Şimdi Ara

'PS4 Pro, Oyun Bilgisayarı Toplamak İstemeyenler için Büyük Bir Alternatif' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vyn

    ağa iyi güzel hoşda konsol oyun fiyatları uçmuş gidiyor konsol almanın mantığını çözemedim ben türkiyede ya çok zengin olucaksın ayda 500 600 tl gibi oyun parası ayırcan kenara yoksa konsol felen hikaye türkiyede toplucan pc ni devam :D


    niye ayda 3-4 tane oyun almak zorundamısın?
    bazı zamanalr dışında zaten 1-2 ayda bir oyun alınır.daha elindeki oyunları tüketmeden sırf oyun yeni çıktı diye almak bence çok mantıksız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaş mevcut konsollarda adam gibi 1080p 60 fps'yi sabit yapamadınız,4k hayalleri kuruyorsunuz

    bırakın 4k'yı falan,oyunlar 1080p 60 fps olsun kafi,ayrıca pro veya scorpip'da online üyelik para istemeye devam ederse konsol işini bırakacağım artık,iyice suyu çıktı bunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Konsolda eskiden orijinal nedir bilmezdik, PS3'ün çıkışı ile orijinal oyun ile tanıştık. Alırdık konsolu o dönemlerde 5-6 yıl boyunca tanesi 1-2 liraya satılan korsan CD/DVD'lerle oyun oynardık, ne online vardı, ne DLC, ne de mikro ödeme gibi bana çılgınca gelen şeyler. Şimdi orijinal oyun alma zorunluluk gibi bir şey, olsun buna bir şey dediğimiz yok. Parasını verdiğimiz konsolda, parasını yine şıkır şıkır saydığımız oyunu, parasını ödediğimiz internet bağlantımız ile oynamaya kalktığımızda, sistem bana "dur" diyor, "gel bakalım senden bir de başkaları ile oynayabilmen için para alacağız" Tamam diyor ve buna da ücret ödüyorsunuz, bu sefer bak biz 3 sene önce bir konsol çıkardık ama bunda daha güzel grafiklerle oynayacaksın, gel biraz daha öde diyor ama artık oyun oynamak gibi bir hobi olan bu eğlence tarzına ödenen paralar insanların bütçelerini aşmaya başlıyor.

    Kimse kusura bakmasın ama oyunuyla, konsoluyla, diğer ekstraları ile doya doya oyun oynamak için yıllık maliyetlerin kabaca 3-5 bin liraları bulduğu bir sistem, soygun sisteminin ta kendisidir.

    Konsol işinin artık cılkı çıktı arkadaşlar, her 2-3 senede yenilenen sistemlere, ödenen paralara maalesef razı gelmem mümkün değil. Ya bu konsolları oyunlarıyla 2-3 yıl geriden takip edeceğim ya da konsolda oyun oynamayacağım. İşin garip tarafı ceplerini sonuna kadar açmış enteresan insanların bu sistemi savunması.

    Pazarda 3 tane konsol firması var, Microsoft ve Sony artık birer azılı soyguncu sıfatını sonuna kadar hakedecek işler yapıyor, Nintendo'ya da bakacağız artık, onların da bu tatlı gelir kaynaklarından kendilerini mahrum etmeyeceklerini düşünüyorum.

    Geriye tek çıkar yol PC kalıyor, en son sistemi toplamaya gerek yok, ben 3.5 yıl önce topladığım sistemle gayet mutlu bir şekilde oyunumu oynayabiliyorum, özellikle bağımsız yapımcıların gayet makul fiyatlara satılan oyunları ile keyifli zaman geçirebiliyorum, tavsiyem bu kan emicilere fırsat vermemeniz...


    Daha da SAMSUNG nAAAPSIN ????
    Yanlis konudayim herhalde note 7 değil herhalde :)
    Saka bir yana SONY naaapsin hocam.

    bundan 3.5 yil once 400 euroya alinabilecek en iyi cihazi cikardi. Rakibi daha gucsuzunu (okey kinectli ama yine de o dandirik cihaz 400 e geliyordu) 500 den satarken adamlar her cepede zarar ederken , tum tesisleri tusunamide yerle bir olmuşken yâri iletken kaynaklarina 1 sene ulasamamisken yinede zararina da olsa 400 euroya kullanicilara ps2 klasinda bir cihaz cikardi.

    Sony bilmiyormuydu zamanin en iyi GPU sunu koyup i5 li 32 gb ramli bir cihaz cikARMAYI. Herkesin sorunu da burda herkes 3yil once 1080p 60 fps full detayli bir ps4 u 300 eurodan bekliyor. Oyle bir dünya var mi yahu. Bu ozelliklerle gelecek donanim 600 dolardan asagi etmez o da 200-250 dolar zararina satildiginda (yani 850 Euro)

    Her konuda hayıflanabilirsiniz oyun fiyatlarindan psn nin parali olmasindan (ms ye kizacan online oyun için cunki soyle bir algi oluşturdu ms parali online oyun kaliteli ama parasiz olan psn berbattır , sonuç su ana psn de parali) vs hâklisiniz da ancak ps4 pro bir gerekliliktir. Oncelikle VR için. Vr planiniz yoksa pro gereksiz. ha pro nun fiyatini da dusuk tutmuşlar yani illaki ben pro istiyorum derseniz de ps4 u Euro olarak 250 dolara satip 150 dolar uste koyup pro alinabilir yani arada devasa bir fiyat farki yok.

    ikinci gereklilik yeri ise ms nin oyunun kuralina gore oynamamasi.
    Ps4 ucu ucuna yeten bir cihaz iken (parasina gore cok iyi bir donanim ama) Xbox one tam bir cop tu ve oyuncular copu yemeyince konsol dunyasinda olmayan nehri geçerken essek degirtirme isini ilk ms yapmistir. Ve sony de mecbur karsilik vermek zorundaydı. gereklilikti yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Playstation'ın tek artısı exclusive oyunlar gerisi hikaye, oyun bilgisayarı toplamak istemeyen için daha iyi alternatif xbox scorpio olur hem daha güçlü olacağı kesinleşti, ama kaliteli ex oyunlar arayan için ilk tercih her zaman playstation.
  • 400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Exclusive i olmayan scorpio alternatif falan olamaz. God of war, the last of us 2 ve daha nice exclusiveleri oynamadıktan sonra yemişim scorpio yu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 16 Eylül 2016; 15:27:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    hahahahahah gösterdikleri tombraider videosuyla pc toplamya gerek yok diyorlar zuhahahahahah medium high upsacela grafik kardes biz 1440p native dsr yüzde 50 60-80 fps arası oyun oynuyoz gtx 980 ti ile sen kekliyeceklerini kekle :D nasıl olsa bulursun kek

    Ulan sırf gtx 980 ti 3750 lira neyin bunun işlemcisi ana kartı güçlü birde psu sana etti mi 7000 lira? Kalkmış 400 dolarlık aletle kıyaslıyor. Kaldı ki koltukta yatarak oyun oynamanın keyini hiç bir masaüstü veremez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "büyük bir alternatif"
    "1080p'de 30fps."

    amma büyükmüş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ne güzel maşa Allah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tall Man

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    hahahahahah gösterdikleri tombraider videosuyla pc toplamya gerek yok diyorlar zuhahahahahah medium high upsacela grafik kardes biz 1440p native dsr yüzde 50 60-80 fps arası oyun oynuyoz gtx 980 ti ile sen kekliyeceklerini kekle :D nasıl olsa bulursun kek
    </blockquote>
    Ulan sırf gtx 980 ti 3750 lira neyin bunun işlemcisi ana kartı güçlü birde psu sana etti mi 7000 lira? Kalkmış 400 dolarlık aletle kıyaslıyor. Kaldı ki koltukta yatarak oyun oynamanın keyini hiç bir masaüstü veremez.


    Fiyat karşılaştırmasına katılıyorum da "koltukta yatarak oynama" kısmı ne alaka? Bağla TV'ye oyna oradan PC'ni.

    Ayrıca yapımcı adam bir şey dememiş. "PC toplamak İSTEMEYEN" bir hedef kitle de var. Zaten "tek seçenek" değil, "alternatif" demiş.

    PS4'ün en başta sahip olması gereken özellikler Pro'da var. Asıl olay şu: Umarım bundan sonra 2-3 senede bir yeni konsol lafı duymayız (fazla iyimserim).

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.

    Niye alternatif olmuyormus anlamadim yahu.Belki en ucuza en iyi deneyimi yasamak istiyorum ki bunuda su an icin sunabilecek tek cihaz Scorpio
  • Alternatif olarak kalmaya da devam etmelidir. Zira belli ki bu işin bokunu çıkaracaklar. Kağıt üstünde konsol daha ucuz gibi gözüküyor ama hem oyun fiyatları ve oyun içi ödemeler çok yüksek, hem de artık 2-3 senede bir konsol çıkacak anlaşılan. 2010'un ilk ayında 2000 TL'ye topladığım bilgisayarım (bugünkü kurla 4000'i bulabilir) oyunları daha yeni yeni açamamaya başladı. Oyunlara toplasan 500-600 TL vermişimdir. Onun dışında korsan olarak indirip oynadığım oyunların değeri de 200-300 TL civarıdır. (Çoğu ilk zamanlar indirilmiş) Onları orijinal aldığımı varsaysan ve ekstra harcamaları da eklesen 7 seneye yakın oyun deneyimi için bugünkü kura göre yaklaşık 5000-5500 TL çıkmış cebimden. Bu esnada konsol üzerinde yapamayacağım birçok şeyi de yapmışım; internet, ofis, video ve fotoğraf düzenleme gibi... Belki bazen bir sene geriden geldim, çoğu zaman da Steam indirimidir, Enpara'dır kovaladım fakat 2010 senesinde PS3 alsaydım, ki 2011'de alma hatasına düştüm ve her sene oyunlara para akıtamadığım için kenarda çürüdü, adam gibi bir oyun deneyimi için 2014'ün başında PS4'e, bu yıl da (veya ne zaman çıkacaksa) PS4 Pro'ya geçmem gerekecekti. Sırf bu konsollara akacak para bile neredeyse benim 7 yıla yakın sürede harcadığım para kadar ederken; bu süreçte doğru düzgün oyun oynayabilmek için vereceğim paraları da dahil edersek, bilanço akıl alır seviyelerde olmayacaktır. Bu bilgisayar ile 1 sene daha idare ederim gibi gözüküyor. Sonra konsol işine bulaşırsam güncel oyunlara hayatta para yetiştiremem. O yüzden şimdiden yeni bilgisayar için kenara para koymaya başladım. Belki FIFA gibi gamepad odaklı oyunlar için bir PS4 kolu da alırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty_Dog

    Exclusive i olmayan scorpio alternatif falan olamaz. God of war, the last of us 2 ve daha nice exclusiveleri oynamadıktan sonra yemişim scorpio yu.


    daha ile ex bahsediyor adamla 3 oyuncu kitlesi olcak win 10 xbox ve ps4 kullanıcısı adamlar bunu pesinde ps fanları bu oyunları almıcam desede alacak ve oynuyacak bunu inkar edemez sonucta XBOX VE WİN 10 ONLARA AYIT HER TÜRLÜ SATAR BU ara yeni oyunlar _Xbox_Scorpio bekliyolar adadmlar akıllı her türlü götürüm diyor :d bunu annamayan kitle cok ps4 now cok yakında :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.

    Niye alternatif olmuyormus anlamadim yahu.Belki en ucuza en iyi deneyimi yasamak istiyorum ki bunuda su an icin sunabilecek tek cihaz Scorpio

    Piyasada Scorpio diye satılan resmi fiyatlı bir cihaz var da haberimiz mi yok.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.


    hdr 4k tv 3000 tl ve 4500 tl arası unutma fiyatına bak sen 400$ kurtulamaz sın bunun yanında PLUS +1 senelık :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.

    Niye alternatif olmuyormus anlamadim yahu.Belki en ucuza en iyi deneyimi yasamak istiyorum ki bunuda su an icin sunabilecek tek cihaz Scorpio

    Adamlar scorpio alsın ama yılın en iyi oyunları arasına girecek God of War dan the last of us 2 den, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Uncharted 4, Death Stranding, Spider-Man, İnfamous, Gt Sports, Days Gone, Detroit:Become Human, The Last Guardian dan mahrum kalsın öyle mi? Napacaklar yanına birde 400 dolar verip Ps4 mü alsınlar? Bu oyunlar Pc de varda biz mi bilmiyoruz? Scorpio denilen konsolumsu pc nin tüm oyunları STEAM de olacak. Xbox denilen pc artık konsol falan değildir. Konsolu konsol yapan Exclusive oyunlarıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • forzawar35 F kullanıcısına yanıt
    Türkçe konuş anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty_Dog

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=120434834&url=#" onclick="return toggle('d120434583d')" data-href="#" onclick="return toggle('d120434583d')"><br><img src="https://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d120434583d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.
    </blockquote></div>
    Niye alternatif olmuyormus anlamadim yahu.Belki en ucuza en iyi deneyimi yasamak istiyorum ki bunuda su an icin sunabilecek tek cihaz Scorpio <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/poster_oops.gif" alt="" align="middle" border="0">
    </blockquote>
    Adamlar scorpio alsın ama yılın en iyi oyunları arasına girecek God of War dan the last of us 2 den, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Uncharted 4, Death Stranding, Spider-Man, İnfamous, Gt Sports, Days Gone, Detroit:Become Human, The Last Guardian dan mahrum kalsın öyle mi? Napacaklar yanına birde 400 dolar verip Ps4 mü alsınlar? Bu oyunlar Pc de varda biz mi bilmiyoruz? Scorpio denilen konsolumsu pc nin tüm oyunları STEAM de olacak. Xbox denilen pc artık konsol falan değildir. Konsolu konsol yapan Exclusive oyunlarıdır. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bye.gif" alt="" align="middle" border="0">


    ps now nedir aklıma nedir olayı takıldı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    400 dolardan öteye bütçesi olmayan biri için iyi bir alternatif tabi pspro. Bütçe sıkıntısı olmayan adam için, exclusive oyun haricinde bir artısı olamaz pc karşısında konsolun. Bütçe sıkıntısı yoksa zaten Scorpio'da alternatif olamaz zira onda exc bile yok toplarsın pc'yi keyfine bakarsın.

    Niye alternatif olmuyormus anlamadim yahu.Belki en ucuza en iyi deneyimi yasamak istiyorum ki bunuda su an icin sunabilecek tek cihaz Scorpio

    Adamlar scorpio alsın ama yılın en iyi oyunları arasına girecek God of War dan the last of us 2 den, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Uncharted 4, Death Stranding, Spider-Man, İnfamous, Gt Sports, Days Gone, Detroit:Become Human, The Last Guardian dan mahrum kalsın öyle mi? Napacaklar yanına birde 400 dolar verip Ps4 mü alsınlar? Bu oyunlar Pc de varda biz mi bilmiyoruz? Scorpio denilen konsolumsu pc nin tüm oyunları STEAM de olacak. Xbox denilen pc artık konsol falan değildir. Konsolu konsol yapan Exclusive oyunlarıdır.

    Bu saydigin oyunlarin cok iyi olacaklarinin garantisini nasil verebiliyorsun yahu? Öte tarafdan ayni seyi bende söylüyebilirim.Halo,Forza,CD,Scalebound oynuyamadikan sonra ne yapayim PS konsolunu.PC de oynayabilirsin diyorsan,aklimin ucundan PC oyunculugu diye bisey gecmiyor ve geriye kalan tek yer,MP oyunlarida arti olarak en iyi seceneklerde oynuyabilecegim Scorpio kaliyor

    @Metal Gear

    10 ay sonra olacak ki uzun bi süre degil

    Edit:"konsolu konsol yapan excl.leridir"diyorsuna,bana 4 yasina basicak PS4 de 4 tane konsol aldirtacak oyun say sayabiliyorsan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 16 Eylül 2016; 16:37:02 >




  • Çıkış tarihi ve fiyatı nedir konsolun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.