Şimdi Ara

Sharp buzdolabı ve renk tavsiyesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yakın zamanda düğünüm olacak ve eve beyaz eşya alacağız.

    Ürünlerin tamamını Siemens düşünüyoruz. Sadece buzdolabı olarak Sharp SJ-GC700VSL A+ 580 Lt NoFrost Buzdolabını beğendik.

    Sormak istediğim 2 soru var


    1- Buzdolabı için bırakılan derinlik tezgah derinliği olan 60 cm. Geniş bir buzdolabı istiyoruz. Sharp'ın derinliği 72 cm bir çok buzdolabında aşağı yukarı aynı hatta derinlik daha fazla. Buzdolabı mutfağa girildiğinde sağda tezgahın sonu kapının sağında kör noktada. Genişlik ve yükseklikte sıkıntı yok tam oturuyor fakat arkada priz olduğu için yaklaşık 15 cm dışarıya çıkması gerekiyor sizce bu sıkıntı yaratır mı ?

    2- Beyaz eşyayı almayı düşündüğümüz bayi ve eve gelen mimar ya hepsini beyaz alın ya da hepsini innox alın ama kişisel olarak innox daha şık durur dedi. Hem mutfak dolapları zaten beyaz hem de mutfak taşlarında griler olduğundan şık durur dedi. Ankastre fırın, ocak, aspiratori bulaşık makinası tamam da beğendiğimiz dolap gümüş rengi. Sormak istediğim sizce gümüş rengi innox'da sırıtır mı ? Yoksa siemens'in innox serisine mi bakmalı bunu merak ediyorum. Aldıktan sonra keşke demek istemiyorum ama buzdolabı olarak da sharp hem çok geniş hem çok şık geldi gözümüze.



    Sharp'ın beğendiğimiz buzdolabı.


    http://www.hepsiburada.com/liste/sharp-sj-gc700vsl-a-580-lt-nofrost-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtsharpsjgc700vsl&categoryId=22154


    Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.