Şimdi Ara

Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir gün bizimde kaliteli oyunlar yapan firmalarımız olacak, Osmanlıyı nasıl oyunlarla zorla savaşa soktuklarını ve Türk askerlerinin yapmadığı işkenceleri ingiliz ve peşkeşçilerinin nasıl yaptığını anlatacak çok güzel bir oyun çıkacak ama 100 yıl sonra falan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalancı tarihlerini bize de oyun iöe empoze edecekler akılları sıra. Lawrence ingiliz ajanı bir köpektir kahraman değil. Kahraman kendi topraklarını savunan insandan olur, başkasının toprağını vatanını işgali kolaylaştıran kahraman olmaz.

    Gelibolu senaryosu ile bakalım atamız Osmanlıyı nasıl barbar gösterecekler. Bir lira vermem atalarımıza saygısızlık görürsem. Kimsede vermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapacak bir firmamız olsa adam gibi bizde kendi tarihimizi koysak oyuna ne güzel olurdu işte.Ama yok yok yok.Elin adamının yaptığı oyunda bu kadar olur işte.Oyunu yapanlar onlar kendilerine göre yapıyorlar.Yenilgi akıllarından çıkmıyor demek ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Eylül 2016; 22:05:11 >
  • ÖN SİPARİŞ VERECEKTİM, BETAYI ÇOK BEĞENMİŞTİM.. BU OKUDUKLARIM KARŞISINDA FİKRİM DEĞİŞTİ, OYUNUN ÇIKIŞINI BEKLEYEECĞİM VE SENARYO MODUNU İZLEYECEĞİM. ONA GÖRE HAREKET EDECEĞİM. OYUN DA OLSA KİMSE ATALARIMIZ KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ. SİZİN AJANLARINIZ KAHRAMAN ! BİZİM ATALARIMIZ BARBAR! HADİ ORADAN !!
  • yav hala oyun bu deyip geçin diyenler var... kardeş rusları öldürdüğümüz oyunlardaki KURGU ydu. Nazileri zaten alman halkı bile kötülüyor adamlar dünyadaki bütün insanalrın ortak düşmanı muamelesi görüyor. Ama bu farklı. burdaki GERÇEK HAYAT tan bir kesit. üstelik öyle sıradan bir çatışma değil. Yakın tarihin önemli mücadesi. Kaç tane şehit vermişiz. Nasıl kötü gösterilmemize katlanabiliyorsunuz nasıl oyun bu rusları öldürürken iyiydi diyebiliyorsunuz ? Biz ne zaman dünyadaki bir devlete işgal kuvvetleri gibi davrandık. Ne zaman bir fakirin tepesine çöktük ? ama herifler dünyanın en büyük sömürgecisi ingiliz ajanını efsanevi kahraman diye kakalıyorlar üstelik bizim büyük gerçek hakiki kahramanlarımıza karşı. ve sende çıkıp di,yorsunki oyun bu deyip geç. Ne ara bu akdar koptunuz bu ülkenin maneviyatından. Film yapılsa Türk askerleri kötü gösterilip öldürülse o zamanda film bu deyip geç mi diyecektiniz. Siz tepki göstermezseniz her alanda bu ülke aşağılanmaya devam eder. sonra birgün bi bakmışsınız bütün dünya bizi kötü barbar geçmişi insanlara kötülük yapmakla geçmiş bir millet olarak tanıyacak.




  • Vay İtalyan tarafıyla'da oynayacağız demek...
  • BU OYUNU HİÇBİR TÜRK ALMASIN !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Heralde Kemal Atatürk 'ün adını bile anmazlar oyunda.. dokunur tabii...


    O dokunmaz Osmanlı Devleti dokunur !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CheKD

    Birinci dünya savaşında çok fazla kahraman var ama Lawrance onlardan biri değil,Lawrence olsa olsa dünyanın en aptal halkını kandıran bir sahtekar olur.Son kısımda bir Anzak habercisi olacağımıza bir Osmanlı askerinin gözünden İngiliz donanmasına 215 kiloluk topu atan Aslan Seyit Onbaşıyı,gerçek bir kahraman olan Mustafa Kemal Atatürk'ü görseydik çok daha doğru olurdu ama nerede bir amerikan şirketi olan EA'de o objektiflik.


    Birincisi sen Arabistana aptal millet diyemezsin çünkü Peygamber Efendimizde Arabistandı ikincisi ea İsviçre firması
  • Keşke Osmanlı Devleti'nide Tıpkı Rusya gibi dahil etmeden hikaye modunu yapsalardı. Sonucunda bir oyun olduğunu unutmayalım. (Not: Zamanında Çin de Battlefield 4 yasaklanmıştı :D )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yıllardır Rusları, Japonları öldürürken iyiydi. Oyun olduğunu kabul edip oynayın. Sanki bu kalitede oyun yapabilen bi Türk firmamız var da laf ediyorsunuz burda EA'e.


    İşte senin gibi insanlar yüzünden firmamız yok
  • Bugün nolacak oyun bu yea diyenlerin torunlarının bu senaryolara inanmasından ve benimsemesinden korkuyorum.Çünkü her şey bir tavizle başlar.Gerisi çorap söküğü gibi gelir.Açın bakın o savaşı anlatan belgesellere.Gurbetten yeni gelen babasına koşan çocuk gibi ölüme koşan o yiğit insanların çırpınışına...Sonra bu senaryoya el sürebiliyor musunuz süremiyor musunuz anlarsınız.
  • Alt tarafı oyun.Bu kadar abartmanın ne manası var.Herkez bu savaşın en büyük liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu biliyor.Bu oyun bunu değiştirmeyecek.Yıllardır amerikan askeri olarak rusları öldürdük.Hangi rus çıkıpta buna birşey dedi.Çünkü millet bunun bir oyun olduğunu biliyior.Oynarken de bunu bilip oynayın.Gereksiz yere atalarımızı öldürmem ea inşallah batarsın gibi yorumlar yapmayın.Ayrıca eminimki bu oyun çıktığında türkiyede en çok oynanan oyunlardan biri olacak.
  • BİRİ ŞU SORUYU YANKİLERE SORSUN!
    - ÇANAKKALE'DE NE İŞİNİZ VARDI ? !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enoiciyiz

    Alt tarafı oyun.Bu kadar abartmanın ne manası var.Herkez bu savaşın en büyük liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu biliyor.Bu oyun bunu değiştirmeyecek.Yıllardır amerikan askeri olarak rusları öldürdük.Hangi rus çıkıpta buna birşey dedi.Çünkü millet bunun bir oyun olduğunu biliyior.Oynarken de bunu bilip oynayın.Gereksiz yere atalarımızı öldürmem ea inşallah batarsın gibi yorumlar yapmayın.Ayrıca eminimki bu oyun çıktığında türkiyede en çok oynanan oyunlardan biri olacak.


    Milli duyguları ağır basan insanlar var bu ülkede, benim gibi.. BETA'yı denedikten sonra ön sipariş vermeyi düşündüm çünkü oyun harikaydı. Fakat, böyle tarihi bir oyuna objektif yaklaşamıyorsan sende tuhaflık vardır! Bir de şöyle düşün madem bu bir oyun, sadece (!) bir oyun, o zaman neden hiç bir bölümde Almanların,Türklerin gözünden oynamıyoruz ? Eşit dağıtsınlar ya görevleri ? ! Neden hep İngilizleri, hain alçak Arapları oynamak zorundayız ? Çanakkale gibi bir bölümde dahi bir Anzak'ı neden yönlendiriyoruz ? MADEM BU SADECE BİR OYUN ? ! YAPIMCI FİRMAYA GÖRE BU SADECE BİR OYUN DEĞİL BENCE !




  • - Çöllerde hain bir Arap olarak köpek Lawrence'ın yanında Türklere ihanet et, onları sırtından vur.
    -Diğer görev : Çanakkale savaşını Türklerin gözünden yapmaya g.tümüz yemedi, bir anzak olarak oyna.

    - > Sonuç olarak, her ne kadar oyun da olsa ben atalarıma kurşun sıkmam. Her ulusu kontrol edebileceğimiz ikişer üçer bölüm yapsalardı herkesin gönlü olurdu. Sen oyunu Türkçe alt yazı desteğiyle çıkar, sonra Çanakkale'de Ancak olarak oynat. Bu oyun Türkiye'de satmaz! SATMAMALI!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: CheKD

    Birinci dünya savaşında çok fazla kahraman var ama Lawrance onlardan biri değil,Lawrence olsa olsa dünyanın en aptal halkını kandıran bir sahtekar olur.Son kısımda bir Anzak habercisi olacağımıza bir Osmanlı askerinin gözünden İngiliz donanmasına 215 kiloluk topu atan Aslan Seyit Onbaşıyı,gerçek bir kahraman olan Mustafa Kemal Atatürk'ü görseydik çok daha doğru olurdu ama nerede bir amerikan şirketi olan EA'de o objektiflik.</blockquote>

    Birincisi sen Arabistana aptal millet diyemezsin çünkü Peygamber Efendimizde Arabistandı ikincisi ea İsviçre firması


    Allahım yoruma bak lan peygamber arabistan vatandaşımıydı nüfus cüzdanı sigortasıda varmıydı çıldırıyorum..




  • Mesele osmanlinin kotu gosterilmesi degil bizde biliyoruz oyun oldugunu
    . Ama tarihi ele alirken gercekleri kenara birakip kendi hayal dunyalarini yansitmalari rezillik. Cunku bu oyunu oynayip gercek hayatta da bu sekilde oldugunu zannedecek bir kitle mutlaka vardir
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 oyun ile tarih değişmez merak etmeyin,bu oyunu yapanlar dahil bütün dünyanında bildiği gibi İngilizler'e tarihinin en büyük yenilgisini yaşatan komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür,araplar haindir,Çanakkale geçilmezdir.Bunlar tarihtir değişmez! O yüzden boşuna canınızı sıkmayın alın keyfinize bakın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yok araplar hainmiş de mişmiş de mışmış.Birkaç aşiret,bazı şerefsizler sırtımızdan vurdu diye arap milletinin tamamını hain ve aptal olduğunu söylemenin neresinde var objektiflik?

    Günümüzde araplar birbirlerini öldürmüyor mu? Zamanında bize yaptıklarını unutamayız.Benim zamanında oraya savaşmaya gitmiş büyük dedelerim var. Onların anlattıkları sayesinde birçok şey öğrendim,bunları burada anlatmam uygun değil. Bunların kanında cehalet,pislik var. Geçmişten ders almayanın gelecekte aynı hatalara düşmesi kaçınılmazdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.