Şimdi Ara

Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Electronic Arts ve DICE Battlefield 1 için dün paylaştığı tanıtım videosundan sonra bu kez oyunun hikaye modunda yer alacak beş görevi de tanıttı. 
     
       Ancak EA/Origin Access üyelerine sunulacak sürümde Çelik Fırtına (Storm of Steel) ve Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood) görevleri bulunacak. Çelik Fırtına (Storm of Steel) görevi ise DICE tarafından paylaşılan tanıtımda bulunmuyor. O yüzden hikaye modunda toplamda kaç görevin bulunacağını net olarak bilemiyoruz.
     
       Görevlerin DICE tarafından yazılan resmi tanıtımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
       Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz. 
     
     
     
     
       RÜTBELİ ARKADAŞLAR
     
     
    İtilaf güçleri havadaki savaşı kaybediyor. Britanya, Alman pilotlarıyla baş etmekte zorlanıyor ve bir savaş pilotunun hayatta kalma süresi ortalama 17 gün. Bu karamsar ortamda düşmanla yüzleşmeli ve batı cephesinin üzerinde cesurca savaşmalısınız. Şiddetli it dalaşları, beklenmedik çarpışmalar ve bir arkadaşlık öyküsü sizi bekliyor.
     
     
       HİÇBİR ŞEY YAZILI DEĞİL
     
     
    Ortadoğu çöllerinde Arap grupları Osmanlı İmparatorluğu'na karşı isyan ediyor. İmparatorluğun yıkıcı topçuları, at sırtında tüfekle saldıran isyancılara hücum ediyor. Efsanevi kahraman Arabistanlı Lawrence'in yanındaki bir Bedevi savaşçı olarak teknolojik açıdan üstün düşmana karşı koymanın ve ölümcül raylı topu yok etmenin bir yolunu bulmalısınız.
     
     
       ÇAMUR VE KAN İÇİNDE
     
     
    1918'in sonbaharında İngiliz kuvvetleri, Fransa'nın Cambrai kasabasına büyük bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtilaf Devletleri, tankların da desteğiyle başarıya ulaşacağından emin. Ancak Mark V tankının bir handikapı var: Güvenilir değil. Düşman hatlarını yerle bir etmek için savaşan, ancak tam işlev görmeyen tank mürettebatına katılarak onlarla ortak çalışmayı öğrenin.
     
     
       AVANTI SAVOIA
     
     
    İtalya ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Alpler'de çıkmaza girdi. Karla kaplı dağlar tarafından engellenen ordular, birbirlerini bozguna uğratmanın bir yolunu bulamıyorlar. Bu sırada İtalyan dağcı alayı Arditi, beklenmedik bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtalyan ve Avusturyalı birlikler bu stratejik mevki için savaşırken Arditi zırhınızı kuşanıp dağa tırmanın.
     
     
       HABERCİ
     
     
    İngiliz İmparatorluğu, Osmanlı topraklarına beklenmedik bir çıkartma yaparak savaşta yeni bir cephe açmayı planlıyor. Yarım milyondan fazla asker taşıyan gemiler, 1. Dünya Savaşı'nın en kritik gününde Gelibolu civarında toplandı. Bir Anzac habercisi olarak şiddetli bombardıman ve çıkartma sırasında hayati önem taşıyan mesajları ön cepheler arasında iletmeye çalışacaksınız. 








  • 6 saat sürer mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıkladıkları bölümlerin hepsi chapter 1,2 bölmüşlerdir uzun olabilir sp modu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çelik Fırtına (Storm of Steel) i de dlc olarak satarlar heralde :D
  • Efsanevi kahraman Arabistanlı Lawrence mı? Efsane kahraman Mustafa Kemal Atatürk olmasın o EA?
  • E Gelibolu önemli bir şekilde yer almış sonuç olarak.Nasıl lanse edilirse edilsin insanların bizim galip çıktığımız 2-3 büyük ww1 muharebesinden biri olan savaşın ismini duymaları bile iyi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Çanakkale'de kahraman ordumuzla oynamadiktan sonra işim gücüm yokmuş gibi anzakların ayak işlerini yapmam. Hele hele kahraman yerine koydukları lawrance'in yaninda atalarimiza sıkmam. Bir oyun olabilir ama oyun olsa bile kabul etmiyorum. Hadi selametle dice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahraman lawrence mi? Yaw he he
    Ayrıca çanakkale cephesinde ingilizleri mi oymayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de düşman biziz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda Osmanlı askerlerine karşı savaşmak zoruma gider. Taraf seçme olsaydı Osmanlı yı seçerek oynardim senaryo yu fakat yoksa taraf seçmek bir Anzak olarak oynamam.
  • Burdan bakinca haklisiniz da arkadaslar ordan bakinca adam kahraman, savasin kazanilmasinda önemli bi rol oynamis onlar icin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu niye türkçe çıkardılar..osmanlıya karşı nasıl savaşıldı onu göstermek için mi..Oyun da osmanlı tarafını hiç yönetmeyeceksek bu tam bir saçmalık olur..hem türkçe altyazılı çıkar hemde kendi ülkene sık..EA canın cehenneme...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 28 Eylül 2016; 19:42:19 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Heralde Kemal Atatürk 'ün adını bile anmazlar oyunda.. dokunur tabii...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kankhy

    Burdan bakinca haklisiniz da arkadaslar ordan bakinca adam kahraman, savasin kazanilmasinda önemli bi rol oynamis onlar icin


    Şöyle bi fark var, ne lawrence a karşı savaşıp şehit düşenler ne torunları pişman ama lawrenceın oyunlarına alet olan o adam da pişman, şerif hüseyin mi ne, torunları da
  • Savaşı 2 tarafın gözünden görseydik bari böyle çifte standart olmaz olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Efsanevi kahraman Arabistanlı Lawrence mı? Efsane kahraman Mustafa Kemal Atatürk olmasın o EA?


    O bizim kahramanımız onların değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Birinci dünya savaşında çok fazla kahraman var ama Lawrance onlardan biri değil,Lawrence olsa olsa dünyanın en aptal halkını kandıran bir sahtekar olur.Son kısımda bir Anzak habercisi olacağımıza bir Osmanlı askerinin gözünden İngiliz donanmasına 215 kiloluk topu atan Aslan Seyit Onbaşıyı,gerçek bir kahraman olan Mustafa Kemal Atatürk'ü görseydik çok daha doğru olurdu ama nerede bir amerikan şirketi olan EA'de o objektiflik.
  • Herkes sadece Osmanlı dan dem vurmuş ama farkettiyseniz bütün senaryolar itilaf devletleri tarafını kontrol etmemizi istiyor.hiç ittifak yok.Genel bir sıkıntı var bana göre.kişisel algılamaya gerek yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Rusları, Japonları öldürürken iyiydi. Oyun olduğunu kabul edip oynayın. Sanki bu kalitede oyun yapabilen bi Türk firmamız var da laf ediyorsunuz burda EA'e.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili yazıcaktım, sen yazmışsın. Sen kimsen artık...

    Milleti flamethrower ile yakarken iyidi şimdi boşuna öyle bölye demeyin. Oyun bu deyip geçemiyorsanız almayın oyunu. Hadi almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.