Şimdi Ara

The Last of Us Part II Hikaye Fragmanı (Türkçe Dublaj)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin resmi hikaye fragmanını yayınladı.

    Oyun hakkında:
     

    Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.
     
    Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
     
    Karmaşık ve duygusal bir hikaye
    Ellie'nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine şahit olun. Ellie'nin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.
     
    Güzel ama tehlikeli bir dünya
    Ellie'ye yolculuğunda Jackson'ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle'ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik edin. Hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlar ile daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşin. Naughty Dog motorunun yeni sürümünün hayat verdiği bu oyunda, ölümcül karakterleri ve dünyayı hiç olmadığı kadar gerçekçi ve yüksek ayrıntılı bir şekilde görün.
     
    Gerilim ve çaresizlik dolu hayatta kalma odaklı aksiyon oyunu
    Yeni ve gelişmiş oyun sistemleri, Ellie'nin bu tehlikeli ölüm kalım macerasını daha da zorlaştırıyor. Çok yoğun yakın dövüş, akıcı hareketler ve dinamik gizlilik mekanikleri gibi gelişmiş özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedin. Çeşitli silahlar, inşa ekipmanları, beceriler ve güncellemeler sayesinde Ellie'nin yeteneklerini kendi oyun tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.

     
    The Last of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 429,00 TL ve dijital deluxe sürüm 489,00 TL'den ön siparişte.

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bir oyun, dünyanın en iyi oyunu olması için, oynanış tarafıyla MEST etmesi gerekir. Last of Us'da böyle bir durum söz konusu değil. Animasyonlar güzel, evet. Animasyon işini zaten iyi yapıyor Naughty Dog. Fakat oynanış tarafı öyle ahım şahım değil. Oyunun başından sonuna kadar aynı düşmanları öldürüyorsun. Arada sırada basit bosslar geliyor. Böyle bir oyun Dünya'nın en iyi oyunu olamaz. Zaten yorumun ağır şekilde SUBJEKTİF bir yorum.
  • Bayıldım geberdim uzun yıllar sonra bir oyuna ön sipariş geçtim zaman durdu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu hikayeyi görünce 60 tl'ye düşünce alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 6 Mayıs 2020; 17:55:25 >
  • Sızan hikâye konusunda ne derlerse desinler. Oyunun hikâye anlatımı konusunda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Ben de sızan senaryoyu beğenmedim ama bunu nasıl bir şekilde işleyeceklerini çok merak ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog sen bu nesil için fazlasın. :)
    Neler çıkarıyorsun böyle. Defalarca izledim diyebilirim. Ortaya koydukları ve bize sundukları oyun uzun yıllar konuşulacağına benziyor.
  • Anladık , çıkacak nesilde hem ps5 hem de series x aldıracaklar. Yalnız Sony tarafı exc. konusunda ps4 teki gibi olacaksa erkenden kepenk kapatabilir.

    ps3 zamanında 360'ı geçebilmek için exc. ile ortalığı coşturmuşlardı , ama ps4 te 2 elin parmaklarını geçmez exc. oyunları. Kafa rahat konsol deli gibi satıyordu nasıl olsa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Efsane, müthiş.
  • Tarihin en iyi oyunu olacak bir yapıma 60₺ zor veriyorsan oyunculuğu bırak, çünkü Halo ya da Forza gibi oyunlar bu görüşüne göre 2.5₺ etmez.

    Yanlış anlama yine de, kullanılan teknik detaylara bakarak, milyon dolarlar harcandığını düşünerek bu kanıya vardım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknik olarak dünyanın en iyi oyunu geliyor, bu yıl rakiplerine TGA'da bol şans dilerim, Naughty Dog biraz tarihe damga vuracak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Mayıs 2020; 17:40:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorum kapalı, beğeni kısmı gizli.. İlginç. Çıkmadan evrenin en iyi oyunu değil miydi bu? Niye böyle yapmış acep? Neyse sağlam indirim yer erken sürede :)
  • O siparişi verdik ama fragman etkilemedi. Yani gaza gelemedim bir türlü .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten 5.95 hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yorum kapalı, beğeni kısmı gizli.. İlginç. Çıkmadan evrenin en iyi oyunu değil miydi bu? Niye böyle yapmış acep? Neyse sağlam indirim yer erken sürede :)
    Yorum kısmının kapalı olması ( Spoiler İçerik ) verilmemesi için önlem alınmış.
  • Doğru dedin bak, unutmuşum hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değil yılın oyunu olmak, The Last of Us gibi 10 Yılın en iyi oyunu olacak. Game of Decade : The Last of Us ve gene Game Of Decade: The Last of Us Part II. Tek rakibi kendisi
  • Şuan fanlardan inanılmaz bir tepki var. Biraz abartılıyor tepki. Fakat bir taraftanda haklılar. Oyunun en önemli tarafı olan hikayesinin sızması, insanların spoiler yemesi biraz sinirlendirmiş olabilir. Sızan hikaye gerçek anlamda hayal kırıklığı yaratabilir. Açıkçası çok fazla tahmin edilebilir bir senaryo. Bilemiyorum. Trailer hoş duruyor. Ama şu trailerin hikaye sızmadan yayınlanması daha güzel bir hype yaratabilirdi. Nasıl sızdı bilmem, ama firma bir sonraki oyununa bu konuda çok dikkat etmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Üc bes fanboy‘un gevezeligine bakmayin mis gibi oyun geliyor onlar bekleye dursun oyun cikmasini xbox‘ta ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonrada fanboy denilince kızıyorsunuz.. İki tarafa da diyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.