. E bu oyun konsolun en güçlü oyun serisi değil mi? Yıllardır bu oyunun reklamı yapılmıyor mu? Efsane olması gereken bir oyunun ilk oynanış videosunda bile bu tartışmalara sebep olan bir firmanın diğer oyunları nasıl olur sizce? Yumuşak, renkli, "masalsııııııı" görselliğe sahip oyunlardan bıkmadınız mı arkadaşlar? Şu konsolda artık bir tane God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima gibi bir oyun oynamak sizin de hakkınız değil mi? Gamepass sizin gözünüzü kör etmiş. Tamam çok güzel sistem ucuza bir sürü oyun ama zaten ucuza oynarım diyerek de şu firmayı savunmayın artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Last of us etkisi hizla devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Halo 3'ü geçen Master CHief Collection sayesinde tekrar bitirdim. Müthiş akıcı bir oyundu Halo Infinite'da da aynı tadı aldım. Komple seri Dünya çapında 65 milyon satarak 3.4 milyar dolar gelir getirmiş. Çıkışıyla birlikte ben Halo 3'e yaklaşacağını düşünüyorum satışlarda. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/You_Rock_Emoticon.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Ben biraz yabancıyım buralara ama sen sanırım ağır Xbox fanısın. Baya poülersin buralarda çünkü ne zaman xbox haberi olsa yorumlarda ya sen varsın ya da senden bahseden biri. Ara ara yorumların denk geliyor okuyorum. Fanboyluk cidden kötü bir şey. Neyin fanboyu olursan ol. Tabi ki herkesin gönülden sevdiği bir şey vardır ve onu savunma ihtiyacı duyar ama ben senin hastalık derecesinde Xbox fanboyu olduğunu düşünüyorum. Ya da narsist biri de olabilirsin günlük hayatta bilemiyorum ama bu alıntıladığım yorumunda bile alttan alttan bakın seri bu kadar satmış bu kadar para kazanmışlar çok iyi işte çok beğeniliyor demek istemişsin. Biri Xbox'a ya da Xboxla ilgili bir şeye laf söylediğinde kendini durduramıyorsun hemen savunma ihtiyacı duyuyorsun. Xbox kendi malın olsa bu kadar savunmazsın eminim. Gecenin bu saatinde niye bunu yazdım bilmiyorum ama sanırım artık ben bile fanboyluğuna karşı sessiz kalamadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: myze.

    Dünya'nın en haksız şöhret oyunu utandırmaya devam ediyor:

    Hocam sizin yorumlarınıza baya gülüyorum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayarda consol grafikli 15yıllık çöpü satıyor yahu hain tembel microsoft



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Temmuz 2020; 8:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Yapamıyorlar demek komik kaçar. Ben MS'in bu oyun için standardının bu olduğunu düşünüyorum. MS başarısız vizyonlara sahip sadece. Bazen parayı nasıl harcayacağını bilmiyor tabi ama durduk yere de güvenmeyecekleri adama 500 milyon dolar(?) yatırmazlar.

    343'te öyle düşünmüş zaten. Bu gayet iyi demişler. Xboxun yeni nesil gibi bir amacının olduğunu da sanmıyorum. Onlar için konsol dönemi bitti. Amaçları gamepass için para kazanabilecekleri single'ı fena olmayan multisi ise para kazandıracak oyunlar yapmak. Bakalım ileriye dönük stratejileri işe yarayacak mı yoksa Xbox One gibi fail mi olacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler Ps3 zamanına ait değilse şerefsizim, Bu kadarda olmaz..Sen bu meretin gücünü kullanacak oyun yapmayacaksan yürü git derler adama, Beklentim büyüktü ama artık hangi konsolu alacağımı biliyorum, Yurtdışına çalıştığım yer yolladığı anda Ps5 çekecem direk..Eminim yine görsel şölen yapacak Sony.. 4K'mış yemişim 4K'nızı, Bir çizgi filmi istediğin kadar 4K yap, Çizgi film yine çizgi Filmdir..Microsoft herhalde çözünürlük ile grafiği karıştırıyor, Bide utanmadan 4K videoyu izleyin diyor..Yani 4K'da izleyince Grafikler artacak..Şaka gibi bu firma yaa...
  • 4k izledim yine kotu idi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc ye çıkıyorsa Xbox almanın ne anlamı var ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite oyundan kastın masterpiece ise evet gamepass, netflix gibi sistemler için kimse masterpiece kalitesinde ürün geliştirmez.

    Artık sony bile artan maliyetler yüzünden uzun masterpiece oyun yapmaktan vazgeçeceğinin sinyallerini verdi. Sektörün cloud sistemlerine kayması ile donanım exclusive ortadan kalkacak ve sonyde bunun farkında çıkış yolu arıyor ufak ufak pcye oyun getirerek.

    Yani demek istediğim yeni nesilde sony geleneklerinden uzaklaşırsa şaşırmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır dile getirdiğim bir konu, bir çok defa bunu söylediğim konularda resmen linç yedim. Ve evet geçenlerde Shawn Layden sizin bu dediğinize benzer şeyler söyledi, oyun sürelerini kısaltmaktan, oyun yapım maliyetlerinin arttığından bahsetti. Benim süre konusunda sıkıntım yok ama oyunların kalitesinde korktuğumuz gibi bir düşüş olur, Sony oyunları bildiğimiz çizgisinden uzaklaşırsa, bunu da ilk eleştiren ben olurum.

    Bahsettiğin bu konu ciddi manada kaliteli oyunların önünde bir risk olarak duruyor. Bakalım bu nesilde Sony ne yapacak, Gamepass gibi PSNow'da aynı kalitesizliği besleyen bir sisteme dönüşecek mi, ilk günden onlarda oyunları bu servise ekleyelim, oyun önemli değil, maksat sistemi besleyelim, abone gelsin kafasında mı hareket edecekler hep beraber göreceğiz.

    Yani MS'a böyle kızarken, diğer taraftan Sony'nin de hamlelerini takip edeceğiz. Ben buna pek ihtimal vermesem de, sonuçta bu adamlarla sözleşmemiz, senedimiz yok, bizim baktığımız kaliteli oyun, işi bozdukları dönem bizim de bu marka ile işimiz biter. Bu kadar net...




  • Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Bencede çok haklısın. Başarısız yönetim başarısı işinde kendini iyi geliştirmemiş insanları toplamışlar şirketlerine.Piyasadaki en iyi geliştiriceler zaten belli başlı firmaların elinde olduğu belli.Bu iş yönetimlede alakalıdır.Sony üst düzey yöneticileri belliki bu işi çok sıkı tutuyorlar ki yaptıkları her Oyun mükemmel olmasa bile oynanacak seviyede iyi oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda sağolsun bir arkadaş çok yerinde bir tespitte bulunmuş. 186 liralık Dreams oyunu ile bu oyundan daha iyisi yapılabiliyor.

    Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

    500 milyon dolar vs 30 dolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Temmuz 2020; 22:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lido

    Pc ye çıkıyorsa Xbox almanın ne anlamı var ki
    Görende herkesi PC oyuncusu sanacak. Adamlar ekran kartı fiyatına canavar gücünde konsol satıyor asıl xbox varken PC niye toplayalım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu grafiklerle çıkarsa bu oyunu sadece ve sadece Halo 3 ile aynı kalitede tek kişilik ve senaryo ve multi modu kurtarir başka birşey kurtarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyuru videosu



    Gameplay Videosu



    Benzer olan 8 şeyi bulun

    Adamlar Downgrade'in tillahını yapmış, gösterdikleri ilk videoya bakın, gameplay'e bakın. Bu kadar aldatıcı başka bir duyuru hatırlıyor musunuz?

    Bu da Bonus





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.