Şimdi Ara

Phil Spencer, PlayStation 5'in Teknik Özelliklerini Görünce Kendini İyi Hissetmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yeni nesil konsolların teknik özellikleri geçtiğimiz haftalarda detaylandırıldı ve Xbox Series X önde görünüyor.

    IGN'e konuşan Xbox patronu Phil Spencer, PlayStation 5'in teknik özelliklerini görünce Xbox Series X'te yaptıkları donanım seçimlerinden dolayı kendisini çok daha iyi hissettiğini belirtti.
     
    "Kendi platformumuzda işlemciden, ekran kartına ve RAM'e kadar bütüncül bir bakış açısı izledik. Bu noktaya gelmemiz yıllar sürdü."
     
    "PlayStation 5'in teknik özelliklerini gördüğümüzde, kendi platformumuz için yaptığımız seçimler konusunda kendimi çok daha iyi hissettim." 
     
    PlayStation 5 ve Xbox Series X bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

    Teknik özellikleri:
     








  • Phil yavrum ben senin yerinde olsam eve gari cagirip evde tum gece alem yapardim cunki sonynin salakligi oyle buyuk ki kebndini iyi hissetmekle gecistirilecek gibi degil. Daha buyuk bir sey yapman lazimdi. Bu konsol sirketlerinde salaklik yapmak kesikle (sirayla) herhalde. XBox one de sirasini sagan microsoft bu nesil sirayi sony e vermis.

    Bilmeyenlere hatirlatirim PS5 10.3 degil aciklanmadan once dedikodularda ki gibi 9.2 Tflops luk bir cihaz cunki bas mimari isinmada yuzde 10 luk bir kayiptan soz etti ki oyunda yada AAA bir oyunda cihazin isinmamasi imkansiz. AAA oyunda cihaz 9.2 calisacaktir.

    Simdi oyunlar onemlidir diyenleri duyar gibiyimde hem exc leri ile senlenip hemde mic in cihazinin bir tik ussu bir hardware ile nirvanaya ulassaydik kafamizda hic bir soru isareti olmadan yeni nesile girseydik fena mi olurdu. En azindan bi 13 Tflops u cakaydi sony bu nesilin sonuna mic havlu atardi ama sony kendi eliyle xbox un sonen atesine bir odun daha atti
    yine ssd bağırışları var arkadaş ssd süper eyvallah ta yani ekran kartın, işlemcin, ramin gücü önemsiz mi öyle bir anlatıyorlar ki ssdyi diğer güçler önemsizmiş gibi algılanıyor. microsofta ssd ile geliyor onun okuma yazma ps5e göre düşük gelebilir ama yeterlidir 4k için ssdyi hızlandırdık ekran kartın gücü önemsiz oldu böyle bir algı yaratılıyor sony ve sonyciler tarafından, ssd veriyi okuyacak yazacak görüntüyü veren işlemden tut ekrana gidiyor rame gidiyor bunlar önemsiz mi ! ps5te tlf değeri 9 xboxunki 12 işlemci gücü de yüksek ekran kartın gücü de yüksek ramin çalışma şeklide yükseliği de iyi konumda ısınma desen yok ses desen yok yani soğutma sistemi iyi çalışacak ama ps5te çalışmayacakmış ki overlock gücü 10 deseler de 9da kalacak hep, xbox 4k 60 fpsyi zorlayabilir ama ps5 asla zorlayamaz ssdnin okuma yazma hızı hariç diğer herşey xboxa göre düşük yüzde 25 civarında bu düşüklük 4kda 60 fpsyi gösteremeyecektir 1080p de eyvallah! ama xbox zorlayabilir 60 fpsyi 45i bile rahat verebilir ! sonra zaten pro çıkacak 13 tlf gücü ile bakınız biz güçlüyüz ayakları sonyde ! aklı olan önce xboxa bakar sonra pro çıkınca ex oyunlar birikir o zaman ps5 pro alınabilir !
    SONY de daha Tasarımın kağıdını paylaşacak, bakın konsol şöyle gözükebilir diye taslak bile paylaşmadı. XBOX da adamların önüne koymuş konsolu lego yapar gibi çıkartıp takıyorlar konsolu. Asla ısınmaz ve sessiz çalışır imajını çok güzel verdiler. Buldukları SSD yerleştirme haznesi de çok kullanışlı onu takarken korku da yaşamazsınız soket mantığında yapmışlar. Konsolun kas gücüne bakarsak çok daha güçlü. Tek bir - yanı var özel oyunları yok, belki o da ileride değişir. Diğer taraftan da gamepass var binlerce oyun var nimet vallahi.

    Ben olsam bende sevinirdim. Fiyat konusu da önemli tabii göreceğiz bakalım SONY ne kadar ucuza sunacak konsolunu. Zira yakın ya da aynı fiyattan çıkartırsa konsolu kendi mezarını kazar. Agresif olmaları gerekiyor.
    Sony ex ler yine fark yaratacaktır, 3. parti oyunlar Xbox Series de daha iyi çözünürlük ve fps ile gelecek gibi duruyor. Gamepass ile bunlaraın bir kısmına ucuza ulaşacağız.
    Her iki cihazı da alacak oyuncu için, win win win durumu.

    Şimdi buraya yabancı bir forumdan Ps5 yeteneğine dair bir analiz yazısı bırakıyorum.
    Yazı içeriği çeviriden kaynaklı anlamsızlıklar barındırsa da, genel itibarı ile anlaşılırdır.

    --------------

    İnsanlar saf TF numaralarına çok fazla takılıyorlar ve bence bu, artan çözünürlüklere ihtiyaç duyulması nedeniyle geçmiş nesille bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu jenerasyon, belli bir açıdan biraz farklı olacak, çünkü orta nesil yenilemeler bizi zaten 4K'ya getirdi ve gerçekten herhangi bir nedenden dolayı doğal 4K'nın ötesine geçmeyeceğiz (ve umarım geliştiriciler grafikleri geliştirmek için daha düşük çözünürlüğü tercih ederler)

    Yıllar içinde konsolların iş hacminde büyük farklılık olmadı, bu yüzden ilk defa bunun ne anlama gelebileceğine bakıyoruz. Kartuş dönemini bıraktığımızdan beri, Hdd üzerinden veri akış sistemleri sonrası SSD geçiş çok daha modern ve önemli hale geldi, HDD üzerinden yapılan oyun tasarımları bir darboğaz oluşturdu.

    Ekranda gördükleriniz TFlops tarafından tek başına belirlenmez. Bu bir faktör ve önemlidir, ancak bu oyunların verimdeki sınırlamalar nedeniyle eksik olduğu ayrıntılardaki sınırlamayı görmüyorlar. 2005 yılında, RAM çok önemliydi. Shader'lar konsol GPU'larında ana akım haline geliyordu. EPIC Games, Xbox 360 ramlerini 512 MB'a çıkarmazlarsa Microsoft'u ciddi bir dezavantajlı olacakları konusunda uyardı. Bu yüzden ram'i ikiye katladılar ve Sony bu durumu takip etti. Bu jenerasyonun da benzer bir havası olacak gibi hissediyorum, ancak Microsoft muhtemelen geriye dönük olarak, daha ileriye dönük değil, daha geleneksel bir yaklaşımla giderken Sony'nin verimini ikiye katlayıp biraz egzotikleştiğini hissediyorum.

    G / Ç hızları, ekranda gördüğünüz ayrıntı açısından büyük önem taşır. GPU'lar neyi işleyebileceklerini işleyecek ve eğer bir boşluğu hesaba katmak için hafif bir çözünürlük farkı varsa,
    o zaman fark yaratır. Ancak bu GPU doku detayını yeterince hızlı alamazsa, geliştiriciler aynı dokulara güveneceklerdir.

    Süper hızlı SSD'ler, daha önce hiç görmediğimiz sahnelerin LOD akışını sağlar. Detay kesinlikle her yerde bolca olacak, çünkü data video ram'e PS5'te bir saniyeden daha kısa sürede yüklenebilir. Nesneler ekrana yaklaşıyor mu? Sorun değil, o saniyeye içinde ihtiyacımız olmayan verileri silebiliriz (çünkü gerekirse bir saniye sonra geri eklenebilir) ve gülünç derecede ayrıntılı yüzler, gözenekler, cilt dokuları vb. daha fazla ETKİLİ daha iyi olur, çünkü detayların çoğu benzer görüntü özelliklerinden oluşur ... yani 22 gb / s ayrıntıya sahip yüzlere bakıyorsunuz ... ABSURD görünecek. Neden? Çünkü sistem yapabilir. Sorun değil. Açık bir oyundaki tüm doku karmaşıklığını birkaç karaktere, sonra 1 karaktere kapsamlı bir şekilde uygulandığını hayal edin, sonra sadece o karakterin yüzüne. Eski ND direktörü bu şekilde aktarmaya çalışıyordu.

    Kesinlikle üçüncü taraf oyunlarında her konsolun belirli bir "görünüm özelliğine" sahip olacağını düşünüyorum. PS5 sürümleri, geliştiriciler bundan yararlanırsa potansiyel olarak çok daha zengin ve çeşitli olabilir. XSX etkili bir yüksek çözünürlüğe sahip olacak, ancak fark o kadar küçük olacak ki, kimse gerçekten fark etmeyecek. Böylece daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olacaksınız ... bu daha bulanık çünkü doku akışı çözümü önemli ölçüde zayıf ... daha iyi ne görünecek, sizce? Birinci taraf geliştirilen oyunlar kesinlikle çılgınca gözükecek ve gerçekten IMHO'ya sahip olduklarından daha fazla rekabet moreso'yu uçuracak ... özellikle PS5'e% 100 odaklanabildiklerinde ve XB Series gibi , Xbox One veya Lockhart tarafından engellemeyecek.

    Jason Schreir, PS5'in bazı geliştirici arkadaşlarına göre PS5'in konsol tarihindeki en heyecan verici gelişmelerden biri olduğunu söyledi. Hesaplama gücü, besleyebileceğiniz gerçek veriler kadar bir sınırlama değildir. Büyük sınırlamanın bu genin potansiyel dosya boyutları olacağından şüpheleniyorum, çünkü birçok geliştiricinin PS5'te yapabilecekleriyle gerçekten çıldırması cazip olacak.

    ------------
    IGN nin anketinde insanların çoğu hala PS5 almayı planlıyor, bence çok fazla da gevşeme kaç nesildir aynı şeyi öne sürüp geliyorsunuz ama sonuç hüsran oluyor. O aradaki %10luk güç farkını 100$ lık bir indirim çok rahat unutturur insanlara. Ayrıca teknik detaylara giren bir çok kişi PS nin daha iyi performans sunacağını düşünüyor. Tek başına Vulcan bile yeter. Bakın görün dönemin sonunda yine PS zaferle ayrılmış olacak.
    Bu adam gizlice ps5 alıp lou2 ve ghost of tshsuhimayı evinde kimseye çaktırmadan oynamazsa ben de birşey bilmiyorum
    Ps5te millet LOU2,Ghost of tsuhshima ve daha nice ps5e özel en kaliteli oyunları ultra detaylarda 4k da oynarken,oyunlar incelemelerde tam puan alıp milyonlarca satmaya başlarken kendini nasıl hissedecen acaba Phil dayıİyi pcsi olan adam xbox oyunlarını da oynuyor zaten,ama exclusive denince ps'den başka alternatif yok maalesef.
  • Phil yavrum ben senin yerinde olsam eve gari cagirip evde tum gece alem yapardim cunki sonynin salakligi oyle buyuk ki kebndini iyi hissetmekle gecistirilecek gibi degil. Daha buyuk bir sey yapman lazimdi. Bu konsol sirketlerinde salaklik yapmak kesikle (sirayla) herhalde. XBox one de sirasini sagan microsoft bu nesil sirayi sony e vermis.

    Bilmeyenlere hatirlatirim PS5 10.3 degil aciklanmadan once dedikodularda ki gibi 9.2 Tflops luk bir cihaz cunki bas mimari isinmada yuzde 10 luk bir kayiptan soz etti ki oyunda yada AAA bir oyunda cihazin isinmamasi imkansiz. AAA oyunda cihaz 9.2 calisacaktir.

    Simdi oyunlar onemlidir diyenleri duyar gibiyimde hem exc leri ile senlenip hemde mic in cihazinin bir tik ussu bir hardware ile nirvanaya ulassaydik kafamizda hic bir soru isareti olmadan yeni nesile girseydik fena mi olurdu. En azindan bi 13 Tflops u cakaydi sony bu nesilin sonuna mic havlu atardi ama sony kendi eliyle xbox un sonen atesine bir odun daha atti

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony ex ler yine fark yaratacaktır, 3. parti oyunlar Xbox Series de daha iyi çözünürlük ve fps ile gelecek gibi duruyor. Gamepass ile bunlaraın bir kısmına ucuza ulaşacağız.
    Her iki cihazı da alacak oyuncu için, win win win durumu.

    Şimdi buraya yabancı bir forumdan Ps5 yeteneğine dair bir analiz yazısı bırakıyorum.
    Yazı içeriği çeviriden kaynaklı anlamsızlıklar barındırsa da, genel itibarı ile anlaşılırdır.

    --------------

    İnsanlar saf TF numaralarına çok fazla takılıyorlar ve bence bu, artan çözünürlüklere ihtiyaç duyulması nedeniyle geçmiş nesille bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu jenerasyon, belli bir açıdan biraz farklı olacak, çünkü orta nesil yenilemeler bizi zaten 4K'ya getirdi ve gerçekten herhangi bir nedenden dolayı doğal 4K'nın ötesine geçmeyeceğiz (ve umarım geliştiriciler grafikleri geliştirmek için daha düşük çözünürlüğü tercih ederler)

    Yıllar içinde konsolların iş hacminde büyük farklılık olmadı, bu yüzden ilk defa bunun ne anlama gelebileceğine bakıyoruz. Kartuş dönemini bıraktığımızdan beri, Hdd üzerinden veri akış sistemleri sonrası SSD geçiş çok daha modern ve önemli hale geldi, HDD üzerinden yapılan oyun tasarımları bir darboğaz oluşturdu.

    Ekranda gördükleriniz TFlops tarafından tek başına belirlenmez. Bu bir faktör ve önemlidir, ancak bu oyunların verimdeki sınırlamalar nedeniyle eksik olduğu ayrıntılardaki sınırlamayı görmüyorlar. 2005 yılında, RAM çok önemliydi. Shader'lar konsol GPU'larında ana akım haline geliyordu. EPIC Games, Xbox 360 ramlerini 512 MB'a çıkarmazlarsa Microsoft'u ciddi bir dezavantajlı olacakları konusunda uyardı. Bu yüzden ram'i ikiye katladılar ve Sony bu durumu takip etti. Bu jenerasyonun da benzer bir havası olacak gibi hissediyorum, ancak Microsoft muhtemelen geriye dönük olarak, daha ileriye dönük değil, daha geleneksel bir yaklaşımla giderken Sony'nin verimini ikiye katlayıp biraz egzotikleştiğini hissediyorum.

    G / Ç hızları, ekranda gördüğünüz ayrıntı açısından büyük önem taşır. GPU'lar neyi işleyebileceklerini işleyecek ve eğer bir boşluğu hesaba katmak için hafif bir çözünürlük farkı varsa,
    o zaman fark yaratır. Ancak bu GPU doku detayını yeterince hızlı alamazsa, geliştiriciler aynı dokulara güveneceklerdir.

    Süper hızlı SSD'ler, daha önce hiç görmediğimiz sahnelerin LOD akışını sağlar. Detay kesinlikle her yerde bolca olacak, çünkü data video ram'e PS5'te bir saniyeden daha kısa sürede yüklenebilir. Nesneler ekrana yaklaşıyor mu? Sorun değil, o saniyeye içinde ihtiyacımız olmayan verileri silebiliriz (çünkü gerekirse bir saniye sonra geri eklenebilir) ve gülünç derecede ayrıntılı yüzler, gözenekler, cilt dokuları vb. daha fazla ETKİLİ daha iyi olur, çünkü detayların çoğu benzer görüntü özelliklerinden oluşur ... yani 22 gb / s ayrıntıya sahip yüzlere bakıyorsunuz ... ABSURD görünecek. Neden? Çünkü sistem yapabilir. Sorun değil. Açık bir oyundaki tüm doku karmaşıklığını birkaç karaktere, sonra 1 karaktere kapsamlı bir şekilde uygulandığını hayal edin, sonra sadece o karakterin yüzüne. Eski ND direktörü bu şekilde aktarmaya çalışıyordu.

    Kesinlikle üçüncü taraf oyunlarında her konsolun belirli bir "görünüm özelliğine" sahip olacağını düşünüyorum. PS5 sürümleri, geliştiriciler bundan yararlanırsa potansiyel olarak çok daha zengin ve çeşitli olabilir. XSX etkili bir yüksek çözünürlüğe sahip olacak, ancak fark o kadar küçük olacak ki, kimse gerçekten fark etmeyecek. Böylece daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olacaksınız ... bu daha bulanık çünkü doku akışı çözümü önemli ölçüde zayıf ... daha iyi ne görünecek, sizce? Birinci taraf geliştirilen oyunlar kesinlikle çılgınca gözükecek ve gerçekten IMHO'ya sahip olduklarından daha fazla rekabet moreso'yu uçuracak ... özellikle PS5'e% 100 odaklanabildiklerinde ve XB Series gibi , Xbox One veya Lockhart tarafından engellemeyecek.

    Jason Schreir, PS5'in bazı geliştirici arkadaşlarına göre PS5'in konsol tarihindeki en heyecan verici gelişmelerden biri olduğunu söyledi. Hesaplama gücü, besleyebileceğiniz gerçek veriler kadar bir sınırlama değildir. Büyük sınırlamanın bu genin potansiyel dosya boyutları olacağından şüpheleniyorum, çünkü birçok geliştiricinin PS5'te yapabilecekleriyle gerçekten çıldırması cazip olacak.

    ------------




  • Bunu okuyacak arkadaşları tebrik ediyor ve bir iş güç sahibi olmalarını diliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • IGN nin anketinde insanların çoğu hala PS5 almayı planlıyor, bence çok fazla da gevşeme kaç nesildir aynı şeyi öne sürüp geliyorsunuz ama sonuç hüsran oluyor. O aradaki %10luk güç farkını 100$ lık bir indirim çok rahat unutturur insanlara. Ayrıca teknik detaylara giren bir çok kişi PS nin daha iyi performans sunacağını düşünüyor. Tek başına Vulcan bile yeter. Bakın görün dönemin sonunda yine PS zaferle ayrılmış olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben PC ve PS5 ile devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi bir pc si olan bence gene almaz gamepass de var pc de özel oyun çıkarsa oda pc ye çıkıyor.ps5 i de özel oyun için kiralamak daha mantıklı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaşın sevineceği bir şey daha var, sony artık özel oyunlara bu kadar bütçe ayırmak istemiyor, gelecek özel oyunlar hem eski ps excleri kalitesinde olmayacak hem zaman exc olarak pc ye de çıkacak, o yüzden kimse yeni nesil de acele etmesin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony firmasına güvenim tam. Artı olarak adamlar dil yönünden bizi düşünen bir firma ve bence bu nesilde daha da arttıracaklar türkçe dil destekli özel oyunlarını. Teknik kısım olarak pek bilgi sahibi değilim ama mutlaka bir bildikleri vardır. Önümüze ölü bir makine koyacak halleri yok. ????
  • Karar vermek için çok erken daha neler yapacaklarını görelim bir bakalım.Ama işini herzaman en iyi yapanın tarafındayım.Ms attığı adımları beyeniyorum Xbox One dan ders aldıkları ortada bunu hepimiz göriyoruz.Sony nin Oyun portföyü geniş büyük bir ihtimal kendimi zorlayıp her iki konsoluda satın alırım ama bir tane tercih ediceksem ilk tercihim Xbox dan yana olabilir büyük ihtimal Ps 5 i God of War çıktımı alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asıl sorun sony nin çok fazla sessiz kalıp en sonda da yaptığı rezil duyuru ile fazla göze batması
    Xbox güçlü ama sony pazarı elinde tutuyor ve çok beğenilen oyunlara sahip
    Bence de xbox başını alıp gidemez kolay kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    bu arkadaşın sevineceği bir şey daha var, sony artık özel oyunlara bu kadar bütçe ayırmak istemiyor, gelecek özel oyunlar hem eski ps excleri kalitesinde olmayacak hem zaman exc olarak pc ye de çıkacak, o yüzden kimse yeni nesil de acele etmesin
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_PlayStation_5te_Hardcore_Oyunculara_Ozel_Oyunlara_ve_Buyuk_Yayincilara_Odaklanmayi_Planliyor-94725.htm

    Nereden uydurdunuz acaba
    Adamlar özel oyunlara tam gaz devam edecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    İyi masal anlatmış o kişi. Yahu bunların ikisinde de aynı mimari var,işlemcisinden tut ekran kartına kadar aynı mimari ama biri,birinden daha güçlü. Geriye anlatılanların hepsi züğürt tesellisi. Yanlış anlamayın lafım size değil ama insanların artık bi takım şeyleri kabul etmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine ssd bağırışları var arkadaş ssd süper eyvallah ta yani ekran kartın, işlemcin, ramin gücü önemsiz mi öyle bir anlatıyorlar ki ssdyi diğer güçler önemsizmiş gibi algılanıyor. microsofta ssd ile geliyor onun okuma yazma ps5e göre düşük gelebilir ama yeterlidir 4k için ssdyi hızlandırdık ekran kartın gücü önemsiz oldu böyle bir algı yaratılıyor sony ve sonyciler tarafından, ssd veriyi okuyacak yazacak görüntüyü veren işlemden tut ekrana gidiyor rame gidiyor bunlar önemsiz mi ! ps5te tlf değeri 9 xboxunki 12 işlemci gücü de yüksek ekran kartın gücü de yüksek ramin çalışma şeklide yükseliği de iyi konumda ısınma desen yok ses desen yok yani soğutma sistemi iyi çalışacak ama ps5te çalışmayacakmış ki overlock gücü 10 deseler de 9da kalacak hep, xbox 4k 60 fpsyi zorlayabilir ama ps5 asla zorlayamaz ssdnin okuma yazma hızı hariç diğer herşey xboxa göre düşük yüzde 25 civarında bu düşüklük 4kda 60 fpsyi gösteremeyecektir 1080p de eyvallah! ama xbox zorlayabilir 60 fpsyi 45i bile rahat verebilir ! sonra zaten pro çıkacak 13 tlf gücü ile bakınız biz güçlüyüz ayakları sonyde ! aklı olan önce xboxa bakar sonra pro çıkınca ex oyunlar birikir o zaman ps5 pro alınabilir !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • SONY de daha Tasarımın kağıdını paylaşacak, bakın konsol şöyle gözükebilir diye taslak bile paylaşmadı. XBOX da adamların önüne koymuş konsolu lego yapar gibi çıkartıp takıyorlar konsolu. Asla ısınmaz ve sessiz çalışır imajını çok güzel verdiler. Buldukları SSD yerleştirme haznesi de çok kullanışlı onu takarken korku da yaşamazsınız soket mantığında yapmışlar. Konsolun kas gücüne bakarsak çok daha güçlü. Tek bir - yanı var özel oyunları yok, belki o da ileride değişir. Diğer taraftan da gamepass var binlerce oyun var nimet vallahi.

    Ben olsam bende sevinirdim. Fiyat konusu da önemli tabii göreceğiz bakalım SONY ne kadar ucuza sunacak konsolunu. Zira yakın ya da aynı fiyattan çıkartırsa konsolu kendi mezarını kazar. Agresif olmaları gerekiyor.




  • xbox çok daha güçlü yani RIP ps5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 2 Nisan 2020; 11:48:13 >
  • Bende olsam bende sevinirdim :) ama PS5'de Pro modelide gelecekte çıkabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps2 zamanında da en güçsüz konsol ps2 idi, xbox ve gamecube daha güçlü konsollardı ama 150 milyon satan ps2 oldu, bu işi oyuna bakar, tflops falan anca bizim gibi meraklıların bildiği, forumlarda konuşulan şeyler, kimse bunları bilmez, umurlarındada olmaz. Sony ps5 e god of war çıkarsın, spiderman çıkarsın tamam bitti gitti, yemişim tflopsunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi pr bile kurtaramaz bu nesil yavrum last of us 8473838 çıkarın isterseniz :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.