Şimdi Ara

'PS4 Pro, Oyun Bilgisayarı Toplamak İstemeyenler için Büyük Bir Alternatif'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro hakkında oyun geliştiricileri de yorumda bulunmaya devam ediyor. Bu kez geçtiğimiz günlerde The Incredible Adventures of Van Helsing adlı oyunu PlayStation 4 için duyuran Neocore Games, PlayStation 4 Pro hakkında kısa bir yorum yaptı.
     
       Macaristan'ın başkenti Budapeşte şehrinde bulunan oyun stüdyosu Neocore Games WCCFtech sitesine verdiği açıklamasında PlayStation 4 Pro'nun hem biraz güç isteyene hem de oyun bilgisayarı kurmak istemeyene büyük bir alternatif olduğunu belirtti. Ayrıca Neocore Games bunun bir sonraki jenerasyona atılan orta bir adımdan daha fazlası olduğunu da ekledi.
      
       Neocore Games, The Incredible Adventures of Van Helsing'in PS4 Pro sürümü hakkında ise detay vermekten kaçındı ancak yüksek çözünürlük ve akıcı frame rate oranının olacağını tekrar belirttiler. Ayrıca standart PlayStation 4'te oyunun 1080/30fps çalışacağını da onayladılar.
     

     
       Daha öncesinde PC ve Xbox One için çıkış yapan The Incredible Adventures of Van Helsing belirtildiği üzere PlayStation 4 için de gelecek. Çıkış zamanı hakkında ise net bir bilgi yok sadece "Pek yakında" açıklaması bulunuyor. Aynı şekilde fiyat konusunda da bir bilgi yok. 
     
       Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.  








  • hahahahahah gösterdikleri tombraider videosuyla pc toplamya gerek yok diyorlar zuhahahahahah medium high upsacela grafik kardes biz 1440p native dsr yüzde 50 60-80 fps arası oyun oynuyoz gtx 980 ti ile sen kekliyeceklerini kekle :D nasıl olsa bulursun kek
  • şu bsc misafiri sistemini tamamen kaldırsanız?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 Pro'nun alternatif olacağı tek şey Ps4. Alternatif isteyen Xbox Scorpion'u beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru demiş şimdi mesela ben sistem yenileyeceğim Ps4 Pro'nun özelliklerine baktığımda benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum ama diğer yandan oyun fiyatlarına bakınca vazgeçiyor insan. Birde mutliplayer için para verme kısmı sıkıntılı.
  • Bunu söyleyebilecegin tek cihaz Scorpio. PRO böyle bir söylem icin cok ciliz bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    hahahahahah gösterdikleri tombraider videosuyla pc toplamya gerek yok diyorlar zuhahahahahah medium high upsacela grafik kardes biz 1440p native dsr yüzde 50 60-80 fps arası oyun oynuyoz gtx 980 ti ile sen kekliyeceklerini kekle :D nasıl olsa bulursun kek

    bu saydiklarini 400$ mi yapiyosun?? agzi olan konusuyor arkadas poset degilki buzesin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Pc ve konsolu ayıran 2 temel özellik var.1)Oyun fiyatları,2)exclusive oyunlar.Şahsen ben yeni sistem topladım toplayalı PS4'ün yüzüne bakmaz oldum ta ki yeni duyurulan Dayz Gone ve God of War 4,Gravity Rush 2'yi görene kadar görür görmez proyu almaya karar verdim.Buradan da anlayabileceğiniz gibi exc. oyunları oynama takıntınız varsa gidin konsol alın yok 3-4 oyunu da oynamayıvereyim derseniz PC alın keyfinize bakın tabi ki güzel bi sisteminde 3-4'binliradan aşağı toplanmayacağını hesaba katın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S. Hawking

    Ps4 Pro'nun alternatif olacağı tek şey Ps4. Alternatif isteyen Xbox Scorpion'u beklesin.


    oyun çıksa hadi onu geçtim mevcut oyunları pc ye duyurulmasa alınacak bir konsol du.xone sahibiyim ama gerçekten pişman oldum sırf exc. olmaması yüzünden ve mevcut olanların pc ye duyurulması yüzünden.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsol oyun fiyatları PC oyun fiyatlarına ermedikçe işim yok. Parası olan adam oynasın lafım yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sağlam gazlıyorlar. Yersen... Düşen düşecek işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda şuan bende bu durumdayim şuan pc var bende , gtx560 ekran karti var diyom bunu satip şoyle 600 tl ekran karti alip öylemi oynas yoksa 1800 tl cikcak tahminen ps4 pro alsam bilemiyom birazdaha beklicem yada ps4 pro da gerek yok tekrar ps4 mu alayim kafa karişik benim .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • neremle gülsem bilemedim :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    'PS4 Pro, Oyun Bilgisayarı Toplamak İstemeyenler için Büyük Bir Alternatif'
  • Konsol güzel. Ama oyun fiyatları, ücretli online, tr altyazı eklenmesi ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc fanboyları çıldırmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acayip gaz veriyolar ,buna aldanacak tabiki cok dalkavuk var simdi native 4kve 4k blueray sürücüsü olsaydi tamamdi ,kral bi makinaydi pc ye alternatif olabilirdi 500 dolara falan ciksaydi......lakin native 4k yok 4k blueray de yok bu boslugu gazla dolduracaklar baska careleri yok yiyene yutana ,yinede cok satar cünkü VR meraklisi cok avrupada ve ekonomik sartlar farkli daha iyi tr ye göre

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 16 Eylül 2016; 11:35:26 >
  • Ps4 oyunları çok pahalı. Maaşım 3bin tl ve 200liraya oyun almaya cesaret edemiyorum. Mesleğimin avrupada karşılığı 3bin4bin € olduğu için 60dolar fiyatlar kendim için oranlıyımca 50-60tl gibi bir şeye tekabul ediyor. Ülkemdeki fiyatı avrupaya oranlayınca da 200dolara tekabul ediyor. Bir avrupalı hiçbir oyuna 200dolar vermez ama biz veriyoruz. Kazancımdan memnunum çok şükür ama eskiden dolar 1.50 liraydı ve 60dolar 90lira ediyordu. Şimdi ise 60dolar 200lirayı geçiyor. Oyun oynamak çook lüks ülkemde. Ve çoluk çocuk anne baba parasıyla peynir ekmek gibi her çıkanı alabiliyor. Çok tuaf bir ülkeyiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.